Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

Bende kist görüldü ve hemen soğan suyuna başladım toplamda 5 gün içtim ki zaten 5 ila 10 gün arası yapın deniyor. Bende leke gibi birşey olmadı hiç sorun yaşamadım. Gebelik testi yapın garanti olsun
Meraba cnm 6 gün lekelenme devam etti şuan da sarı akıntı var neden böyle oldu ki bilmiyorum adete 6 gün var daha

Senin kaçıncı günün canım nasıl gidio
Ben bıraktım cnm bu lekelenmeden sonra. 10 gün icmistim. 9. Gün lekelenme basladı, 6 gün leke geldi ara kanama oldu bide annemde gecmiste icmisti ondadakanama durmamıştı doktora gitmişti o da kızdı niye kullandın falan diye kanamasi zor durmuştu bendede öyle olcak diye bıraktım. Ama 6 gün sürüp geçti şimdi bazen sarı akıntı bazen normal beyaz akıntı var sıkıntı olmazsa gelecek ay bida yapcam adete 10 gün kala

evet canim ama ben sogan kurunu bitirdim ve hala adet gormedim testte yapmak istemiorum cunku adetlerim duzensiz inanamiorum hamile olucagima ama ben okudum netten sogan kuru uygulayanlar adet sokturuyor die ve ben hala olmadim

Kızlar birşey öerake diyorum sizin ilede paylaşmak istedim.Simdi bu soğan kürü rahmi temizliyor ya.olduki kürü denerken hamile kaldık.Ama hala küre devam ettik.Bbebgin bu duurmda rahme tutunması zor olmazmı?Düşünüyrumda kürü yaparken hamile kalırsam ve bunu uyguladıgım için bebegi düşürürmüyüm?

X