Maaş durumu

Bence cok az bi ucret sen ogretmensin haftada 40 saat calisacaksin. Bence hic olmazsa maas konusunda sansini zorla acikca 2000 tl icin. Vasıfsız elemanlar bu ucreti aliyorlar. Asgari ucret 1600. Ozel sektor acimasiz filan demis herkes bu da kendine saygisizlik ben sana olacagi soyleyim yazin sozlesmen bitecek sen yoluna ben yoluma diyecek seneye maasini artırmak yerine yeniden deneyimsiz birini alacak asgari ucretten.

Kaç yıllık deneyimi var birde ne kadar maaşla başladı ilk
4 yillik deneyimi var.Ilk mezun oldugunda devlet okulundaydi asgari ucret bile almiyordu.Hatta bizden cevreden cok tepki aldi,baska bir meslekle ozel sektore baslamasini,o arada da kpssye asilmasini soyluyorduk cunku.Iyiki kafasinin dikine gitmis.Suanki okulunda en az maasi o aliyormus.Bence onceligin deneyim olmali,sonra da iyi bir okul

Ne diyim en az 2 bin TL iyi mi. Tekrar görüşcem de bakalım
3-4 binden aşağı isteme derim ben. Ama benim öğretmenlik ile alakam yok.

Yani 15-20 kişilik sinifi size verecekler. Haftada 25-30 saat arası ders vereceksiniz. Ustune dersim bitti diyip erken cikis yok, sana ek ders, kulup vs verecek. Bunlar dysunuldugunde meslegi olmayan hic bir vasfi olmayan biri icin 1400 liranin asgari ucret oldugu bir ulkede Bu söylediği rakam çok az değil mi? Yani o 300 lira fark lise, eğitim fakulesinde kazandığın yetkinliklere çok çok az değil mi?

sigorta ile beraber günümüz şartlarında normal
özel sektör fena
ama zamanla kendini ıspatlarsın öğrenci ve velilerin sevgilisi olursun güzel işlere imza atarsın o zaman seni kaybetmemek için zam yaparlar
bir arkadaşım atanamadı koleje girdi 1300 ile başladı şimdi benden çok kazanıyor

Deneyimim yok sadece stajım var ve özel ders vermişliğim var. Kabul etmek istiyorum ama açıkçası nasıl tabir edilir saf yerine de konmak istemem

Yani deneyimsiz isen 2300 e çıkmaya çalış bari. Bu okulda çalışmak istediğini ancak bazı yükümlülüklerin olduğunu 2300 TL gibi bir fiyata baslayabilecrgini şöyle. Adam olmaz derse ailemle tekrar konuşayım sizi yarın arayayım dersin. Sonra ailem ile konuştum bana biraz daha destek olacaklar kabul ediyorum falan dersin. Ama öncesinde şansını mutlaka zorla

Yani şimdi bizim sektörden örnek vereyim. İnsanlara 200 misafirli yerde haftada 45 saat çalıştırıyoruz, yeri geliyor mecbur mesaiye de kalıyor, çoluk çocuk şımarık "para ödüyorum"kafalı tip ile her zaman haklılar mottosunda uğraşıyorlar. 1600 TL maaş alıyorlar. Bunların arasında, turizm,işletme,mühendislik,öğretmenlik... mezunu ne ararsanız var. Parayı küçümsemeyin, bir yerden başlayın. İnsanlar çok zor şartlar altında para kazanıyorlar. 1 sene bir çalışın, sonra bakın bakalım imkanlar ne kadar değişecek.

hicbir okul tecrubesiz din dersi ogretmenine 4 bin lira maas vermez
konu sahibinin ilk isi olacak , din dersi de her sinifin haftada 1 saat yani asiri yogun bir programi olmayacak
konu sahibini fazla gaza getirmeyelim bence , ise ihtiyaci varmis , tecrubesiz bir ogretmen icin 1700 giris kotu bur rakam degil , mudur zaten yazin tekrar gorusecegiz demis yani 6 ay sonra tekrar maas konusulacak

İlk işiniz olduğu halde çalışma saatlerini ve haftada iki gün mesai olacağını düşünürsek az bir rakam 1700 gerçekten. 2000 isteyin başka yerlere de başvurun zaten bu şartlar altında kimse size 1700den daha az bir rakam teklif etmez.

Onceden calisiyordum malesef boyle maaslar hele ki tecrubesizsen. Siz yine 2000 de diretin. Ama genel olarak 1700 1750 ile baslatiyorlar.

Beklentim zaten o kadar maaş değil 2000 TL verseler hiç konşmicaktm aslında bu konuyu ama düşük maaş teklifi de insanı düşündryo. Artık hayırlısı diyorum bakalım

Eğer ismi olan bir okulsa kabul edin bence. Sonuçta 5 yıllık sözleşme yapmıyorlar. Bu 6 aylık dönemi değerlendirmiş olursunuz. Hem elinize az da olsa para geçer (hiç yoktan iyidir) hem de bir yerden başlamış olursunuz ve tecrübe kazanırsınız.

Maaş konusunda 2000 için şansınızı deneyin yine de.

Maalesef branşınız da etkili olmuş olabilir. Bu tür özel kurumlarda rekabet çok fazla ve ne yazık ki eğitim sistemi sınav odaklı. Bazı branşlar daha popüler olduğu için kolejlerin, özel okulların reklam gücünü arttırıyor bu sebeple daha fazla parayı gözden çıkarabiliyorlar. Tamamen müşteri odaklı...

Az tabi ki asgari maaş bile 1600tl..
Bu okullar velilerden dünyanın parasını alıyor her sene. Acayip paralar dönüyor. Öğretmenlere neden bu kadar az maaş?

haftada 2 günden bahsediyorsunuz ayda 8 gün yani1 ay boyunca 1 hafta çalışarak 1700 tl para alacaksın.kötü mü sence?

Eski gunlerimi hatirladim.Hayatımın en çalıstigim donemi stresli dönemiydi..ayni zamanda emeklerimin sömüruldügü yıl oldu.asgari ücret le almıyordum.ne mi oldu..hirs yaptim calistim cabaladim evliyken kpssyo kazandim.Simdi meslegimin basindayim..sartlarida geliride iyi..kafam rahat..insallah sende atanirsin ne diyim.

Calisacaksanda bu maadi kabul etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…