- 19 Ocak 2016
- 317
- 158
- 103
- 37
- Konu Sahibi Nehirce 32
çok teşekkür ederimYerinizde olsam annesiyle de muhatap olmam. Insanliktan nasibini almamış belli ki..
Üzülmeyin lutfennn.
Allah'a bırakın ve seyredin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederimYerinizde olsam annesiyle de muhatap olmam. Insanliktan nasibini almamış belli ki..
Üzülmeyin lutfennn.
Allah'a bırakın ve seyredin...
inananın o günden beri telefonla sms ile etmediğim beddua ah kalmadı yüzüne karşıda söyledim . ama geçmiyor içimdeki yangın bitmiyor Rabbim yardım etsin banahaber yolla ya da yaz "yuzun gulmesin, mutluluk yuzu gorme yine ayril " de zaten bu kadar pislige gomuldugu icin sen bisey demesende isi rast gitmeyecek yine ayrilip yine mutsuz olacak. kimsenin ahi kimsede kalmaz. boyle niye de diyorum biliyo musun butun senin tutarken her mutsuz oldugunda aklina geleceksin. cok sukur de kurtulmussun. evlensende bosardi aldatirdi bildigin nitelikli dolandirici bu.
Bu yaptığı gerçekten çok ağır Rabbim kimseye yaşatmasınneyse ki 10 ayınızı vermekle kurtulmuşsunuz. adam pislik ve yaptıkları kabul edilemez, hazmedilmesi zor ama inanın bana geçecek. öncelikle acıyı kabullenin üzülmeyin diyemem, üzülün ve kendinize biraz zaman verin. sürekli bir şeylerle oyalayın kendinizi, meşgale bulun zamanla yara kabuk bağlayacak ve bir bakmışsınız birgün başka acı çeken birine 'kızımm dur üzülme bak bana ne yaptı bir zamanlar domuzun biri' deyip gülerek anlatacaksınız ve iyi ki de kurtulmuşum diyerek bir kez daha geçireceksiniz içinizden. şu an bunlara inanması zor ama emin olun geçecek.
Allahın ne insanlar var beterin beteri bu olsa gerek ama Rabbimin adaleti çok büyük bu yaptıkları asla yanına kalmazDua edin Allahın sevdiği kuluymusun ki evlenmeden ortaya çıktı.Ya benim bir arkadaşım o da ögretmendi aynı durumları o da yaşadı ama bir şartla maalesef evlendi ve sadece 1 gece birlikte olduktan sonra sogumuş seni normal arkadaşım gibi görüyorum eski eşimi unutamadım ve seviyorum demiş.Sonrasında boşandılar adam hop eski eşine.Olan yine arkadaşıma oldu.Böyleleri için üzülmeye değimez bardağın dolu tarafını görümeye bakın.Geçmiş olsun
Eski eşi beni biliyor zaten bu adi insanı arayıp rüyamda seni gördüm iyi misin demiş o da sözde beni arama ben evlenıyorum görüştüğüm biri var demiş eski eş te yapma etme ben seni seviyorum pişmanın falan filan demiş iki adi insan gurursuz onursuz asla mutlu olamasınlar Rabbimden tek isteğim buNehirce 32 için yanıyor biliyorum. Ama dediğimiN çıktığını göreceksin . Onlar evlense bile tekrar 1 yıl veriyorum ayrılacaklar . Sana geri dönecek.
Ama tabiki sen o zaman onun olduğunu söyleyeceksin.
Kardeşime yapılmış kadar KIZDIM.
Davadan birşey çıkar mı bilmiyorum ama en azından eski eşi sizi öğrenmiş olur tercih senin.
2. Kez evlenip mutlu olanı görmedim. İnan bana.Eski eşi beni biliyor zaten bu adi insanı arayıp rüyamda seni gördüm iyi misin demiş o da sözde beni arama ben evlenıyorum görüştüğüm biri var demiş eski eş te yapma etme ben seni seviyorum pişmanın falan filan demiş iki adi insan gurursuz onursuz asla mutlu olamasınlar Rabbimden tek isteğim bu
Eski karisida bunun gibi karakter yoksunu öyle olmasa istemediği yapamadığı terkettigi adama yalvar yakar geri dönmek ister mi hayatında biri olduğunu bildiği haldeEski karısına ulaş nasıl bi adam olduğunu anlat
Destekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim düşmanımın başına vermesin yüreğimde hissettiğim acının tarifi yok ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum bom boş ruh gibiyim. Geçen hafta bugün beni sevdiğini düşündüğüm adamın gelen telefonu ile mutluluktan uçuyordum " seni çok özledim hayatım saatler kaldı artık çabucak geçsin sana kavuşağım demeler"Ah ya. İlk defa bi konuya bu kadar üzüldüm gerçekten. Çok etkilendim. Allah onu bildiği gibi yapsın hiç mutlu olmasın insallah. Bence mahkemeyle falan uğraşıp iyice sinirlerini bozma. Tamamen unutmaya çalış. Gerçekten verilmiş sadakan varmış yol yakınken kurtuluşsun. Üzülürsün ağlarsın ama hayat devam ediyor. İnşallah iyi olur herşey