Maaş durumu

Kızlar özel okulda yanı adı olan kolejde öğretmenlik yapmak için başvurdum iş şartları 08.30- 16.45 arası ve haftada iki gün mesai uzayabilir 1700 TL maaş dendi kime sorsam maaş az diyorlar bana da az geldi sizce nasıl kolejde çalışan var mı aranızda acil cevaplayın kızlar. Müdürle tekrar konuşucam bu konuyu çünkü
Özel böyle. Asgari ücretin az üstünü verirler. Bence kabul edin iş tecrübesi olsun. Çünkü bir yerden başlamak lazım. İlerleyen zamanlarda maaş artar, artmazsa da bir sonraki işin maaşı daha iyi olur tecrübe sayesinde.

Okula göre de değişiyor. İlk deneyimi olmasına rağmen daha yüksek fiyat teklif edilebiliyor. Büyük şehirdeyseniz başka okullara da başvurabilirsiniz. 2000 TL daha makul bir fiyat bence.

Beklentim zaten o kadar maaş değil 2000 TL verseler hiç konşmicaktm aslında bu konuyu ama düşük maaş teklifi de insanı düşündryo. Artık hayırlısı diyorum bakalım
siz mudurden 2000 isteyin
ancak paraya ihtiyaciniz varsa 300 tl icin de isi reddetmeyin , zaten 4 ay sonra okullar kapaniyor sonra yine baska okullarla gorusursunuz

Branşındaki herkes atanmış zaten açıkta din kültürü öğretmeni bulmak çok zor kendini ezdirmeden biraz daha iyi bi rakam iste tecrüben de yok anladığım kadarıyla asgari ücret bile şu kadar oldu en azından onlardan bi farkım olsun deyin kabul ederler çünkü bulamaz ki, ben de özel okullarda çalıştım din kültürü ve İngilizce öğretmenleri çok zor bulunuyordu bulunca da bütün nazlarını çeker yönetim çıkmasınlar diye kıymetini bil ☺️ KPSS hazırlan hemen atanırsın zaten

Branşındaki herkes atanmış zaten açıkta din kültürü öğretmeni bulmak çok zor kendini ezdirmeden biraz daha iyi bi rakam iste tecrüben de yok anladığım kadarıyla asgari ücret bile şu kadar oldu en azından onlardan bi farkım olsun deyin kabul ederler çünkü bulamaz ki, ben de özel okullarda çalıştım din kültürü ve İngilizce öğretmenleri çok zor bulunuyordu bulunca da bütün nazlarını çeker yönetim çıkmasınlar diye kıymetini bil ☺️ KPSS hazırlan hemen atanırsın zaten
Kpss de çalışıyorum bir yandan.
Ben de maaş artışı talep edicem 2000 TL olsa gönülden evet dicem ama dediği rakam gerçekten az. Bakalım ne dicek

Bence cok az çünkü özel okulun yükü çok ağır oluyor bir süre sonra çekilmez ben en fazla 3 yıl dayanabildim.tecrüben olmasa bile branşında ne olursa olsun 2000 nin altında olmamalıydı

Zaten 5 ay çalışacaksınız kabul ederseniz ondan sonrası için farklı maaş istersiniz.
Zaten asgari ücret 1600 en azından 1800 yapın diyebilirsiniz kar kardır 100 lira için kırmazlar bence ama 2000tl de vermezler.
Bir de sizin bölümün ataması güzel kpss ye ağırlık verirdim ben olsam açıkçası.

Zaten 5 ay çalışacaksınız kabul ederseniz ondan sonrası için farklı maaş istersiniz.
Zaten asgari ücret 1600 en azından 1800 yapın diyebilirsiniz kar kardır 100 lira için kırmazlar bence ama 2000tl de vermezler.
Bir de sizin bölümün ataması güzel kpss ye ağırlık verirdim ben olsam açıkçası.

Kpss de çalışıyorm ama paraya da ihtiyacım var açıkcası

Kızlar özel okulda yanı adı olan kolejde öğretmenlik yapmak için başvurdum iş şartları 08.30- 16.45 arası ve haftada iki gün mesai uzayabilir 1700 TL maaş dendi kime sorsam maaş az diyorlar bana da az geldi sizce nasıl kolejde çalışan var mı aranızda acil cevaplayın kızlar. Müdürle tekrar konuşucam bu konuyu çünkü

Vay be memleketimde öğretmenlerin düştüğü hale bak, vasıfsız personel maaşı bu, yazık ya niye bu kadar dirsek çürütüyor insanlar...

bahsettikleriniz deneyim sayılmaz.
saf yerine koyulma konusunda haklısınız ama neredeyse tüm sektörler yeni mezuna bu muameleyi yapıyorlar.
siz bilirsiniz.
ben olsam adı sanı bilinir bir kolejde 300 tl daha aza çalışırdım daha küçük bilinirliği az olan kolejlere nispeten.
Katılıyorum goha,üstelik hepi topu hazirana kadar,ben olsam kaçırmazdım doğrusu.Yeni mezunken değil,ardından gelen tecrübeden sonra meslek sahibi olunuyor bence...

Bence cok az çünkü özel okulun yükü çok ağır oluyor bir süre sonra çekilmez ben en fazla 3 yıl dayanabildim.tecrüben olmasa bile branşında ne olursa olsun 2000 nin altında olmamalıydı
Bende 5 yıl dayanabildim gerçekten angarya işleri bitmiyor oh bu sene çalışmıyorum herkes koca parası mı yiyeceksin çalışmayıp dedi ama ne kadar zor şartlarda çalıştığımızı bilmiyorlar aileler bi turlu şımarık öğrenciler bi turlu idare hiç bi şekilde yanınızda değil hep aileden ve öğrenciden yana ıyy çok kotuydu

X