- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
-
- Konu Sahibi kirmizibasliklihatun
Arkadaşım yeni mezun adı büyük bir kolejde asgari alıyor normal geldi banaKızlar özel okulda yanı adı olan kolejde öğretmenlik yapmak için başvurdum iş şartları 08.30- 16.45 arası ve haftada iki gün mesai uzayabilir 1700 TL maaş dendi kime sorsam maaş az diyorlar bana da az geldi sizce nasıl kolejde çalışan var mı aranızda acil cevaplayın kızlar. Müdürle tekrar konuşucam bu konuyu çünkü
Ankara’da ilk öğretmenlik deneyimi yapan arkadaşım 3500 tl alıyor bilemedim çok çok az geldi bana maaşAma tanıdıklarım var hiç tecrübesi olmamasına rağmen 2500 TL önermişler bana neden o kadar az söylendi
Hem ders sayısı fazla dün kültürü dersine ek olarak Peygamber Efendimizin hayatı dersi de eklendi ve özel kurumlar boş derslerinizde de okulda bulunmanızı talep ediyor.5 gun sabah 8 aksam 5 napacaksiniz ya? Din dersi cok mu yoğunlaştırildi nedir, bizim zamanimizda haftada 1 dersimiz filan olurdu ortaokul lisede. Bos derslerinizde de okulda durma zorunlulugu mu varmis?
Kaç saat derse gireceksiniz?
Ozel okulda calismis biri olarak soyluyorum; daha once boyle bir tecrubeniz olmamissa (staj ve ozel dersler sayilmaz) bransiniz icin ilk yil 1700 gayet makul.
Bende koleje başvurdum canım yeni mezun sayılırım asgari ücretten biraz yüksek dediler bana ama zamanla artıyor maaş devlete girmek kolay değil kolej fırsatın varsa kaçırma bence. En kötü referans tecrübe olur sana daha iyi bir yere daha kolay geçiş yapabilirsin öyle düşün.Kızlar özel okulda yanı adı olan kolejde öğretmenlik yapmak için başvurdum iş şartları 08.30- 16.45 arası ve haftada iki gün mesai uzayabilir 1700 TL maaş dendi kime sorsam maaş az diyorlar bana da az geldi sizce nasıl kolejde çalışan var mı aranızda acil cevaplayın kızlar. Müdürle tekrar konuşucam bu konuyu çünkü
Senin branşın ne canımBende koleje başvurdum canım yeni mezun sayılırım asgari ücretten biraz yüksek dediler bana ama zamanla artıyor maaş devlete girmek kolay değil kolej fırsatın varsa kaçırma bence. En kötü referans tecrübe olur sana daha iyi bir yere daha kolay geçiş yapabilirsin öyle düşün.
Ama çalışma saatleri ve haftada iki gün beni okulda tutmaya çalıştıklarını göz önüne alırsak bence az en az 2000 TL olmalı
Fen bilgisi canım bugün ders anlatmaya çağırdılar eğer beğenirlerse maaşı kesin konuşucaz bugün istersen ondan sonra Bilgi verebilirimSenin branşın ne canım
Haber verirsen çok sevinirim canım. Sana da kolay gelsinFen bilgisi canım bugün ders anlatmaya çağırdılar eğer beğenirlerse maaşı kesin konuşucaz bugün istersen ondan sonra Bilgi verebilirim
Hakkettiginiz maaşı soruyorsaniz bence devlette de ozelde de en az 5000 almali ogretmenler. Fakat günümüz gerceklerine donersek Bursanin en iyi ozel okullarindan biri gecen yil tecrubeli kaliteli ingilizce ogretmenlerine bile 2000-2200 veriyordu. O yuzden size 1700 teklif edilmesi beni sasirtmadi
Teşekkür ederim canım 2000 tl ile başlatıcaz dediler ama hiç tecrübesi olmayanlar 1700-1800 ile başlıyorlarmış zamanla artıyor maaşlarınız kendinizi kanıtlayıp sevdirin kuruma maaş konusunu düşünmenize gerek kalmaz dedilerHaber verirsen çok sevinirim canım. Sana da kolay gelsin
Teşekkür ederim canım 2000 tl ile başlatıcaz dediler ama hiç tecrübesi olmayanlar 1700-1800 ile başlıyorlarmış zamanla artıyor maaşlarınız kendinizi kanıtlayıp sevdirin kuruma maaş konusunu düşünmenize gerek kalmaz dediler