Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

Amin canim insallah seninde gönlüne göre olur. Maalesef ameliyatla gidiyormus sadece ama 3cmden kucukler'in sogan suyula gittigini yazanlar var. Ama bende sogan kuru kistime ise yaradi miyoma degil

Kızlar dün denize qittigim için kürü icemedim bugün başladım bakalım bi sorun olurmu bilmiyorum ınş olmaz

Bgün bnm de 8. Gnüm hiç akıntım yok sadece bi kç güne yumurtlama dönemine gricem ondan kaynaklı nırmal akntım var kist falan yok herhalde bnde

Bende de olmadı akıntı canım ya benimde 10.gun hiç bi4dey yok
Demek ki temiziz cnm kisti olanların hep khverengi akıntısı olmuş tabi bn on beş gne tamamlicam inş bu ay tutar bu ay da tutmazsa bya bi hüsrana uğricam halbu ki daha 3.ayımızinşallah bizde burda soğan suyuyla hamile kaldık dye paylaşırız

Amin canım amiiin ınş
Bende pkoluyum canım ama anlamadım bu işten birşey hyrlisi olur ınş bizde paylaşirizz ınş hamişiz diye bizimde 3. Senemiz kuzum

Amin canım amiiin ınş
Bende pkoluyum canım ama anlamadım bu işten birşey hyrlisi olur ınş bizde paylaşirizz ınş hamişiz diye bizimde 3. Senemiz kuzum
Ooo senin çok olmuş nasıl dayanıyodunuz valla bn her gün bu sayfalarda geziniyorum olsun dye çok istiyorum iki aydır da hep dzenli ilişki vr ama olmuyo bnde pko yok aksine reglim çok dzenli

Bende 10 gün içmiştim bırakmıştım kızlar bakalım yarın adet günüm yine gecikecekmi bilmiyorum adet olursam bide ilaçlı rahîm filmi çekilecek ondanda korkuyorum 4 gün önce yumurtalama olmuş olabilir belirtileri vardı sümüksü akıntı falan yumurtlama geç olunca adetde gecikir mi kızlar??

Canım benim de 10.gun ama hala bi belirti yok çok uzuluyorum

Eet canım 5 günüm kaldı nasip olursa bitecek artık beklicem bakalım olmazsa incir kürüne baslicam akıntı olmadı ilk zaman saydam akıntı oldu şimdi hiç yok
5 gün daha bekle canım kimisinde oluyo kimisinde olmuyo bende oldu ama 10 gün önce progesteron testi yaptırdım çok düşük çıktı yani yumurtlama olmamis sonuca göre ama 4 gün öncede yumurtlama belirtileri oldu belki değildir bilmiyorumda bu ay ümit etmemeye çalışıyorum inşallah faydası olur bizlere stres yapma yinede sen

Canı mbnmde doktorum rahim filmi istedi bende korktugum için erteledim.Ama artık önümüzdeki ay bnmde çektiremm lazım.Allah yardımcımız olsun.İnş amile kalırızda gerek kalmaz.

Canı mbnmde doktorum rahim filmi istedi bende korktugum için erteledim.Ama artık önümüzdeki ay bnmde çektiremm lazım.Allah yardımcımız olsun.İnş amile kalırızda gerek kalmaz.
Inşallah canım ya inşallah bide ben devlet hastanesinde yaptıracam araştırdım anestesisiz yapılıyormuş orda o acıyı çekicem yani .amin kalırız inşallah yinede bu ay umudum yok pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…