Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

Arkadaşlar bugün 5. Günümdeyim soğan kürünün. Bu sabah bulantıyla uyandım. Afedersiniz sapsarı ve yeşil kustum iki defa. Sonra çok rahatladığımı hissettim. İçimdeki iltihab temizlendi sanki. Herkese tavsiye ediyorum. Bitirince de tekrar doktora gideceğim. Sonuçları buraya da yazarım İnşallah :)

Merhaba canım

Soğan suyunun zararları:
  • Aşırı oranda soğan suyu tüketimi gastrit ağrılarına neden olabilir, mide de asit dengesini olumsuz yönde etkileyebilir.
  • Soğan suyunun inceltilerek tüketilmesi yan etkilerini azaltabilir.
  • Soğan suyu bazı durumlarda kusmaya ve mide bulantısına neden olabilir

• Soğan suyunun yan etkilerindenmis kustuğunu söyleyen pek duymamıştım rahatladiysan bilmiyorum tabi ama bi araştır istersen miden de sorun olmasın soğan suyu genelde iltihabı alt taraftan akıntı yoluyla atıyor

Ayy kızlar bnmde sabahan beri inanlmaz midem bulanıyor.bnmde 7. gün tansiyonum falan düştü diye düşündüm.Başımda dönüyor.Böyle bire tki gören oldu mu?

Ayy kızlar bnmde sabahan beri inanlmaz midem bulanıyor.bnmde 7. gün tansiyonum falan düştü diye düşündüm.Başımda dönüyor.Böyle bire tki gören oldu mu?
Canım ben böyle yasamamistim hiç kasık ağrısı normal kusmadın dimi o yan etkilerindenmis tansiyonun düsmüste olabilir

Hayırdır inşallah işkillendim şimdi

Kronikleşmiş migren var bende. Sabah baş ağrısıyla beraber midem bulandı. Çıkarınca geçti. Normalde hiç geçmezdi. Ben de soğan kürüyle bağlantılıdır diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…