- 20 Ocak 2019
- 241
- 411
- Konu Sahibi lutfenyardi
Kıyafetsiz de olsa ben anlattıklarınızdan hamilelik olduğunu düşünmüyorum. Üstüne birde kan verip ultrasonla bakıldı diyorsunuz. Demek istediğim şu: ya hamileysem diye yanlış bir karar vermeyin,değilsiniz.Kıyafet yoktu. Dokununca ben hafif ince bi yazlık pantolon giymiştim eli sandığım şey penisi işte. Çok fazla açıklamak da istemiyorum. Eli de olsa penisi de olsa benim tepkim gene aynı olacaktı elbette ki. Bunu kendisine defalarca söyledim mezun oldum işim yok bekle ama beklemek istemediğini söyledi. Yarım saat önce net şekilde söyledim ve konuştuk. Ocak ayına kadar beklerim daha da beklemem vs dedi. Bende Ocak ayında hazır hissedersem evet adım atarız yoksa beklemek zorunda değilsin dedim. Buradaki yazan hanımefendiler beni çok cesaretlendirdi. Sağ olsunlar. Sizde sağ olun
Benim de eşim beni evlilik için acele ettirmişti ve ben de hazır olmadan tamam demiştim. Bu yüzden başka birinin aynı hatayı yapmasını istemem. İnanın iki tarafta hazır olmayınca evlilik sonrasında psikolojiniz bunu kaldırmıyor ve çıkan sorunlarla evlilikte yıpranıyor. 2 tarafta tamam hazırım evlenmek istiyorum diyebilmeli.