- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.991
-
- Konu Sahibi kirmizibasliklihatun
bahsettikleriniz deneyim sayılmaz.
saf yerine koyulma konusunda haklısınız ama neredeyse tüm sektörler yeni mezuna bu muameleyi yapıyorlar.
siz bilirsiniz.
ben olsam adı sanı bilinir bir kolejde 300 tl daha aza çalışırdım daha küçük bilinirliği az olan kolejlere nispeten.
Mezun olduğum okulda iyi aslında ama dediğiniz gibi branşım etkili olmuş olabilir keşke diğer bölümler ile kıyaslandığında altlarda kalmasa branşımız ama öyle görülüyor maalesefÖzel sektör önce kişinin performansını görmek ister. Begenilirse maaşı arttırırlar. Bazıları açıkça söyler bunu, bazıları söylemez.
Şuan teklif edilen ücrette bransiniz da etkili olmuş olabilir. Belki iyi bir okuldan mezun bir matematikçi olsanız daha yüksek bir ücret teklif edilebilirdi
Ooo pardon. Evet, az hakkaten...ama şu an daha iyi bir alternatifiniz yoksa, kendinizi uzun süre oraya bağlamadan denenebilir.Hayır hafta içi her gün .beş gün yani.
Haftada iki gün de toplantı olabilirmiş mesai şeklinde
Çevreler hep öyle olur zaten.
Onlara ne maaşlar, ne iş teklifleri gelmiştir
Amaan seninki niye böyledir, kuş kadar maaş mı layık görmüşlerdir sana
Kolejde öğretmenlik yapan arkadaşla konuştuk geçen
Aynı şeyi söyledi.
Asgari ücrete yakın maaş alıyor yeniler dedi.
Her meslekte bu böyle gördüğüm kadarıyla.
Tecrüben yoksa, ilk dönemler sadece edindiğin tecrübeyi kar görüyorsun
Aldığın parayı değil.
O çok bilen çevreler de emin ol
Komik rakamlarla tecrübe sahibi olmuşlardır.
Keşke böyle olmasa,
Keşke herkesin emeğinin karşılığı nakit olarak da verilse
Ama durum bu.
Maddi boyutta ihtiyacın varsa başla derim, hem deneyim kazanırsın, hem çevre edinirsin bir dahaki anlaşma dönemi cv nde daha kuvvetli olur diye düşünüyorum.. Ama yinede azda olsa pazarlık şansın varsa kullan bir dene anlaşma öncesi
Maddi sıkıntı varsa kaçırma derim işsizlik çok fazla çünkü, sadece pazarlık şansın varsa onu kullan, hakkınızda hayırlısı olsunMaddi sıkıntımız var bu ara eşim de devlet memuru ama eve katkı sağlamak ve tecrübe edinmek adına başlamak istiyorum yarın tekrar görüşücem müdür ile en iyisi maaş konusunda bir kez daha konuyu açarm hayırlısı artık bakalım.
Yazın maaş alacak mısın? Belli ders saatinin üzerine ek ders ücreti verecekler mi? Sen 4 yıllık üni mezunu + formasyon sahibi misin?
Ben 2014 yilinda bi kolejde önlisans ilahiyat mezunu hatta formasyonum bile yokken 1500 e çalıştım üstüne 500 kadar da ek ders alıyordum.
siz işe kabul edildiniz mi?
Maddi sıkıntı varsa kaçırma derim işsizlik çok fazla çünkü, sadece pazarlık şansın varsa onu kullan, hakkınızda hayırlısı olsun
Lisans mezunuyum formasyonum var. Ek ders olursa ücreti verilecekmiş özel ders gibi ya en azından 2000 TL deseydi hiç tereddütsüz kabul edecektim dediği maaş gerçekten az
Müdür bey de öyle söyledi şuan seninle konuşuyorum ve tecrüben yok ama yazın oturup tekrar konuşucaz ve CV de okulun adını vererek böyle bir isim yazmış olacak tecrübe kazanmış olacaksın dedi