Maaş durumu

kirmizibasliklihatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
394
178
Kızlar özel okulda yanı adı olan kolejde öğretmenlik yapmak için başvurdum iş şartları 08.30- 16.45 arası ve haftada iki gün mesai uzayabilir 1700 TL maaş dendi kime sorsam maaş az diyorlar bana da az geldi sizce nasıl kolejde çalışan var mı aranızda acil cevaplayın kızlar. Müdürle tekrar konuşucam bu konuyu çünkü

maaş az evet,
ama hiç deneyiminiz yoksa maalesef çok düşük maaşlar önerecekler,
biraz deneyim kazandıktan sonra devletten daha iyi maaşlara çıkabiliyorlar özelde.
eğer okul şyş bşr okulsa ve size deneyim kazandıracaksa kabul edebilirsiniz.
sırf cv sinde o okul görünsün diye bir yıl daha düşük ücretleri kabul eden kişiler var.

Müdür bey de öyle söyledi şuan seninle konuşuyorum ve tecrüben yok ama yazın oturup tekrar konuşucaz ve CV de okulun adını vererek böyle bir isim yazmış olacak tecrübe kazanmış olacaksın dedi

İş işi doğurur bu sektörde, deneyimin arttıkça maaşın da artar. CV de güzel deneyimler biriktirmek sonraki senelerde bunun misli maaşlarla daha iyi şartlarda çalışmak demek. Şimdi burda başlayın derim, bahsettiğiniz ücret fazlası 3 ayda 900 lira ediyor. CV de şık bir iş deneyimi bence bundan çok daha kıymetli. Şansınızı tepmeyin. Ayrıca deneyim İnan’ın her şeyden kıymetli.

Napsam bilemedm ya

Müdür bey de öyle söyledi şuan seninle konuşuyorum ve tecrüben yok ama yazın oturup tekrar konuşucaz ve CV de okulun adını vererek böyle bir isim yazmış olacak tecrübe kazanmış olacaksın dedi

özelde deneyim çok önemli,
eğer ki geçinebilecekseniz kabul edebilirsiniz ilk yıl için.
ama hiç deneyiminiz yok diye söylüyorum bunu, daha önceden deneyiminiz varsa elbette fazlasını isteyin.

Haklısınız , bende öyle düşündüm ama çevreden daha yüksek maaş teklif eden kolejler duyunca şaşırdm insan emek veriyor ve karşılığını da almak istiyor

Ne diyim en az 2 bin TL iyi mi. Tekrar görüşcem de bakalım

Bence uygun bir üslupla biraz pazarlığa girin. Eğer tecrübesizseniz bence başlayın. Deneyim kazandıktan sonra daha uygun koşullar sunan bir yer karşısınıza çıkarsa oraya geçersiniz.

özelde deneyim çok önemli,
eğer ki geçinebilecekseniz kabul edebilirsiniz ilk yıl için.
ama hiç deneyiminiz yok diye söylüyorum bunu, daha önceden deneyiminiz varsa elbette fazlasını isteyin.
Deneyimim yok sadece stajım var ve özel ders vermişliğim var. Kabul etmek istiyorum ama açıkçası nasıl tabir edilir saf yerine de konmak istemem

Bence uygun bir üslupla biraz pazarlığa girin. Eğer tecrübesizseniz bence başlayın. Deneyim kazandıktan sonra daha uygun koşullar sunan bir yer karşısınıza çıkarsa oraya geçersiniz.

Zaten haziran ayına kadar sözleşme yapıcaz eğer birbirümzden memnun kalırsak diğer tıl için tekrar konusucaz. Ben en iyisi maaş artırma talebinde bulunayım bir yerden başlamam lazım

Deneyimim yok sadece stajım var ve özel ders vermişliğim var. Kabul etmek istiyorum ama açıkçası nasıl tabir edilir saf yerine de konmak istemem

bahsettikleriniz deneyim sayılmaz.
saf yerine koyulma konusunda haklısınız ama neredeyse tüm sektörler yeni mezuna bu muameleyi yapıyorlar.
siz bilirsiniz.
ben olsam adı sanı bilinir bir kolejde 300 tl daha aza çalışırdım daha küçük bilinirliği az olan kolejlere nispeten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…