-
- Konu Sahibi ankarali_94
Tamam canım saol o zaman sabah aksam yapıyım ben onu tarifteki gibi ama önce hasta olmam lazımOnu bilmiom kuZum da hiç korkmuyor ya
Regli düzeni için mi yapıcaksın canm yoksa bebiş için miTamam canım saol o zaman sabah aksam yapıyım ben onu tarifteki gibi ama önce hasta olmam lazım
Aslında ben düzenli tarih olmasa da her ay hasta oluyorum ama bu ay olmadım ümitlendim gittim hemen kan testi yaptırdım negatif çıktı bu arada 4 aydır çocuk istiyoruz doktor muayene etti polikistik over olduğumu daha başlangıcı olduğunu ilerlemeden ilaç tedavisine başlamamı söyledi bugün ilaçlara başlıcam onlar oncelıkle adet olmamı saglıcak sonra da 21 gün sürecek polikistik over için ilaç tedavsine bende bu tedavinin yanında soğan kürü yapıyım dedim nette bakıyorum çok kişiye şifa olmuş hamile kalmışlar belki bende de işe yarar ve hamile kalırımRegli düzeni için mi yapıcaksın canm yoksa bebiş için mi
İnşallah canımAslında ben düzenli tarih olmasa da her ay hasta oluyorum ama bu ay olmadım ümitlendim gittim hemen kan testi yaptırdım negatif çıktı bu arada 4 aydır çocuk istiyoruz doktor muayene etti polikistik over olduğumu daha başlangıcı olduğunu ilerlemeden ilaç tedavisine başlamamı söyledi bugün ilaçlara başlıcam onlar oncelıkle adet olmamı saglıcak sonra da 21 gün sürecek polikistik over için ilaç tedavsine bende bu tedavinin yanında soğan kürü yapıyım dedim nette bakıyorum çok kişiye şifa olmuş hamile kalmışlar belki bende de işe yarar ve hamile kalırım
Keşke bilen yazsa ama pek yazmıyorlar bu ayda buna stres yaptım işte inşallah kesilir bakalim
Bnmde dördüncü gnüm nerdeyse hiç akıntı yokKızlar bugün 7.gunum şimdi ici cem ama hala birşey yok çok az bi saydam akintim vardı oda bitti
Benim de kuzum yaa 15. Günü bekleyelim bakalım nasıl oluckBnmde dördüncü gnüm nerdeyse hiç akıntı yok
Aynen inşllah uğur getirirBenim de kuzum yaa 15. Günü bekleyelim bakalım nasıl oluck
Inş hayırlısı olur canimAynen inşllah uğur getirir
Canım bence bekle bi test yapkızlar bugun sogan biteli 5.gun incire baslicam fakat hala adet gormedim pco var zaten duzensiz tarlusal alayimmi acaba yoksa bekliyimmi dha
Aynen aynen canım benimde çok düzensiz 29 gün falan qecikio iş te soğan suyuna 7 gün oldu ins hayırlısı olur sende biraz bekle bence canım bide bisy olurcanim dogru soyluyosunda iste duzensiz olunca insanin kafasi karisio bakalim dedigin gbi birazcik dha bekleyim test yapayim sonra tarlusal icerim olmadi.s
Benimde bi ara olurdu canım 3 ay falan ama şimdi düzeldi 29 qune falan dusdu kuzum ınş bu soğan suyunun faydasını görürüz inshaklisin cnm benim allah razi olsun sizden allah butun istediginiz herseyii hayirlisinla versin yanliz cnm benim 3 bazen 4 ay olamdigi oluo regl. ondan tedirginim cnm
Ben yeni duydum soğan kürünü. Yarın sabah başlayacağım ama birşeyi merak ediyorum. Ağız veya vücut kokusu yaptı mı mesela sizde. Evlilikle beraber ağız kokusu çekilmez ki ya :)insallah cnm ya allahim yardkm etsin
Yok canım bi sıkıntı olmuyorBen yeni duydum soğan kürünü. Yarın sabah başlayacağım ama birşeyi merak ediyorum. Ağız veya vücut kokusu yaptı mı mesela sizde. Evlilikle beraber ağız kokusu çekilmez ki ya :)
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz. Az önce birine daha sordum. Buruk bi su tadı var. Tadında bile soğan yoğun değil dedi. Ohh çok şükür yarın başlıyorum ben de :)Yok canım bi sıkıntı olmuyor