- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 38
-
- Konu Sahibi ankarali_94
canim insallah hamile kalirsinda hsg ye gerek.kalmaz bendende doktor istedi ama gun atlatiyorum gitmiyorum sen devlette cektirirsen yaz buraya nasil gectigini insallah acisiz olur bende korkuyorum erteledimInşallah canım ya inşallah bide ben devlet hastanesinde yaptıracam araştırdım anestesisiz yapılıyormuş orda o acıyı çekicem yani .amin kalırız inşallah yinede bu ay umudum yok pek
Ben narkoz alıp yaptırmayı düşünüyorum cnm özele gidiyorum zaten.Ama yinede korkuyorum.Rabbim yardımcımız olsun.Inşallah canım ya inşallah bide ben devlet hastanesinde yaptıracam araştırdım anestesisiz yapılıyormuş orda o acıyı çekicem yani .amin kalırız inşallah yinede bu ay umudum yok pek
Amin canım bnm bnde yumurtlama dönemindeyim ama hiç blirti yok önceden kadık ağrım olurdu akıntı çok olurdu resmen bebek istedikten snra hissetmiyrum acaba yumurtam fln mı glişmiyo dyorum normalde gcen aya gre yarın yumurtlama günüm ama ovu testim acayip silik çıktı bugün inşallah bu ay hepimiz kavuşuruz bebişlereAllah aratmasin kuzum ınş olur ben 15 günü tamamlicam ınş adetime 11 gün kaldi
Tamam canım yazarim tabiki normalde yarin adet gunum olursam yarin randevu alcam oluncada nasıl geçtiğini yazarimcanim insallah hamile kalirsinda hsg ye gerek.kalmaz bendende doktor istedi ama gun atlatiyorum gitmiyorum sen devlette cektirirsen yaz buraya nasil gectigini insallah acisiz olur bende korkuyorum erteledim
Amin canimBen narkoz alıp yaptırmayı düşünüyorum cnm özele gidiyorum zaten.Ama yinede korkuyorum.Rabbim yardımcımız olsun.
Doktor mu verdi yoksa kendin mi başladım tarlusala cnmkizlar test yapmadan tarlusale basladim adet olmadim cunku simdi korkuyorum hem soganin etkisi hemde tarlusal kullandigim icin kanama miktarinda fazlalik olurmu eger adet gorursem incire baslicam adetim cok sancili gecio neyapicam bilmiorum
Keşke bilmeden başlamasaydın cnm adet olmak için kullanıyorlar genelde ama bi sorun olmaz herhaldekendim basladim cnm ya korkuyorum simdide.s
Amiiin. Canım amin ınş bizim durum birbirine benziyor :)Amin canım bnm bnde yumurtlama dönemindeyim ama hiç blirti yok önceden kadık ağrım olurdu akıntı çok olurdu resmen bebek istedikten snra hissetmiyrum acaba yumurtam fln mı glişmiyo dyorum normalde gcen aya gre yarın yumurtlama günüm ama ovu testim acayip silik çıktı bugün inşallah bu ay hepimiz kavuşuruz bebişlere
Ben çok stersliyim kuzum yaa başıma ne qeliyorsa aceleden stresten qelio5 gün daha bekle canım kimisinde oluyo kimisinde olmuyo bende oldu ama 10 gün önce progesteron testi yaptırdım çok düşük çıktı yani yumurtlama olmamis sonuca göre ama 4 gün öncede yumurtlama belirtileri oldu belki değildir bilmiyorumda bu ay ümit etmemeye çalışıyorum inşallah faydası olur bizlere stres yapma yinede sen
Ya bnde stresli miyim değilmiyim bilmiyorumBen çok stersliyim kuzum yaa başıma ne qeliyorsa aceleden stresten qelio
Inş bagırıcaz canım rabbim bizede yaşatsin isteyen herkese deYa bnde stresli miyim değilmiyim bilmiyorumsanki hiç olmicakmış gbi geliyo reglim dzenli olmasaydı ne yapardım blmiyorum uff ya bzde bağırabilsek burda hamileyim dye
Amin canımInş bagırıcaz canım rabbim bizede yaşatsin isteyen herkese de
Canım benim allah tez zamanda bize ve isteyen herkese versinBaşka topikleri de okuyorum milletin hamile haberini aldıkçı kendim gbi seviniyorum gözlerim doluyo resmenhalbu ki bi kere bile konuşmamışımdır
Ne zamandır adet olmuyosun cnm biraz kanama çok olabilir ama normal her zamanki adet sancısı gibi olurinsallah canim ya iste benim merak ettigim sogani 15 gun yaptm simdi adet olursam com kanama yaparmi yada agri ondan korkuyorum zaten cok sanci cekiorum
Aynı bende öyleyim canım çok fena stres falan ama dur diyorum kendime zaten ne kadar takmıyorum desemde bi yerden de belirti aramaya çalışıyorum bizimde hemem olsaydida böyle sıkıntılar çekmeseydik nolurdu sankiBen çok stersliyim kuzum yaa başıma ne qeliyorsa aceleden stresten qelio
Aynen canım yaa ben inanıyorum ama içimden bisy olmucak dioAynı bende öyleyim canım çok fena stres falan ama dur diyorum kendime zaten ne kadar takmıyorum desemde bi yerden de belirti aramaya çalışıyorum bizimde hemem olsaydida böyle sıkıntılar çekmeseydik nolurdu sanki