Maaş durumu

Yazın maaş alacak mısın? Belli ders saatinin üzerine ek ders ücreti verecekler mi? Sen 4 yıllık üni mezunu + formasyon sahibi misin?
Ben 2014 yilinda bi kolejde önlisans ilahiyat mezunu hatta formasyonum bile yokken 1500 e çalıştım üstüne 500 kadar da ek ders alıyordum.

Özel sektör önce kişinin performansını görmek ister. Begenilirse maaşı arttırırlar. Bazıları açıkça söyler bunu, bazıları söylemez.

Şuan teklif edilen ücrette bransiniz da etkili olmuş olabilir. Belki iyi bir okuldan mezun bir matematikçi olsanız daha yüksek bir ücret teklif edilebilirdi

Çevreler hep öyle olur zaten.

Onlara ne maaşlar, ne iş teklifleri gelmiştir
Amaan seninki niye böyledir, kuş kadar maaş mı layık görmüşlerdir sana

Kolejde öğretmenlik yapan arkadaşla konuştuk geçen
Aynı şeyi söyledi.
Asgari ücrete yakın maaş alıyor yeniler dedi.

Her meslekte bu böyle gördüğüm kadarıyla.
Tecrüben yoksa, ilk dönemler sadece edindiğin tecrübeyi kar görüyorsun
Aldığın parayı değil.

O çok bilen çevreler de emin ol
Komik rakamlarla tecrübe sahibi olmuşlardır.

Keşke böyle olmasa,
Keşke herkesin emeğinin karşılığı nakit olarak da verilse
Ama durum bu.

Bir kolej ile daha görüştm o da haftada iki gün bin TL demişti ama onda da kontenjan boşluğu yok bir hoca çıkarsa beni alıcaklar onu beklemek de istemiyorum. Napsam ya bismillah deyip başlicam sanırım

Mezun olduğum okulda iyi aslında ama dediğiniz gibi branşım etkili olmuş olabilir keşke diğer bölümler ile kıyaslandığında altlarda kalmasa branşımız ama öyle görülüyor maalesef

Hayır hafta içi her gün .beş gün yani.
Haftada iki gün de toplantı olabilirmiş mesai şeklinde
Ooo pardon. Evet, az hakkaten...ama şu an daha iyi bir alternatifiniz yoksa, kendinizi uzun süre oraya bağlamadan denenebilir.

Hem daha iyisi için bakarak olursunuz, hem de 3-5 Ay sonra, yok yetiştiremiyorum bu parayı, benim çıkıp farklı bir iş bakmam derseniz, belki iyileştirme bile yaparlar.

Maddi boyutta ihtiyacın varsa başla derim, hem deneyim kazanırsın, hem çevre edinirsin bir dahaki anlaşma dönemi cv nde daha kuvvetli olur diye düşünüyorum.. Ama yinede azda olsa pazarlık şansın varsa kullan bir dene anlaşma öncesi

Haklısınız.
Ben en iyisi kendimi geliştirmeye bakayım

Maddi sıkıntımız var bu ara eşim de devlet memuru ama eve katkı sağlamak ve tecrübe edinmek adına başlamak istiyorum yarın tekrar görüşücem müdür ile en iyisi maaş konusunda bir kez daha konuyu açarm hayırlısı artık bakalım.

Maddi sıkıntı varsa kaçırma derim işsizlik çok fazla çünkü, sadece pazarlık şansın varsa onu kullan, hakkınızda hayırlısı olsun

Başka bir meslekte olsaydınız yeni deneyimsiz asgari ücretten başlatıyorlar. İhtiyacınız varsa az çok demeyin girip çalışın. Maaşlar tecrube ve başarıyla belirlenir. Tecrubesi ve başarısı olmayanlar için başlangıç da asgari ücrettir.

Lisans mezunuyum formasyonum var. Ek ders olursa ücreti verilecekmiş özel ders gibi ya en azından 2000 TL deseydi hiç tereddütsüz kabul edecektim dediği maaş gerçekten az

Lisans mezunuyum formasyonum var. Ek ders olursa ücreti verilecekmiş özel ders gibi ya en azından 2000 TL deseydi hiç tereddütsüz kabul edecektim dediği maaş gerçekten az

Bu kadar saat mesai harcayıp bu kadar az maaş alacağına ücretli öğretmenlik yap en azından kafan rahat olur. Özel okulda inan sanki her veli patronun oluyor. Ücretli ogretmenlikte 30 saat dersin olsa şu maaştan sadece 300 TL daha az alırsın üstüne bir de eve erken gitmiş olursun. Toplantı nöbet vs zorunluluğun olmaz tek kötü yanı yazın maaş almamak o yüzden yazın maaş verecekler mi diye sordum.

Koleje gore,tecrubene gore,şehre göre değişir ama bence de çok az.Ben de özel okuldayim.Devletten iyi alıyorum şu an.Tecrübeli olman açısından kabul et bence..

Kardesim lisede kimya ogretmeni. Haftada 4 gun gidip 3130tl aliyor ama bu okulu bulana kadar kuş kadar maasla devlet okulunda baska okullarda calisti deneyim kazandi

Müdür bey de öyle söyledi şuan seninle konuşuyorum ve tecrüben yok ama yazın oturup tekrar konuşucaz ve CV de okulun adını vererek böyle bir isim yazmış olacak tecrübe kazanmış olacaksın dedi

Demekki tecrübenizden dolayı bu maaşı size veriyorlar.
Bir kaç sene sonra, tecrübe edindikten sonra ancak daha iyi maaşlar ile karşılaşacaksınızdır.
Özel sektör değil sadece, iş hayatı böyle malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…