ben ne evleneceğim erkeği,ne maddiyatını nede başka birşeyleri hayal bile etmedim çünkü evlenmeyi düşünmüyordum o zamanlar...aradan geçmiş 18 yıl (14 yılı evlilik,3 yılı nişan,1 yılı flört...))
ben yine aynı düşüncemi savunuyorum...maddiyat herşey değildir ama yaşamak için gereklidir...sıkıntı çektiğimiz zamanlarda oldu,rahat etiğimiz zamanlarda,bunlar olacak ki birbirimizin kıymetini bilelim çünkü o dönemlerde desteği daha çok hissediyorsunuz...
yakışlı çocuk hemde zengin... birsürü serveti vardı evlenmeden önce,kadın kızını hiç düşünmeden evlendirdi o çocukla,bizler şaşırdık,bir evin tek kızı bu acele neden ama biliyorduk ki kadın para delisi...kızını zengin bir yere vermenin mutluluğnda,millete hava atacak ya...gel zaman git zaman işler değişti,o servet tepe taklak oldu artı üztüne yığınla icralık borç...sonra ne oldu,,dünyaya bir kız çocuğu geldi,,kadın kızını hiç dşünmeden boşattı...şimdimi kız annesinin yanında,bebekte annesinin yanında...
allah herşeyin hayırlısını versin,ne oldum değil ne olacağım demeli hayatta...sağlık en büyük zenginlik arkadaşlar...
sevgiler...