-
- Konu Sahibi ankarali_94
Ibrahim saracogluna sorulmuş oda düşük yapmaz ama hamile olduğunuzu öğrenince kullanmayın bırakın demiş dikkat etmekte fayda var öyle bişey hissedersen test yap bırak çünkü düşügede sebep olabilirmiş nette araştırdigima göre cnmKızlar birşey öerake diyorum sizin ilede paylaşmak istedim.Simdi bu soğan kürü rahmi temizliyor ya.olduki kürü denerken hamile kaldık.Ama hala küre devam ettik.Bbebgin bu duurmda rahme tutunması zor olmazmı?Düşünüyrumda kürü yaparken hamile kalırsam ve bunu uyguladıgım için bebegi düşürürmüyüm?
Saol cnm evet bu dünden beri kafamı kurcalıyor.Başladım ama böyl birşey olursa diye düşündüm.Gerçi bende kistte var öyle hemen olmaz ama allahın işinede belli olmaz tabi.Ibrahim saracogluna sorulmuş oda düşük yapmaz ama hamile olduğunuzu öğrenince kullanmayın bırakın demiş dikkat etmekte fayda var öyle bişey hissedersen test yap bırak çünkü düşügede sebep olabilirmiş nette araştırdigima göre cnm
Anladım canım sağlıkla gönlünden geçeni nasip etsin Allahım. Kisti temizleyebilir kalirsanda dikkat et hiç belli olmazSaol cnm evet bu dünden beri kafamı kurcalıyor.Başladım ama böyl birşey olursa diye düşündüm.Gerçi bende kistte var öyle hemen olmaz ama allahın işinede belli olmaz tabi.
benim 6gun oldu hala adet yok kizzlar.s
Genelde bahsettiğin tarzda akıntı yumutrlama döneminde oluyr.Aynı zamanda yumurtlama döneminde vücudun ısısı yükseliyormuş.Belki buna baglı bir olatdır cnm.Arkadaşlar sarı akıntı bitti bu seferde bugün yoğun şekilde afedersiniz sümüksü akıntı diyolar sanırım ondan oldu bu nedir acaba birde ellerim çok sıcak 2 gündür dün annemin koluna değdim ellerin niye bukadar sıcak dedi bugünde esimin omzuna değdim şaşırdı birden ateşin mi var neden bukadar sıcak hasta mısın diye normalde ellerim soğuk olurdu hep bu neden oldu ki
Arkadaşlar sarı akıntı bitti bu seferde bugün yoğun şekilde afedersiniz sümüksü akıntı diyolar sanırım ondan oldu bu nedir acaba
Inşallah canım ya çünkü 1 hafta önce test yaptrmistim progesteron çok düşük çıkmıştı yanı bu ay çatlamamış diye belki geç olmusturGenelde bahsettiğin tarzda akıntı yumutrlama döneminde oluyr.Aynı zamanda yumurtlama döneminde vücudun ısısı yükseliyormuş.Belki buna baglı bir olatdır cnm.
İnş cnm sen tedbiri elde tut çalışamalara devame t böyle günlerde daha önem göster bence.Yumutluyorsan sans senden yana olabilir :)Inşallah canım ya çünkü 1 hafta önce test yaptrmistim progesteron çok düşük çıkmıştı yanı bu ay çatlamamış diye belki geç olmustur
Tamam cnm umarım :) :)İnş cnm sen tedbiri elde tut çalışamalara devame t böyle günlerde daha önem göster bence.Yumutluyorsan sans senden yana olabilir :)
herhalde kist varsa catlatio canim bitir bakalim ne olucak benimde tam 1 hafta oldu kur biteli adet yok oyle saydam bi beyaz akinti var okadar
bilmiyorum bende, ama bence bekle duzelecek, bende duzeldi, bi kac aydir cok zor anlar ve hormonal degisiklikler yasadim stresle beraber (bende miyomda var ve bi hormon hapida onun icin kullandim dogum kontrolden ayri) ve bu ay cok sukur normal eskisi gibi hic kahve rengi akinti olmadan temiz bir ay gecirdim. Bi de hamile kalsam tam olacakti
Myomun tam nerde cnm ? Birde kaç cm ? Bende de myom çikti cok korkuyorum hamilelige engel mi myom ?
benimki intramural miyommus 3cm rahmimin arkasinda yukardaymis, rahmimde hafif arkaya dogruymus, ama doktor hamilelige engel degil dedi kan tahlilim iyiydi cok sukur. Ama miyom hamilelikte buyuyormus yani hem engel degil ama hemde rahatsiz edici birsey iste rahimde
2. Ayda adetine 10 gün kala 7 veya 10 gün için diyodukizlar bisey sorucam bu sogan kuru bitti ya benim adet olduktan sonra birkez dhami sogan yapicam yoksa incirimi