-
- Konu Sahibi ankarali_94
Geçti canım olursa 8gun sonra adet ol cam 12.günüm soğan suyunda akıntı falan yok bi gogslerim çok aciyorNeden ki yumurtlama dönemin geçti galiba senin
Yumurtlama akıntısını yakalayabildin mi peki bn ovu testi yaptım dün kaç gndür yapıyorum hep silik dün yumurtlama gnüm olmalıydı testi yaptıktan snra tuvalete grdim baktım yumurtlama akıntısı (galiba odur) bu testlere güvenmicem ya böyle adet hününe 3-4 gün kalana kadar gün aşırı ilişki yapcamGeçti canım olursa 8gun sonra adet ol cam 12.günüm soğan suyunda akıntı falan yok bi gogslerim çok aciyor
Inşallah bi faydası olur cnm yaBugün 12.günüm kuzum benimde adetime az kaldı gogslerim çok açıyor hala bi akıntı yok canım ya bitmesini bekliyorum artık
O akıntıyıda yakalayamadım kuzum okadadrda dikkat ettim ama neyse artık az kaldi zaten bitmesine.. bence de adetine az kala ilişkiye çok qircen biz öyle yapıyoruz da herzaman bir olmuyor yumurtalamada qebelik şansım yüksekti ama yapamadık onu kaçırdım: (Yumurtlama akıntısını yakalayabildin mi peki bn ovu testi yaptım dün kaç gndür yapıyorum hep silik dün yumurtlama gnüm olmalıydı testi yaptıktan snra tuvalete grdim baktım yumurtlama akıntısı (galiba odur) bu testlere güvenmicem ya böyle adet hününe 3-4 gün kalana kadar gün aşırı ilişki yapcam
Inş canım amin sendende quzel haberler bekliyorumInşallah bi faydası olur cnm ya
İnşallah bu ay gzel hberleri alcaz bnm daha reglime 13 gün var ama dün nedense böyle içime bşey geldi kendi kendime dedim bu ay olucak dye böyle bi sevinç falan gldi anlamadımO akıntıyıda yakalayamadım kuzum okadadrda dikkat ettim ama neyse artık az kaldi zaten bitmesine.. bence de adetine az kala ilişkiye çok qircen biz öyle yapıyoruz da herzaman bir olmuyor yumurtalamada qebelik şansım yüksekti ama yapamadık onu kaçırdım: (
Inşallah cnm bakalım dün adet günümdü 1 gün geçti bari adetim düzene girseydi yaInş canım amin sendende quzel haberler bekliyorum
Inşallah seninde gönlündeki olur canımİnşallah bu ay gzel hberleri alcaz bnm daha reglime 13 gün var ama dün nedense böyle içime bşey geldi kendi kendime dedim bu ay olucak dye böyle bi sevinç falan gldi anlamadım
Inş kuzum ınş ya bana bayadır gelmiyor böyle hisİnşallah bu ay gzel hberleri alcaz bnm daha reglime 13 gün var ama dün nedense böyle içime bşey geldi kendi kendime dedim bu ay olucak dye böyle bi sevinç falan gldi anlamadım
Bna da gliyo snra gdiyo anlamadım ki snra üzülürüm dye korkuyrum ümitlnmk istmiyrumInş kuzum ınş ya bana bayadır gelmiyor böyle his
Benim 3 senedir aynı kuzum ya ınş olur zaten adetim düzensiz şimdi yine gecikirim kesin testte yapamam negatif cikca k die: (Bna da gliyo snra gdiyo anlamadım ki snra üzülürüm dye korkuyrum ümitlnmk istmiyrum
Bence adetin başlayıp bitsin kuzum 2. Gününde başka kuzumBayanlar merhaba. Bende bir yıla yakın süredir çocuk düşünüyorum klomen falan kullandım dr en son çatlatma iğnesi verdi ama tutmadı kiste dönüştü kistten kaynaklı hep kahverengi akıntım oldu tarlusal verdi adet olmam için galiba bu ayın 2 sinde olmam gerekiyordu henüz olmadım. Tarlusal sonrası 10 gün sonra adet olunur diye okudum. Bende uygulasam bu soğan kürünü olur mu sizce
Onu bilmiyorum canım soğan bitince bende başlıca incir kuruneTamam canım bekliyim o zaman öyle yaparım. İncir kürüde yapacaktım ama onu da mı beklesem
Ender saraçoğlunun o konuda bi videosunu gördüm sanki bugün araştırma yaparken canım bi bak istersenKizlar adetim ve hormonlarim duzenli ama miyomum var birkac tane.
Simdi miyomum icin sogan kurune baslasam duzenli olan adetimi bozma yada hormonlarimda yan etki yapma ihtimali var mi ?
Canm ya valla dzi grünce daha çok üzülüyrum bn üç aydır uğraşıyrum bnm ki szin yanınızda hiç iyi dayanıyosunuz her ay beklemesi çok zorBenim 3 senedir aynı kuzum ya ınş olur zaten adetim düzensiz şimdi yine gecikirim kesin testte yapamam negatif cikca k die: (
Bnmde dzenli adetim hormnları flan hnüz bilmiyrum bu ay olmazsa gdcem doktora inşallh geciktirir adeti ama bebiş olduğu içinKizlar adetim ve hormonlarim duzenli ama miyomum var birkac tane.
Simdi miyomum icin sogan kurune baslasam duzenli olan adetimi bozma yada hormonlarimda yan etki yapma ihtimali var mi ?