- 17 Mayıs 2017
- 394
- 178
-
- Konu Sahibi kirmizibasliklihatun
Ne diyim en az 2 bin TL iyi mi. Tekrar görüşcem de bakalımÖzel okullar dünyanın parasını alıyorlar, sundukları maaşa bakın. Az tabii.
Ne diyim en az 2 bin TL iyi mi. Tekrar görüşcem de bakalım
Branşınız ne?
Müdür bey de öyle söyledi şuan seninle konuşuyorum ve tecrüben yok ama yazın oturup tekrar konuşucaz ve CV de okulun adını vererek böyle bir isim yazmış olacak tecrübe kazanmış olacaksın dedimaaş az evet,
ama hiç deneyiminiz yoksa maalesef çok düşük maaşlar önerecekler,
biraz deneyim kazandıktan sonra devletten daha iyi maaşlara çıkabiliyorlar özelde.
eğer okul şyş bşr okulsa ve size deneyim kazandıracaksa kabul edebilirsiniz.
sırf cv sinde o okul görünsün diye bir yıl daha düşük ücretleri kabul eden kişiler var.
Ama tanıdıklarım var hiç tecrübesi olmamasına rağmen 2500 TL önermişler bana neden o kadar az söylendiKolejler çok az maaş veriyor malesef
Hak ettiğiniz bu değil tabi ki ama çoğu öğretmen evde bu yüzden.
Napsam bilemedm yamaaş az evet,
ama hiç deneyiminiz yoksa maalesef çok düşük maaşlar önerecekler,
biraz deneyim kazandıktan sonra devletten daha iyi maaşlara çıkabiliyorlar özelde.
eğer okul şyş bşr okulsa ve size deneyim kazandıracaksa kabul edebilirsiniz.
sırf cv sinde o okul görünsün diye bir yıl daha düşük ücretleri kabul eden kişiler var.
Müdür bey de öyle söyledi şuan seninle konuşuyorum ve tecrüben yok ama yazın oturup tekrar konuşucaz ve CV de okulun adını vererek böyle bir isim yazmış olacak tecrübe kazanmış olacaksın dedi
İş işi doğurur bu sektörde, deneyimin arttıkça maaşın da artar. CV de güzel deneyimler biriktirmek sonraki senelerde bunun misli maaşlarla daha iyi şartlarda çalışmak demek. Şimdi burda başlayın derim, bahsettiğiniz ücret fazlası 3 ayda 900 lira ediyor. CV de şık bir iş deneyimi bence bundan çok daha kıymetli. Şansınızı tepmeyin. Ayrıca deneyim İnan’ın her şeyden kıymetli.
Ne diyim en az 2 bin TL iyi mi. Tekrar görüşcem de bakalım
Deneyimim yok sadece stajım var ve özel ders vermişliğim var. Kabul etmek istiyorum ama açıkçası nasıl tabir edilir saf yerine de konmak istememözelde deneyim çok önemli,
eğer ki geçinebilecekseniz kabul edebilirsiniz ilk yıl için.
ama hiç deneyiminiz yok diye söylüyorum bunu, daha önceden deneyiminiz varsa elbette fazlasını isteyin.
Bence uygun bir üslupla biraz pazarlığa girin. Eğer tecrübesizseniz bence başlayın. Deneyim kazandıktan sonra daha uygun koşullar sunan bir yer karşısınıza çıkarsa oraya geçersiniz.
Deneyimim yok sadece stajım var ve özel ders vermişliğim var. Kabul etmek istiyorum ama açıkçası nasıl tabir edilir saf yerine de konmak istemem
Hayır hafta içi her gün .beş gün yani.Hafta da 2 gün kısmına kimse vurgu yapmamış.
Hafta 2 gün 1700 tl, bitek bana mı az gelmedi yani?