Maaş durumu

İlk iş tecrübeniz ise branş edebiyat İngilizce matematik falan değilse normal

İlk deneme ücretidir bu... muhtemelen ders saatiniz cok az olacaktır ondan normal

Bence 2000 liraya çıkmaya çalış, yanaşmaz ise yine de başla derim. Birincisi işsiz kalmaktansa çok daha iyi. İkincisi bu süreçte yine de başka yerlere de başvuru yapabilirsin ve bu süreçte daha fazla isteyebilirsin çünkü tecrübe yapmış olursun. Üçüncüsü, bence giriş maaşın düşük olması çok normal ona takılma. Bugün sana aaa çok az diyen insanlar belki bir kaç sene sonra senden az kazanacaklar.
Maalesef her şey tecrübeye bakıyor

Arkadaşım yeni mezun adı büyük bir kolejde asgari alıyor normal geldi bana

Ben özel okulda memur olarak çalıştım tecrübesizseniz normal. Branş da etkilidir bir yandan, sizinle devam etmek istediklerinde arttırırlar.
2000e çıkılması konusuna değinebilirsiniz(1800,1900 da olabilir belki) yine ama bence olmazsa da başlayın deneyim kazanmaya bakın, belki ileride de sizinle devam etme kararı alındığında ne kadar bir artış olacağını konuşabilirsiniz.

Az değil gayet normal branşınızda göz önüne alınırsa. Atanmaya bakın derim din kültürü için puanlar da düşükken

5 gun sabah 8 aksam 5 napacaksiniz ya? Din dersi cok mu yoğunlaştırildi nedir, bizim zamanimizda haftada 1 dersimiz filan olurdu ortaokul lisede. Bos derslerinizde de okulda durma zorunlulugu mu varmis?
Hem ders sayısı fazla dün kültürü dersine ek olarak Peygamber Efendimizin hayatı dersi de eklendi ve özel kurumlar boş derslerinizde de okulda bulunmanızı talep ediyor.

Ozel okulda calismis biri olarak soyluyorum; daha once boyle bir tecrubeniz olmamissa (staj ve ozel dersler sayilmaz) bransiniz icin ilk yil 1700 gayet makul.

Kaç saat derse gireceksiniz?

Ya onu tam konuşmadık yani şöyle iki müdürle görüştm ilk ön görüşmede müdür dedi ki ben sana en maksimum şeyleri anlatıcam en kötüsünü biz 30saatlik dersiniz var dedi ama benim kaç saat derse gireceğüm söylenmedi. Ben bugün tekrar görüşcem kaç derse giricem diye

Ozel okulda calismis biri olarak soyluyorum; daha once boyle bir tecrubeniz olmamissa (staj ve ozel dersler sayilmaz) bransiniz icin ilk yil 1700 gayet makul.

Ama çalışma saatleri ve haftada iki gün beni okulda tutmaya çalıştıklarını göz önüne alırsak bence az en az 2000 TL olmalı

Bende koleje başvurdum canım yeni mezun sayılırım asgari ücretten biraz yüksek dediler bana ama zamanla artıyor maaş devlete girmek kolay değil kolej fırsatın varsa kaçırma bence. En kötü referans tecrübe olur sana daha iyi bir yere daha kolay geçiş yapabilirsin öyle düşün.

Senin branşın ne canım

Ama çalışma saatleri ve haftada iki gün beni okulda tutmaya çalıştıklarını göz önüne alırsak bence az en az 2000 TL olmalı

Hakkettiginiz maaşı soruyorsaniz bence devlette de ozelde de en az 5000 almali ogretmenler. Fakat günümüz gerceklerine donersek Bursanin en iyi ozel okullarindan biri gecen yil tecrubeli kaliteli ingilizce ogretmenlerine bile 2000-2200 veriyordu. O yuzden size 1700 teklif edilmesi beni sasirtmadi

Haklısınız ahh ahh

Evet ya öyle sanırım. Hayırlısı ile başlayalım da gerisi gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…