Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

MErhaba kızlar bende dün adet gördüm bugün soğan suyunu içtim 15 gün devam edeceğim günde bir kere soğan suyu kaynatılıyor onu iki kere içebiliyoruz değil mi yoksa aynı günde 2 kere tekrar mı yapmak gerekiyor ??

MErhaba kızlar bende dün adet gördüm bugün soğan suyunu içtim 15 gün devam edeceğim günde bir kere soğan suyu kaynatılıyor onu iki kere içebiliyoruz değil mi yoksa aynı günde 2 kere tekrar mı yapmak gerekiyor ??
Yok canım 2 sini de ayrı ayrı yapıp ılık bir şekilde içmen gerekiyo. 1 tane soğanı 4 e bölüp 1 buçuk su bardağı su da kaynatıyosun sabah ve akşam yemeklerden 15 dk önce ılık bir şekilde içiyosun.

Heee bende aynısını içtim ama fazla ara geçmeden .. adet ağrılarım var diye onu hafifletiyor diye hemen başladım 3 saat sonra tekrar içmiştim . İdrar da efenksyon olsa da temizler mi ki acaba bilgin var mı ben emin değilim ama o bölgem ağrıyo adetime yakın adet zamnımda. tahmin ediyorum enfeksiyondan

Heee bende aynısını içtim ama fazla ara geçmeden .. adet ağrılarım var diye onu hafifletiyor diye hemen başladım 3 saat sonra tekrar içmiştim . İdrar da efenksyon olsa da temizler mi ki acaba bilgin var mı ben emin değilim ama o bölgem ağrıyo adetime yakın adet zamnımda. tahmin ediyorum enfeksiyondan
Evet enfeksiyon ve kiste faydası var diye duymuştum ki bende kistte faydasını gördüm ama enfeksiyon için denemedim hiç inşallah faydası olur

Selamin Aleykum benim bildigim kadariyla sogan suyu adet kanamasini suresini uzatiyormus .bunu birinde duydum ve ileriki yaslardada sikinti yaratiyormus bende kullanmayi biraktim.

X