- 20 Haziran 2024
- 770
- 802
- 48
- Konu Sahibi lutfenyardi
Bir kere kafanızdan hamilelik ile ilgili şüpheleri atın. İdrardan gebelik testinin %2 yanılma payı var ama kan tahlilinde sıfır. Yani kan tahlili doğru sonuç verir. Böyle içinizde soru işaretleri varken, size acele ettirtmesi çok yanlış. Bir de sizinle zorla ilişkiye girmesi beni çok sinirlendirdi. Bence yanlış insan. Korkmayın o zor bulur da evlenir başkası ile, yine dönüp dolaşıp size kalır ama siz daha iyisini hakkediyorsunuz bence.Ailesini mahcup etmişim ama henüz söz vs yapmadık yüzük atmadık bunlarda olabilir ama ailesi biraz dar düşünceli. Herkes tepki göstermiş işte ne iptal etmesi o zaman o kızı bırak kararsızın teki diye. Ama kendi evlatları beni böyle bi durumda acele ettirdi. Surtunme ile ilişki istemedim çok söyledim yapmayalım ben takıntısıyım diye ama yaptı. İlişki içinde de küfür vs oluyordu. O işini aldı atandı bi an önce evlenmek istiyor ama ben daha yeni mezun oldum. Acele de etmesem başkasıyla evlenir diyeb korktum bide karnımda bisi bardır diye. Ne yapacağım bana nolur yardım edin ağlamaktan burnum ve kulağım kanamaya başladı