- Konu Sahibi ankarali_94
Başla başka canım ınş hayırlısı olurÇok teşekkür ederim içime su serptiniz. Az önce birine daha sordum. Buruk bi su tadı var. Tadında bile soğan yoğun değil dedi. Ohh çok şükür yarın başlıyorum ben de :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başla başka canım ınş hayırlısı olurÇok teşekkür ederim içime su serptiniz. Az önce birine daha sordum. Buruk bi su tadı var. Tadında bile soğan yoğun değil dedi. Ohh çok şükür yarın başlıyorum ben de :)
Meraba cnm 6 gün lekelenme devam etti şuan da sarı akıntı var neden böyle oldu ki bilmiyorum adete 6 gün var dahaBende kist görüldü ve hemen soğan suyuna başladım toplamda 5 gün içtim ki zaten 5 ila 10 gün arası yapın deniyor. Bende leke gibi birşey olmadı hiç sorun yaşamadım. Gebelik testi yapın garanti olsun
Cnm benimde içerken 9.gün lekelenme başladı ben de 10. Gün bıraktım korkudan icmeyiKızlar bugün 7.gunum şimdi ici cem ama hala birşey yok çok az bi saydam akintim vardı oda bitti
Cnm benimde içerken 9.gün lekelenme başladı ben de 10. Gün bıraktım korkudan icmeyi[/QUO ben kararlıyım canım birakmicam birşey olmazsa ama hiç bisy yok normal herşey ne akıntı var ne aqri
Canım ben ibrahim saraçoğlunu dediğini uygulamaya başladım.İnternete yaz soğan kürü diye çıkıyor zaten.Tam olarak nasıl oluyor bu soğan kürü? tam tarif yazabilecek olan varmı?
Bugün 8. Gün olacak canım ama hiç bisy yok
Canım benim de 9. Güne kadar bişey yoktu ondan sonra lekelenme başladı bekle bakalım inşallah faydasını görürsünBugün 8. Gün olacak canım ama hiç bisy yok
Inş canım ya çok mutluyum bu seferCanım benim de 9. Güne kadar bişey yoktu ondan sonra lekelenme başladı bekle bakalım inşallah faydasını görürsün
Senin kaçıncı günün canım nasıl gidioCanım benim de 9. Güne kadar bişey yoktu ondan sonra lekelenme başladı bekle bakalım inşallah faydasını görürsün
Ben bıraktım cnm bu lekelenmeden sonra. 10 gün icmistim. 9. Gün lekelenme basladı, 6 gün leke geldi ara kanama oldu bide annemde gecmiste icmisti ondadakanama durmamıştı doktora gitmişti o da kızdı niye kullandın falan diye kanamasi zor durmuştu bendede öyle olcak diye bıraktım. Ama 6 gün sürüp geçti şimdi bazen sarı akıntı bazen normal beyaz akıntı var sıkıntı olmazsa gelecek ay bida yapcam adete 10 gün kalaSenin kaçıncı günün canım nasıl gidio
Bekle bakalım cnm benimde yoktu 9.günde lekelenme başlamıştıbenim 6gun oldu hala adet yok kizzlar.s
Ha bitirdin mi cnm pardon inşallah söktürürevet canim ama ben sogan kurunu bitirdim ve hala adet gormedim testte yapmak istemiorum cunku adetlerim duzensiz inanamiorum hamile olucagima ama ben okudum netten sogan kuru uygulayanlar adet sokturuyor die ve ben hala olmadim
Aynen öyle cnm aminnninsallah kuzum ya off beklemek cok zor ya allahim yardimcimiz olsun