Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

Ibrahim saracogluna sorulmuş oda düşük yapmaz ama hamile olduğunuzu öğrenince kullanmayın bırakın demiş dikkat etmekte fayda var öyle bişey hissedersen test yap bırak çünkü düşügede sebep olabilirmiş nette araştırdigima göre cnm

Saol cnm evet bu dünden beri kafamı kurcalıyor.Başladım ama böyl birşey olursa diye düşündüm.Gerçi bende kistte var öyle hemen olmaz ama allahın işinede belli olmaz tabi.

Saol cnm evet bu dünden beri kafamı kurcalıyor.Başladım ama böyl birşey olursa diye düşündüm.Gerçi bende kistte var öyle hemen olmaz ama allahın işinede belli olmaz tabi.
Anladım canım sağlıkla gönlünden geçeni nasip etsin Allahım. Kisti temizleyebilir kalirsanda dikkat et hiç belli olmaz

Arkadaşlar sarı akıntı bitti bu seferde bugün yoğun şekilde afedersiniz sümüksü akıntı diyolar sanırım ondan oldu bu nedir acaba birde ellerim çok sıcak 2 gündür dün annemin koluna değdim ellerin niye bukadar sıcak dedi bugünde esimin omzuna değdim şaşırdı birden ateşin mi var neden bukadar sıcak hasta mısın diye normalde ellerim soğuk olurdu hep bu neden oldu ki

Son düzenleme:
Genelde bahsettiğin tarzda akıntı yumutrlama döneminde oluyr.Aynı zamanda yumurtlama döneminde vücudun ısısı yükseliyormuş.Belki buna baglı bir olatdır cnm.

Arkadaşlar sarı akıntı bitti bu seferde bugün yoğun şekilde afedersiniz sümüksü akıntı diyolar sanırım ondan oldu bu nedir acaba
Genelde bahsettiğin tarzda akıntı yumutrlama döneminde oluyr.Aynı zamanda yumurtlama döneminde vücudun ısısı yükseliyormuş.Belki buna baglı bir olatdır cnm.
Inşallah canım ya çünkü 1 hafta önce test yaptrmistim progesteron çok düşük çıkmıştı yanı bu ay çatlamamış diye belki geç olmustur

herhalde kist varsa catlatio canim bitir bakalim ne olucak benimde tam 1 hafta oldu kur biteli adet yok oyle saydam bi beyaz akinti var okadar

Myomun tam nerde cnm ? Birde kaç cm ? Bende de myom çikti cok korkuyorum hamilelige engel mi myom ?

Myomun tam nerde cnm ? Birde kaç cm ? Bende de myom çikti cok korkuyorum hamilelige engel mi myom ?

benimki intramural miyommus 3cm rahmimin arkasinda yukardaymis, rahmimde hafif arkaya dogruymus, ama doktor hamilelige engel degil dedi kan tahlilim iyiydi cok sukur. Ama miyom hamilelikte buyuyormus yani hem engel degil ama hemde rahatsiz edici birsey iste rahimde

Bende sadece rahimde oldugu yaziyor icerigi yazmiyor sali gunu zekai tahir den randevu aldim ultrasyon icin o tum rahmimin cekecek bakalim orda beni neler bekliyor ins sende hamile kalirsin bebegini kucagina alirsin

Peki bu miyomun kuculmesi yada yok olmasi ilacla vs mumkun degil mi ? Illa ameliyat mi olmak gerekiyor

kizlar bisey sorucam bu sogan kuru bitti ya benim adet olduktan sonra birkez dhami sogan yapicam yoksa incirimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…