Lütfen bir okuyun, düşüncelerinize ihtiyacım var :(

bence sonuna kadar haklısınız. evliliğiniz daha çok yeni. en hareketli olmanız gereken zamanlar..

onunla bunu açıkça konuşmayı denediniz mi? yani sizi geçiştirmeyeceği bir şekilde hiç mutlu olmadığınızı kadın olarak ihtiyaçlarınız olduğunu anlatın bence, gerçek acıdır ama yüzleşmesi gerekiyor.

belki bir oyuncak alabilirsiniz vibratör gibi. ön sevişmede sizin üzerinizde onu kullanabilir. hem sizde mutlu olursunuz. bilmiyorum yani inşallah yakın zamanda çözüme kavuşur bu probleminiz

Bence mastürbasyon yapıyor sizden gizli." Sağlıklı bir erkek mutlaka cinsellik yaşar ." diyordu bir klinik psikolog. Ekliyordu sonra "ya sizinle, ya sizsiz!" Bu en korkunç nokta.

Birde adamda sizi cepte görme hali var gibi sezdim ben. Gidemez. Diyor

Yaşadıklarınız benim yaşadıkların ile o kadr aynı ki... Resmen kavgam kendimle oluyırdu. Adama çok sinirlenir ve aşırı yükselirsem bile cevap vermiyordu duvar gibiydi. Bi kere Gerizekalı ddm o o zaman kabuğundan cıktı. Cevap verdi... Bununla alakalı bi video var size onu atayım. Muhtemelen sizin eşiniz de videoda ki tarife uyuyor.
Yok sayılmak bunun adı bencr kısaca.

Ben çok yok sayıldım sonrssında ayrıldım ve kurtuldum. Ama sorsanız bneim couk sinirli olmam çok konusmam problem.. Kendi hatalarını görmüyordu. Niye?! Çünkü bu insanlar ciddi anlamda sıkıntılı... İyi insan anlayıslı insan kalbi temiz insan naif insan adı altında pasif agresif insanlardan başkası değiller. Allah size kolaylık versin. İnşaallah cocuk olmaz ve gercek yüzünü en yakın zamanda görmeniz dileğimle..... Video yu paylaşacağım simdi...

D demedideme06 görmemiş yada fark etmemiş yada böyle olacağını tahmin etmemiş olabilirsiniz, önemli olan artık nasıl çözebileceğiniz.Hemen boşanmayı düşünmeyin, bir aile kurmuşsunuz, bunu korumak için elinizden geleni yapmalısınız.Çift terapisini kendiniz ayarlayın, eşinizden beklemek yerine bir süre ipleri siz elinize alıp onu her gördüğünüz yerde sıkıştırın, kolidorda görseniz yine sarılın, kahkaha atacağınız komiklikler yapın, mutfakta iş yaparken taciz edin, performans arttırıcı bir ilaç deneyin, bana bunu almanı istiyorum deyip iç çamaşırı aldırın, dışarda yemeğe gitmek istiyorum deyin ilişkinizi canlandırmaya çalışın.Ona siz yön verin, bir süre sonra siz olmadan nefes alamayacak hale gelsin sevilmediğiniz fikrini bir aklınızdan çıkarın, sevmeden niye evlensin, başka odaya gidince neden gelsin, bazı yorumları okudum ve çok üzüldüm.Çünkü çözülemeyecek sorun değildir, iyimser olmak gerekir.İyi bir terapist bulun, herşeyin düzelmesini gönülden diler, sizin içinde dua ederim

Üstteki yoruma net olarak katılmakla birlikte terapistle çözüleyeceğini düşünüyorum. Terapisti kendiniz bulun erkekler araştırmak konusunda pek iyi değil. Kendiniz daha emin olursunuz bulursanız. İki tarafta seviyorsa bence alışabilir. Rabbim kalplerinizi birbirinize karşı sıcacık etsin.

Elimden geleni yapmış olmanın rahatlığıyla ayrılık kararını vermek istiyorum sadece...

Doğru söylüyorsunuz, hala uğraşıyorum ama boşuna.

Kaç kez konuştuğumu sayamadım bile. Ama düzelmiyor. Zaten çok nadir olan ilişkimizde de o 2 dakikada boşalıyor, ben yeni evli olarak hiçbir şey anlamıyorum ki... Kendi boşaldığı zaman sonrasında beni tatmin etmek için de hiçbir şey yapmıyor. 15-20 gün yetiyor ona bu birleşme. Ama beni hiç düşünmüyor. Ruhsuzluğu da aynı şekilde devam ediyor. Ne bir haraketlilik ne bir enerji.. Hiçbir şey yok. Vibratör alsam benim üzerimde kullanmaz ki ben kendi kendime hallediyorum diye düşünür, işine gelir yani. Ön sevişmede kullanır demişsiniz de biz 1 aya yakın birlikte olmuyoruz ki İlişki sıklığı çoook azaldı. İstek, arzu yok adamda. Onun yüzünden çok kötü hissetmeye başladım.

Mastürbasyon yapsa duş almaz mı? Adam 15 gün duş almadı. Cumaya falan gitti. Kendi kendine yapsa yine anlayabilirim alışkanlığı vardır vs düzeltmeye çalışırım. Ama adamın isteği yok. 15 gün, 1 hafta falan duş almaması da beni çok rahatsız etmeye başladı. Önceden böyle yapmazdı 2-3 günde bir duş alırdı. Mastürbasyon yapmadığını bana kanıtlamak için falan mı duş almıyor acaba diye düşünmeye başladım.

Psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum ben de. Bir insan bu kadar yaşamdan kopuk olamaz çünkü. Yapayalnızım, o kadar kötü hissediyorum ki...

İnanın onları yapmayı da denedim. Ama bir süre sonra benim de enerjim yetmiyor ki. Tek başıma belli bir süre neşeli kalabiliyorum, karşımda ruhsuz biri varken nasıl gülüp konuşabilirim ki... O kadar konuşmama, ağlamama, destek olmama rağmen adamın benimle 1 aya yakındır birlikte olmak istememesi normal mi? Benim de psikolojim bozuldu Genç insanlarız neden bizim mutlu, cıvıl cıvıl bir hayatımız olmasın? Çok mu şey istiyorum bilmiyorum ki... Her gün bir öncekinin aynısını yaşıyoruz. İşe gidip geliyoruz, eve gidip yemek yiyoruz, tv izliyoruz, uyuyoruz... Kaç kere söyledim bir akşam da çayımızı dışarda içelim, sinemaya gidelim, bir şeyler yapalım diye. Evlenmeden önce böyle değildi. Her akşam yanıma gelirdi gece saat 3lere kadar gezerdik tozardık ertesi gün yine işe giderdik uykusuz da kalsak mutluyduk. Ama evlendikten sonra adam akşamları evden çıkmaz oldu. Ben desem gider oraya buraya ama gönülsüz ve ruhsuzken ben de zevk almıyorum ki onunla sinemaya gitmekten. Neden bu adamın yaşam enerjisi yok anlamış değilim. Bıraksan ot gibi yaşayacak.

Terapist olayında da hevesimi kırdı. Hiç konusunu bile açmıyor. Bir şeylerin benim zorumla olmasından çok sıkıldım. Bazı şeyleri düzeltmek, değiştirmek istediğini bana göstermesini istiyorum artık.

Boşa bekliyorsun, bütün yolları denemiş bulunuyorsun zaten. Bundan sonrası sadece kendine eziyet. Terapiye gitmiyorsa sen elinden geleni yapmışsın demektir, illa ki götürmeyi başardım ama işe yaramadı demen gerekmez

Çok benzer bir ilişki içerisinden geçtim, anlattığınız profile bire bir uyan ruhsuz, enerjisiz, sevgisiz biriydi. Dışarıdan bakanlar için ise dünyanın en iyi insanı tabi, psikolojik şiddeti kimse görmüyor çünkü. 2,5 yılda 25 yıl yaşlandım. Düzeltmek için çok çabaladım, çok konuştum, çok alttan aldım, çok hırçınlaştım.. hiçbiri olmadı. Çok yoruldum, yıprandım baktım olmuyor, bitti.

Boşanın vs diyemem elbette ama elinizden geleni yaptığınızdan eminim. Bazen olmayınca olmuyor.

Düzeleceğini bilsem ben ısrarlarımla da götürürüm onu terapiye ama biraz onun da istemesi gerekiyor sanırım.

Peki terapiyi de denemiş miydiniz? Ona rağmen mi olmadı? Çok yıpratıcı gerçekten de ama savaşmak istiyorum evliliğimiz için. Ondan da bir ışık görsem, desteğini hissetsem keşke...

Gayette haklısın dediklerin de umarım herşey düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…