36 yaşındayım ve 14 yıllık evliyim,severek evlendim,evlendiğimizde eşim özel sektörde maaşlı çalışıyordu,bense ev kadınıydım,hala da öyleyim ya:))neyse,gelin olurkenki çeyizim sandık çeyizi ve yataktan ibaretti,ne masa sandalye ne de oturma odası hiçbirşeyimiz yoktu,üstelik yardım edenimizde yoktu.
Eşim çalıştı ben biriktirdim,önce masa sandalye peşinden diğer eşyaları almaya başladık,maddi zorluk çektik belki ama sevgimizden hiçbirşey kaybetmedik,şimdi çok şükür herşeyimiz var,en önemlisi dünya tatlısı 13 yaşında bir kızımız,sağlığımız ve hala tükenmeden hatta artarak dahada büyüyen kocaman bir sevgimiz var.
Ben şanslı kadınlardanım:1hug:
Bunca yıllık tecrübeme dayanarak diyorumki,eğer iki kişi birbirini gerçekten çok sever,sayar ve zorluklara göğüs germesini becerebilirse,eşini anlamayı,dinlemeyi,şükretmeyi ve sabretmeyi bilirse bal börekte yese kuru soğanda yese evlilikleri sürer gider.
Kızım ilerde evlenmek istediğinde damadımın parası pulu olmuş evi barkı olmuş önemsemem,
insan evladı olsun,namuslu,dürüst ve çalışkan olsun bu bana yeter.
sizi okuyunca duygulandım ailemin evlendiği ilk yıllardaki durumu aklıma geldi onlarda çok zor düzen kurmuşlar ama şimdi çok şükür durumumuz çok iyi ben nişanlıyım nişanlım iyi eğitimli ama madi açıdan biraz iyi değil ama onu o konuda hiç sıkmadım bi yüzükle nişanladım onun yanımda olması bana yetti ama şimdiki insanlar buna tahammül edmiyo herşeyim olsun hiçbi sıkıntı çekmiyeyim istiyolar emeksiz yemek olmaz evlenirken nasıl seviyosan sıkıntısı olduğunda çekiceksin çünkü evlilik bunu gerektiriyo huzursuzcum kafanda böyle bi ikilem varsa takma hiç allah o sıkıntılarım mükafatını verir canım
elimde değil napimbenneyaptımki
allah kahretsin emi benitatlicadiarzu
Para olmadan yaşanmaz ki :mymeka:
Ne yiyip ne içeceksin gurbikinde dediği gibi samanlık falan seyran olmaz onlar bekarken söylenen
sözler evlenmek için sırada beklemiyorum adamm gibi adam olsun
hayalden fasodan fisodan adam olmasın:mymeka:
bence para da önemli sağlıkta sevgide huzurda
ama evleneceğim adamın fazla zengin olmasına gerek yok
çünkü parasını benle birleştirince yeterde artar bile :roflol:
:roflol:
KATILIYORUM SANA
PARA COK COK ONEMLI DIIL AMA
COK ONEMLI yerimseniben
YOHK COK SUKUR EVIMIZ FALAN VAR BIZIM
BENIM SORUNUM AILEM COK COK RAHAT ONDAN SONRA BI DUSUGU OLUCAK OLMASI sengözlerimebaksanab
:roflol::roflol:çok önemli dimi :roflol:
çalışır kazanırsınız beee :tomato:
evinizde varsa tamamdır sengözlerimebaksanab
:roflol::roflol:
tamamdır dıosun yani gamyoncuiremsu
evlencegımız adamı kafamızda cızerız hep şuyu olsun buyu olsun dıe
peki
maddi durum kacıncı sırada gelır sızın ıcın
ne kadar önemlii :1closedeyes:
yada evliler için ne kadar öneemliydi zamanında yerimseniben
Benim yazdıklarımı nerenle okuyon allasen tadlimisin acımısın eksimisin ne olduğun bile belli değil daha:mymeka:
para önemli ama geçinebileceğim kadar olması kafi
sağlığımız huzurumuz aşkımız cinsolojik durumlarımız yerinde olsun
çok paramız olmasa da olur:icecream:
yine libidom tavan yapmış bugüntatlicadiarzu
güzelim dimi sölede çatlasın şu kermit çatlağı:smiley-cool:olum sen hemen evlen güzel hatunsun vesselam :icecream:
kocada yolda yeter artık bitsin bu hasretlik tatlicadiarzucoksekeriremsu
La ne alaka kafasi kirik,
aklin fikrin cinsellik zati zapik:smiley-cool:
buyuk konusma dedim nokta evlenince
calismam demissin ona istinadendi :mymeka:
dedigimi bu sefer anlamanizi temenni ederimsengözlerimebaksanab
güzelim dimi sölede çatlasın şu kermit çatlağı:smiley-cool:
bu ay sonu o iş tamamdır iroş kafa nasipse:icecream:
tecrübelerinle bizi aydınlat olum :icecream:
malum cahilim
bu merak sona erecek cadıı :sm_cool:
o iş derken yüzük takılcak onu kastetmiştim:roflol::roflol: