- Konu Sahibi ankarali_94
Kızlar soğan suyunu 1 gün bıraksak sonra kaldığımız yerden devam etsek tedavi yarım kalmış olurmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sadece rahimde oldugu yaziyor icerigi yazmiyor sali gunu zekai tahir den randevu aldim ultrasyon icin o tum rahmimin cekecek bakalim orda beni neler bekliyor ins sende hamile kalirsin bebegini kucagina alirsin
Peki bu miyomun kuculmesi yada yok olmasi ilacla vs mumkun degil mi ? Illa ameliyat mi olmak gerekiyor
Bende de olmadı akıntı canım ya benimde 10.gun hiç bi4dey yokBgün bnm de 8. Gnüm hiç akıntım yok sadece bi kç güne yumurtlama dönemine gricem ondan kaynaklı nırmal akntım var kist falan yok herhalde bnde
Benimde 6 günüm kızlar akıntım var ama yumurtlama dönemindeyim ona baglıyorum.Bende de olmadı akıntı canım ya benimde 10.gun hiç bi4dey yok
Demek ki temiziz cnm kisti olanların hep khverengi akıntısı olmuş tabi bn on beş gne tamamlicam inş bu ay tutar bu ay da tutmazsa bya bi hüsrana uğricam halbu ki daha 3.ayımızinşallah bizde burda soğan suyuyla hamile kaldık dye paylaşırızBende de olmadı akıntı canım ya benimde 10.gun hiç bi4dey yok
Aynen bndeBenimde 6 günüm kızlar akıntım var ama yumurtlama dönemindeyim ona baglıyorum.
Amin canım amiiin ınşDemek ki temiziz cnm kisti olanların hep khverengi akıntısı olmuş tabi bn on beş gne tamamlicam inş bu ay tutar bu ay da tutmazsa bya bi hüsrana uğricam halbu ki daha 3.ayımızinşallah bizde burda soğan suyuyla hamile kaldık dye paylaşırız
Bende de var pko cnm inş. işe yarar benm 6. günüm eren daha düşünüyorum ama bakalım.Amin canım amiiin ınş
Bende pkoluyum canım ama anlamadım bu işten birşey hyrlisi olur ınş bizde paylaşirizz ınş hamişiz diye bizimde 3. Senemiz kuzum
Ooo senin çok olmuş nasıl dayanıyodunuz valla bn her gün bu sayfalarda geziniyorum olsun dye çok istiyorum iki aydır da hep dzenli ilişki vr ama olmuyo bnde pko yok aksine reglim çok dzenliAmin canım amiiin ınş
Bende pkoluyum canım ama anlamadım bu işten birşey hyrlisi olur ınş bizde paylaşirizz ınş hamişiz diye bizimde 3. Senemiz kuzum
Bnde senin gibi düşünüyordum canım ama benim olmadı bakalım bitmesini bekli cem belki olurBende de var pko cnm inş. işe yarar benm 6. günüm eren daha düşünüyorum ama bakalım.
Canım benim de 10.gun ama hala bi belirti yok çok uzuluyorumBende 10 gün içmiştim bırakmıştım kızlar bakalım yarın adet günüm yine gecikecekmi bilmiyorum adet olursam bide ilaçlı rahîm filmi çekilecek ondanda korkuyorum 4 gün önce yumurtalama olmuş olabilir belirtileri vardı sümüksü akıntı falan yumurtlama geç olunca adetde gecikir mi kızlar??
Allah aratmasin kuzum ınş olur ben 15 günü tamamlicam ınş adetime 11 gün kaldiOoo senin çok olmuş nasıl dayanıyodunuz valla bn her gün bu sayfalarda geziniyorum olsun dye çok istiyorum iki aydır da hep dzenli ilişki vr ama olmuyo bnde pko yok aksine reglim çok dzenli
Üzülme canım ya 5 gün daha mı içeceksin normal akıntı falan da olmadimi hic?Canım benim de 10.gun ama hala bi belirti yok çok uzuluyorum
Eet canım 5 günüm kaldı nasip olursa bitecek artık beklicem bakalım olmazsa incir kürüne baslicam akıntı olmadı ilk zaman saydam akıntı oldu şimdi hiç yokÜzülme canım ya 5 gün daha mı içeceksin normal akıntı falan da olmadimi hic?
5 gün daha bekle canım kimisinde oluyo kimisinde olmuyo bende oldu ama 10 gün önce progesteron testi yaptırdım çok düşük çıktı yani yumurtlama olmamis sonuca göre ama 4 gün öncede yumurtlama belirtileri oldu belki değildir bilmiyorumda bu ay ümit etmemeye çalışıyorum inşallah faydası olur bizlere stres yapma yinede senEet canım 5 günüm kaldı nasip olursa bitecek artık beklicem bakalım olmazsa incir kürüne baslicam akıntı olmadı ilk zaman saydam akıntı oldu şimdi hiç yok
Canı mbnmde doktorum rahim filmi istedi bende korktugum için erteledim.Ama artık önümüzdeki ay bnmde çektiremm lazım.Allah yardımcımız olsun.İnş amile kalırızda gerek kalmaz.Bende 10 gün içmiştim bırakmıştım kızlar bakalım yarın adet günüm yine gecikecekmi bilmiyorum adet olursam bide ilaçlı rahîm filmi çekilecek ondanda korkuyorum 4 gün önce yumurtalama olmuş olabilir belirtileri vardı sümüksü akıntı falan yumurtlama geç olunca adetde gecikir mi kızlar??
Inşallah canım ya inşallah bide ben devlet hastanesinde yaptıracam araştırdım anestesisiz yapılıyormuş orda o acıyı çekicem yani .amin kalırız inşallah yinede bu ay umudum yok pekCanı mbnmde doktorum rahim filmi istedi bende korktugum için erteledim.Ama artık önümüzdeki ay bnmde çektiremm lazım.Allah yardımcımız olsun.İnş amile kalırızda gerek kalmaz.