- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 30
-
- Konu Sahibi ankarali_94
Lütfen yardımcı olurmusunuz soğan suyunu 9 gündür iciyorum adete 12 gün var. Dün biraz kahverengi leke geldi kesildi biraz öncede hafif kanama gibi bişey oldu soğan suyunu içmeyi birakiyim mi yasayan var mi bunu lütfen bilen yanitlasinnn bi sıkıntı olur mu
Inşallah ya tek isteğim cnm şimdi geri kesildi ama kasiklarimda sancı var cok az birakiyim mi ozaman??Bende kullandim oluyor canim ama benimki hamilelikten olmusdu insallah seninkide hamileliktendir yerlesme kanaması olabilir dikkat et kendine kullanmayida bırak
Inşallah ya tek isteğim cnm şimdi geri kesildi ama kasiklarimda sancı var cok az birakiyim mi ozaman??
Bende kist var mı onuda bilmiyorum geçen ay adetin 2. Günü kan verdim hormonların normal dedi bide alttan muayene ettiler temiz görünüyo dediler. Yarın bida kan vereceğim 21.gun kanı bide gelecek aya ilaçlı rahîm filmi cekeceklermis kist kandan belli olur mu onuda bilmiyorum. Ilk defa içtiğim için kafamda karıştımerhaba bende haziran ayinda yaptim sogan kurunu ama kistim vardi ve dogum kontrol hapiyla beraber sogan kuru yaptim, ve regl olana kadar hergun kahve rengi akintim oldu. bu ay hic birsey yapmadim, cok sukur kahve rengi akinti hic birsey yoktu, 2 gun evvel tekrar regl oldum hamile kalmadim yine, ama kist kaybolmus bu da guzel haber tabi.
tabi sogan kuru yuzunden dogum kontroldenmi bilemem ama bi cok yerde okudum cogu kadinda sogan kurunden kahve rengi akinti olmus, sanirim normal, en azindan bende bir problem olmadi.
Amin canım aminnm şuan az az peçeteyle silince kahverengi akıntı geliyo hiç yaşamadığım için bide adete çok var o yüzden sıkıntı yaptimBirak canim bence yinede sen bilirsin inşallah bebistir rabbim isteyen herkesin kucağını bos bırakmasın insallah kisa zaman sonra guzel haberler verelim inşallah cnm
Adeti düzenliyomuş zamanında olur diyolar genelde ama tabi bilen varsasogan kuru bittikten kac gun sonra adet olunur bileniniz varmi acaba?
Bende kist var mı onuda bilmiyorum geçen ay adetin 2. Günü kan verdim hormonların normal dedi bide alttan muayene ettiler temiz görünüyo dediler. Yarın bida kan vereceğim 21.gun kanı bide gelecek aya ilaçlı rahîm filmi cekeceklermis kist kandan belli olur mu onuda bilmiyorum. Ilk defa içtiğim için kafamda karıştı
Soğan suyu yapiyo galiba 10 gün içtim bugün bıraktım hiç içmedim ama kahverengi leke hala geliyo zararı mı oldu acababilmiyorum bende, ama bence bekle duzelecek, bende duzeldi, bi kac aydir cok zor anlar ve hormonal degisiklikler yasadim stresle beraber (bende miyomda var ve bi hormon hapida onun icin kullandim dogum kontrolden ayri) ve bu ay cok sukur normal eskisi gibi hic kahve rengi akinti olmadan temiz bir ay gecirdim. Bi de hamile kalsam tam olacakti
Bendede oluyo ben bugün bıraktım korktum 10 gün kullandım bugün biraz çok gibi gelmeye devam ediyo inşallah kalırız ama korku işte adete 11 gün var daha ve yoğun kahverengi leke geliyo suanKızlar bende dün başladım soğan suyuna ınş olur canım rabbim isteyen herkese versin ınş. Tabi dün başladığım için birşey yok ama okuduğum yerlerde kahve akıntı oluyormuş ve o ay hamile kalanlarda oluyormuş bizde kalırız ınş. :)
Kuzum ben daha yeni başladığım için bisy diyemiyorum kullananlardan ogrencez ışte canım normal mi değil mi hiç bilmiyorumBendede oluyo ben bugün bıraktım korktum 10 gün kullandım bugün biraz çok gibi gelmeye devam ediyo inşallah kalırız ama korku işte adete 11 gün var daha ve yoğun kahverengi leke geliyo suan
Keşke bilen yazsa ama pek yazmıyorlar bu ayda buna stres yaptım işte inşallah kesilir bakalimKuzum ben daha yeni başladığım için bisy diyemiyorum kullananlardan ogrencez ışte canım normal mi değil mi hiç bilmiyorum
Inş bebis yerini temizliyordur canımKeşke bilen yazsa ama pek yazmıyorlar bu ayda buna stres yaptım işte inşallah kesilir bakalim
Inşallah canım amin Allah kucaklarımızı boş bırakmasınI
Inş bebis yerini temizliyordur canım
Amin canım amin rabbim isteyen herkese nasip etsin ben bi değişiklik olursa yazarım sende yaz :)Inşallah canım amin Allah kucaklarımızı boş bırakmasın