maddi durum

sizi okuyunca duygulandım ailemin evlendiği ilk yıllardaki durumu aklıma geldi onlarda çok zor düzen kurmuşlar ama şimdi çok şükür durumumuz çok iyi ben nişanlıyım nişanlım iyi eğitimli ama madi açıdan biraz iyi değil ama onu o konuda hiç sıkmadım bi yüzükle nişanladım onun yanımda olması bana yetti ama şimdiki insanlar buna tahammül edmiyo herşeyim olsun hiçbi sıkıntı çekmiyeyim istiyolar emeksiz yemek olmaz evlenirken nasıl seviyosan sıkıntısı olduğunda çekiceksin çünkü evlilik bunu gerektiriyo huzursuzcum kafanda böyle bi ikilem varsa takma hiç allah o sıkıntılarım mükafatını verir canım

konunun özeti şudur arkadaşlar: her ikiside önemli parada aşkta...

ne demişler..başarılı erkek karısının harcayabileceğinden fazlasını kazanan erkektir.
Başarılı bir kadın böyle bir erkeği bulabilen kadındır.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

SAOLSUNN CANIM BENIM..
BİZİM ANNEMLERDE NERDEN NEREYE GELMISLER
SOZLUMDEN ALLAH RAZI OLSUN HER KONUDA ISTEDIGM ADAM EGERKI ONDAN SUPHEM OLSA YADA ACABALARIM OLSA ZATEN İSTEMEZDIM İNŞ HİÇ DEĞİŞMEZ
TAŞLARIN YERINDE OLDUGUNU DUSUNUYORUM
AMA ACABA DIORUM ISTE BAZEN
BÖLE DEDIGIM ICINDE KENDIMDEN COK UTANIYORUM
COK BENCILIM GALIBA NELERLE URASANLAR VAR BEN BOLE BI KONUDA BU KADAR SORUN OLUSTURYUM BEYNIMDE senağlama

Para olmadan yaşanmaz ki :mymeka:
Ne yiyip ne içeceksin gurbikinde dediği gibi samanlık falan seyran olmaz onlar bekarken söylenen
sözler evlenmek için sırada beklemiyorum adamm gibi adam olsun
hayalden fasodan fisodan adam olmasın:mymeka:
bence para da önemli sağlıkta sevgide huzurda
ama evleneceğim adamın fazla zengin olmasına gerek yok
çünkü parasını benle birleştirince yeterde artar bile :roflol:

:roflol:
KATILIYORUM SANA
PARA COK COK ONEMLI DIIL AMA
COK ONEMLI yerimseniben
YOHK COK SUKUR EVIMIZ FALAN VAR BIZIM
BENIM SORUNUM AILEM COK COK RAHAT ONDAN SONRA BI DUSUGU OLUCAK OLMASI sengözlerimebaksanab

:roflol:
KATILIYORUM SANA
PARA COK COK ONEMLI DIIL AMA
COK ONEMLI yerimseniben
YOHK COK SUKUR EVIMIZ FALAN VAR BIZIM
BENIM SORUNUM AILEM COK COK RAHAT ONDAN SONRA BI DUSUGU OLUCAK OLMASI sengözlerimebaksanab

çok önemli dimi :roflol:
çalışır kazanırsınız beee :tomato:
evinizde varsa tamamdır sengözlerimebaksanab

bir zamanlar benim için önemliydi,:mymeka:
ailemde var olan hayat standardının daha azı olmamalı diye düşünüyordum,
gençtim tabi o zamanlar herşey toz pembe geliyordu gözüme,
hiç bir zaman para üzerine kurmadım hayatımı ama buna da dikkat etmedim diyemem,
ne kadar yanlış yaptığımı zaman içinde gördüm tabii,
para bende huzur bende de olmuyor maalesef,
eşimin mesleği olması ve çalışmayı sevmesi yeterlidir benim için,
maddi durumunu sıralamaya dahi sokmam,
:1closedeyes:

La ne alaka kafasi kirik,
aklin fikrin cinsellik zati zapik:smiley-cool:
buyuk konusma dedim nokta evlenince
calismam demissin ona istinadendi :mymeka:
dedigimi bu sefer anlamanizi temenni ederimsengözlerimebaksanab

olum sen hemen evlen güzel hatunsun vesselam :icecream:
kocada yolda yeter artık bitsin bu hasretlik tatlicadiarzucoksekeriremsu
güzelim dimi sölede çatlasın şu kermit çatlağı:smiley-cool:
bu ay sonu o iş tamamdır iroş kafa nasipse:icecream:

La ne alaka kafasi kirik,
aklin fikrin cinsellik zati zapik:smiley-cool:
buyuk konusma dedim nokta evlenince
calismam demissin ona istinadendi :mymeka:
dedigimi bu sefer anlamanizi temenni ederimsengözlerimebaksanab

sarışınlığım tutmuş tadLi hanım pardonşakkıdı

o iş derken yüzük takılcak onu kastetmiştim:roflol::roflol:
ole şeleri merak etme küçüksün sen diline biber sürerim
tatlicadiarzu

tamam be :tomato:
bende evlencen sandıydım :dilcikar:
neyse hayırlı olsun cadım benim sende sözü
tüm çıplaklığıyla anlatırsın bana laelaelaelaelae

Paradan önce gelicek o kadar çok şey var ki evlilikte...
Para alt sıralarda ama sıralamada...

Benim için para önemli..
Hem de çok önemli.gamyoncuiremsu
Belki de böyle yetiştirildiğim için.. Bekarken hiç bir isteğime hayır denmedi,2 ayakkabı arasında kararsız kaldığımda anacım babacım ikisini birden alırdı.Çalışırken de babamla beraber olduğum için hayat standartım daha da yükseldi..Belki de bu yüzden zaten evlenmeyi hiç istemedim.:dilcikar:
Beni mutlu etmek kolay değil biliyorum.. Hem para harcamak isterim hem de birikim yapmak isterim.
Eşim süper maaş kazanmıyor ama mesleği çok geçerli,gelecekte çok daha iyi yerlere gelebilir tabii kendine dikkat ederse,yanlış yapmazsa....:mymeka:
Belki farklı yetiştirilmiş olabilirim ama böyle düşünüyorum....:smiley-cool:

Son düzenleme:
benım için illa para demem.....
olsa ıyı olur ama ben paralı yasamı pek bilmiyorum oyuzdende cok koymuyor bana.....
sadece bır hayalım var ev...
esyam olmasın ama kendıme ait bir evim olsun cok istıyorum (İNŞ.)
çünkü kayınvalidemle oturuyorum.....

Ben 19 yıllık evliyim...Evlendiğimde eşim üni okuyordu ...Evliliğimizi sevgi saygı üzerine kurulu olduğu için maddi sıkıntıların üstesinden geldik...Sabrettikten sonra her güçlüğün üstesinden geliniyor...Şimdi evimizde var arabamızda,Türkiye şartlarında çok iyi bile yaşıyorum...Belki eşimin bana karşı saygısı, beni hala ilk günkü gibi sevgisini sabretmeye borçlu olduğumu düşünüyorum...
Olayın başka bir boyutu da varki,çocuklarım,yada ben bir şey istediğimde alamıyorsam elbette bir huzursuzluk yaşarım..bu huzursuzluk ister istemez eşimede yansır...Çok olmasada belli bir maddiyat gerekmektedir evlilikte ve huzurlu bir yaşamda...

para evet önemli ama sağlık olsun önce yani evli değilim ama evlendiğimde annemin babamın evindeki standartları ararım ve bunu eşim karşılayabiliyorsa gerisi önemli değil sağlık olsun ikimizde çalışırız yeterki sevgi saygı sağlık olsun..laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…