- 17 Mayıs 2017
- 394
- 178
-
- Konu Sahibi kirmizibasliklihatun
Kardesim lisede kimya ogretmeni. Haftada 4 gun gidip 3130tl aliyor ama bu okulu bulana kadar kuş kadar maasla devlet okulunda baska okullarda calisti deneyim kazandi
4 yillik deneyimi var.Ilk mezun oldugunda devlet okulundaydi asgari ucret bile almiyordu.Hatta bizden cevreden cok tepki aldi,baska bir meslekle ozel sektore baslamasini,o arada da kpssye asilmasini soyluyorduk cunku.Iyiki kafasinin dikine gitmis.Suanki okulunda en az maasi o aliyormus.Bence onceligin deneyim olmali,sonra da iyi bir okulKaç yıllık deneyimi var birde ne kadar maaşla başladı ilk
3-4 binden aşağı isteme derim ben. Ama benim öğretmenlik ile alakam yok.Ne diyim en az 2 bin TL iyi mi. Tekrar görüşcem de bakalım
Deneyimim yok sadece stajım var ve özel ders vermişliğim var. Kabul etmek istiyorum ama açıkçası nasıl tabir edilir saf yerine de konmak istemem
hicbir okul tecrubesiz din dersi ogretmenine 4 bin lira maas vermez3-4 binden aşağı isteme derim ben. Ama benim öğretmenlik ile alakam yok.
Yani 15-20 kişilik sinifi size verecekler. Haftada 25-30 saat arası ders vereceksiniz. Ustune dersim bitti diyip erken cikis yok, sana ek ders, kulup vs verecek. Bunlar dysunuldugunde meslegi olmayan hic bir vasfi olmayan biri icin 1400 liranin asgari ucret oldugu bir ulkede Bu söylediği rakam çok az değil mi? Yani o 300 lira fark lise, eğitim fakulesinde kazandığın yetkinliklere çok çok az değil mi?
Onceden calisiyordum malesef boyle maaslar hele ki tecrubesizsen. Siz yine 2000 de diretin. Ama genel olarak 1700 1750 ile baslatiyorlar.Kızlar özel okulda yanı adı olan kolejde öğretmenlik yapmak için başvurdum iş şartları 08.30- 16.45 arası ve haftada iki gün mesai uzayabilir 1700 TL maaş dendi kime sorsam maaş az diyorlar bana da az geldi sizce nasıl kolejde çalışan var mı aranızda acil cevaplayın kızlar. Müdürle tekrar konuşucam bu konuyu çünkü
hicbir okul tecrubesiz din dersi ogretmenine 4 bin lira maas vermez
konu sahibinin ilk isi olacak , din dersi de her sinifin haftada 1 saat yani asiri yogun bir programi olmayacak
konu sahibini fazla gaza getirmeyelim bence , ise ihtiyaci varmis , tecrubesiz bir ogretmen icin 1700 giris kotu bur rakam degil , mudur zaten yazin tekrar gorusecegiz demis yani 6 ay sonra tekrar maas konusulacak
haftada 2 günden bahsediyorsunuz ayda 8 gün yani1 ay boyunca 1 hafta çalışarak 1700 tl para alacaksın.kötü mü sence?Kızlar özel okulda yanı adı olan kolejde öğretmenlik yapmak için başvurdum iş şartları 08.30- 16.45 arası ve haftada iki gün mesai uzayabilir 1700 TL maaş dendi kime sorsam maaş az diyorlar bana da az geldi sizce nasıl kolejde çalışan var mı aranızda acil cevaplayın kızlar. Müdürle tekrar konuşucam bu konuyu çünkü
tecrubesizsen bu rakamlari teklif ediyorlar.Müdür bey de öyle söyledi şuan seninle konuşuyorum ve tecrüben yok ama yazın oturup tekrar konuşucaz ve CV de okulun adını vererek böyle bir isim yazmış olacak tecrübe kazanmış olacaksın dedi
pardon yanlış okumuşum 1 ay için maalesef düşük rakam.Artırabilirlerse bastır canım.Az tabi ki asgari maaş bile 1600tl..
Bu okullar velilerden dünyanın parasını alıyor her sene. Acayip paralar dönüyor. Öğretmenlere neden bu kadar az maaş?
haftada iki gun ayrica mesai kalacak. Onun disindaki gunler normal saatlerce calisacakmishaftada 2 günden bahsediyorsunuz ayda 8 gün yani1 ay boyunca 1 hafta çalışarak 1700 tl para alacaksın.kötü mü sence?
excuseme yanlış okumuşum pardon.Az tabi ki asgari maaş bile 1600tl..
Bu okullar velilerden dünyanın parasını alıyor her sene. Acayip paralar dönüyor. Öğretmenlere neden bu kadar az maaş?