Kimseye muhtaç olmayacak kadar kazanıyorsa eşim problem etmem.
Para mühim değildir benim içinde sağlık huzur keyifler yerinde olsun
para bi araç kazanılır maddi sıkıntıda çeksem valla evlenince çalışmayacağım ben:icecream:
bende evliliğin sevgi saygı ve güven üzerine kurulması taraftarıyım.sırf para için evlenilmez yürümez.ama 5 parasızda yürümez.ekonomik sıkıntılar sevgiyide aşkıda mahvedio.sıkıntılardan borçlardan sevgiyi yaşayacak hal kalmaz sanıyorum.ben aşk evliliği yaptım ama yaparken eşimin maddi durumuna da baktım.eğer durumu ii olmasaydı cesaret edebilirmiydim bilemiyorum
36 yaşındayım ve 14 yıllık evliyim,severek evlendim,evlendiğimizde eşim özel sektörde maaşlı çalışıyordu,bense ev kadınıydım,hala da öyleyim ya:))neyse,gelin olurkenki çeyizim sandık çeyizi ve yataktan ibaretti,ne masa sandalye ne de oturma odası hiçbirşeyimiz yoktu,üstelik yardım edenimizde yoktu.
Eşim çalıştı ben biriktirdim,önce masa sandalye peşinden diğer eşyaları almaya başladık,maddi zorluk çektik belki ama sevgimizden hiçbirşey kaybetmedik,şimdi çok şükür herşeyimiz var,en önemlisi dünya tatlısı 13 yaşında bir kızımız,sağlığımız ve hala tükenmeden hatta artarak dahada büyüyen kocaman bir sevgimiz var.
Ben şanslı kadınlardanım:1hug:
Bunca yıllık tecrübeme dayanarak diyorumki,eğer iki kişi birbirini gerçekten çok sever,sayar ve zorluklara göğüs germesini becerebilirse,eşini anlamayı,dinlemeyi,şükretmeyi ve sabretmeyi bilirse bal börekte yese kuru soğanda yese evlilikleri sürer gider.
Kızım ilerde evlenmek istediğinde damadımın parası pulu olmuş evi barkı olmuş önemsemem,
insan evladı olsun,namuslu,dürüst ve çalışkan olsun bu bana yeter.
36 yaşındayım ve 14 yıllık evliyim,severek evlendim,evlendiğimizde eşim özel sektörde maaşlı çalışıyordu,bense ev kadınıydım,hala da öyleyim ya:))neyse,gelin olurkenki çeyizim sandık çeyizi ve yataktan ibaretti,ne masa sandalye ne de oturma odası hiçbirşeyimiz yoktu,üstelik yardım edenimizde yoktu.
Eşim çalıştı ben biriktirdim,önce masa sandalye peşinden diğer eşyaları almaya başladık,maddi zorluk çektik belki ama sevgimizden hiçbirşey kaybetmedik,şimdi çok şükür herşeyimiz var,en önemlisi dünya tatlısı 13 yaşında bir kızımız,sağlığımız ve hala tükenmeden hatta artarak dahada büyüyen kocaman bir sevgimiz var.
Ben şanslı kadınlardanım:1hug:
Bunca yıllık tecrübeme dayanarak diyorumki,eğer iki kişi birbirini gerçekten çok sever,sayar ve zorluklara göğüs germesini becerebilirse,eşini anlamayı,dinlemeyi,şükretmeyi ve sabretmeyi bilirse bal börekte yese kuru soğanda yese evlilikleri sürer gider.
Kızım ilerde evlenmek istediğinde damadımın parası pulu olmuş evi barkı olmuş önemsemem,
insan evladı olsun,namuslu,dürüst ve çalışkan olsun bu bana yeter.
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN senağlamasenağlama
çok güzel yazmıssın
görücü usulumu evlendınız peki CADIARZU
ben sözlendim 2 haflalık daha cok yenıyım
dogru adam ıstedıgım adam yanı hayl ettıgım dıe tamam dedık basladık yola
pişmanmıyım asla
ama maddı acıdan dusununce acabamı dıorum aksamdan berı
hep rahattım sımdı yapabılırmıyım dıe
bıde burda dııl sozlum yurtdısında uzaktayken konusamıyoken seytan dahada dolduruo ıcımı
ole bı adam ıcın bole dusunceler dusundugum ıcınde cok utanıyorum kendımdennn çoooooook :mymeka:
Buyuk konusma bele$ci, tembel $ey:mymeka:
Bence para hayatin her doneminde onemli
benim acimdan da onemli cunki rahat yasamak, istedigini
alip-satabilmek beni mutlu eden seylerden bazilaridir,
fakat huzurda sevgi ve saygida en az maddiyat kadar onemlidir...
Benim yazdıklarımı nerenle okuyon allasen tadlimisin acımısın eksimisin ne olduğun bile belli değil daha:mymeka:
para önemli ama geçinebileceğim kadar olması kafi
sağlığımız huzurumuz aşkımız cinsolojik durumlarımız yerinde olsun
çok paramız olmasa da olur:icecream:
yine libidom tavan yapmış bugüntatlicadiarzu
karının aklı fikri yatak odasında yahu benneyaptımki
karının aklı fikri yatak odasında yahu benneyaptımki
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN senağlamasenağlama
çok güzel yazmıssın
görücü usulumu evlendınız peki CADIARZU
ben sözlendim 2 haflalık daha cok yenıyım
dogru adam ıstedıgım adam yanı hayl ettıgım dıe tamam dedık basladık yola
pişmanmıyım asla
ama maddı acıdan dusununce acabamı dıorum aksamdan berı
hep rahattım sımdı yapabılırmıyım dıe
bıde burda dııl sozlum yurtdısında uzaktayken konusamıyoken seytan dahada dolduruo ıcımı
ole bı adam ıcın bole dusunceler dusundugum ıcınde cok utanıyorum kendımdennn çoooooook :mymeka: