- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 30
-
- Konu Sahibi ankarali_94
Bende öyle canım da iste kendimizi strese sokuyoruzAynen canım yaa ben inanıyorum ama içimden bisy olmucak dio
Merhaba canımArkadaşlar bugün 5. Günümdeyim soğan kürünün. Bu sabah bulantıyla uyandım. Afedersiniz sapsarı ve yeşil kustum iki defa. Sonra çok rahatladığımı hissettim. İçimdeki iltihab temizlendi sanki. Herkese tavsiye ediyorum. Bitirince de tekrar doktora gideceğim. Sonuçları buraya da yazarım İnşallah :)
Ayy kızlar bnmde sabahan beri inanlmaz midem bulanıyor.bnmde 7. gün tansiyonum falan düştü diye düşündüm.Başımda dönüyor.Böyle bire tki gören oldu mu?Merhaba canım
Soğan suyunun zararları:
- Aşırı oranda soğan suyu tüketimi gastrit ağrılarına neden olabilir, mide de asit dengesini olumsuz yönde etkileyebilir.
- Soğan suyunun inceltilerek tüketilmesi yan etkilerini azaltabilir.
- Soğan suyu bazı durumlarda kusmaya ve mide bulantısına neden olabilir
- Soğan suyunun yan etkilerindenmis kustuğunu söyleyen pek duymamıştım rahatladiysan bilmiyorum tabi ama bi araştır istersen miden de sorun olmasın soğan suyu genelde iltihabı alt taraftan akıntı yoluyla atıyor
Canm bildiğim kadarıyla bağzılarında kasık ağrısı oluyomuş bnm bgün 10. Gnüm ne agrı var ne bulantı ne de akıntıBirde kasıgım agrımaya başladı
Canım ben böyle yasamamistim hiç kasık ağrısı normal kusmadın dimi o yan etkilerindenmis tansiyonun düsmüste olabilirAyy kızlar bnmde sabahan beri inanlmaz midem bulanıyor.bnmde 7. gün tansiyonum falan düştü diye düşündüm.Başımda dönüyor.Böyle bire tki gören oldu mu?
Akıntım inanılmaz normalde hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.Agrımda bugün başladı.Ama akıntıyı ben yumurtlama zamanından olduguun düşünüyorum.Canm bildiğim kadarıyla bağzılarında kasık ağrısı oluyomuş bnm bgün 10. Gnüm ne agrı var ne bulantı ne de akıntı
Yok cnm kusmadım başımda biraz döndü o yüzden ayran içtim belki dedigin gibi tansiyonum düşmüştür diye.Canım ben böyle yasamamistim hiç kasık ağrısı normal kusmadın dimi o yan etkilerindenmis tansiyonun düsmüste olabilir
Bnde yumurtlma zamnındayım ama akıntı az galiba bana yaramadı bu soğanAkıntım inanılmaz normalde hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.Agrımda bugün başladı.Ama akıntıyı ben yumurtlama zamanından olduguun düşünüyorum.
Anladım canm midende sorun yapmasında aman geçtiyse bulantı sıkıntı olmazYok cnm kusmadım başımda biraz döndü o yüzden ayran içtim belki dedigin gibi tansiyonum düşmüştür diye.
Neden ki yumurtlama dönemin geçti galiba seninKızlar buqun kasık ağrım cok
Hayırdır inşallah işkillendim şimdiMerhaba canım
Soğan suyunun zararları:
- Aşırı oranda soğan suyu tüketimi gastrit ağrılarına neden olabilir, mide de asit dengesini olumsuz yönde etkileyebilir.
- Soğan suyunun inceltilerek tüketilmesi yan etkilerini azaltabilir.
- Soğan suyu bazı durumlarda kusmaya ve mide bulantısına neden olabilir
- Soğan suyunun yan etkilerindenmis kustuğunu söyleyen pek duymamıştım rahatladiysan bilmiyorum tabi ama bi araştır istersen miden de sorun olmasın soğan suyu genelde iltihabı alt taraftan akıntı yoluyla atıyor
Bilmiyorum canım dikkat et yinede miden de sıkıntı olmasın bulantı kusma yan etkilerinden cunkuHayırdır inşallah işkillendim şimdi
Tamam inşallah sağolan bilgilendiğinuz için :)Bilmiyorum canım dikkat et yinede miden de sıkıntı olmasın bulantı kusma yan etkilerinden cunku
Kacinci gün bugün benim de bugün adet günümdü normalde ama daha olmadim bari gününde olsaydım bi gögüslerde acı var o kadar bkalim ne zaman olacagimKızlar buqun kasık ağrım cok
Rica ederim cnmTamam inşallah sağolan bilgilendiğinuz için :)
Bugün 12.günüm kuzum benimde adetime az kaldı gogslerim çok açıyor hala bi akıntı yok canım ya bitmesini bekliyorum artıkKacinci gün bugün benim de bugün adet günümdü normalde ama daha olmadim bari gününde olsaydım bi gögüslerde acı var o kadar bkalim ne zaman olacagim