Lütfen bana yardım edin Anneler akşama tanışacaktı ama iptal ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıyafet yoktu. Dokununca ben hafif ince bi yazlık pantolon giymiştim eli sandığım şey penisi işte. Çok fazla açıklamak da istemiyorum. Eli de olsa penisi de olsa benim tepkim gene aynı olacaktı elbette ki. Bunu kendisine defalarca söyledim mezun oldum işim yok bekle ama beklemek istemediğini söyledi. Yarım saat önce net şekilde söyledim ve konuştuk. Ocak ayına kadar beklerim daha da beklemem vs dedi. Bende Ocak ayında hazır hissedersem evet adım atarız yoksa beklemek zorunda değilsin dedim. Buradaki yazan hanımefendiler beni çok cesaretlendirdi. Sağ olsunlar. Sizde sağ olun
Kıyafetsiz de olsa ben anlattıklarınızdan hamilelik olduğunu düşünmüyorum. Üstüne birde kan verip ultrasonla bakıldı diyorsunuz. Demek istediğim şu: ya hamileysem diye yanlış bir karar vermeyin,değilsiniz.
Benim de eşim beni evlilik için acele ettirmişti ve ben de hazır olmadan tamam demiştim. Bu yüzden başka birinin aynı hatayı yapmasını istemem. İnanın iki tarafta hazır olmayınca evlilik sonrasında psikolojiniz bunu kaldırmıyor ve çıkan sorunlarla evlilikte yıpranıyor. 2 tarafta tamam hazırım evlenmek istiyorum diyebilmeli.

Size küfür ve hakaret eden, en ufak terslikte başkasıyla evlenme düşüncesini hiç çekinmeden dile getiren, cinsel çekim de hissetmediğiniz adamdan hemen şimdi ayrılın. Bu ilişkinin size ne bugün ne de gelecekte faydası olur. Ayrıca ruhsal durumunuzla da ilgili bence destek alın çünkü birleşme olmadan hamile kalmaktan korkmanız, bunla ilgili on kez doktora gitmeniz ve olaydan tam dört ay sonra hamile olabileceğinize hala ihtimal vermeniz ciddi takıntılarınız olduğunu gösteriyor. Erkek arkadaşınızla yaşanan gerginlikler de bu takıntıları kötüleştirmiş bence. Tavsiyelere uyup uymamak size kalmış.
Tedavi için gittim. Beni çok sevdiği için bi an önce hayat birleştirmek istiyormuş ama manipülasyonunu görmüyor

Kıyafetsiz de olsa ben anlattıklarınızdan hamilelik olduğunu düşünmüyorum. Üstüne birde kan verip ultrasonla bakıldı diyorsunuz. Demek istediğim şu: ya hamileysem diye yanlış bir karar vermeyin,değilsiniz.
Benim de eşim beni evlilik için acele ettirmişti ve ben de hazır olmadan tamam demiştim. Bu yüzden başka birinin aynı hatayı yapmasını istemem. İnanın iki tarafta hazır olmayınca evlilik sonrasında psikolojiniz bunu kaldırmıyor ve çıkan sorunlarla evlilikte yıpranıyor. 2 tarafta tamam hazırım evlenmek istiyorum diyebilmeli.
Teşekkür ederim. Bende hazır olmadan tamam diyecektim ki zor şeyler yaşadım kendimde değildim buan rağmen hayır bekleyelim diyebildim.

Siz okullarda biyoloji dersi filan görmediniz mi? Bir de dış hekimi oldunuz bunu bir türlü anlamıyorum.

Önceki konuları gorunce şok oldum. Antibiyotik mide bulantısı yapar mı hamile miyim diye sorularınız var? Bu ülkeniz eğitim sisteminden ümidimi kestim. Beni türk hekimlerine emanet etmeyin.
Bize emanet olmayın zaten. Hekim değiliz çünkü. Emanet edilecekseniz de diş sorunlarınız yüzünden edilirsiniz. Bakın herkesin bir yerlerde bilgi eksikliği olabiliyor. Kimisinin cinsellik anlamında kimisinin doktor/ diş hekimi ayrımı yapmasında.

Elbette ki zorlamış oluyor ama zorla kelimesini eğip bükülmesin istedim. Konu farklı yerlere gidiyor. Zorla oldu diyorum ha o zaman nasıl zorla olacak elin kolun mu bağlı diyenler oluyor bende zorla değil manipülasyon ile oldu diyorum bu sefer istemem yan cebim deniyor. Olayı anlattım isimlendirmekte zorlanıyorum.

Manipülasyon?

Ablacım kıyafetsiz, yatağa giriyorsun şaka mısın?

Manipülasyon?

Ablacım kıyafetsiz, yatağa giriyorsun şaka mısın?
Gerçekten açıklamakta mı yetersizim artık bunu düşünüyorum. Karşımdaki insanı ben üstümü çıkarıyorum kıyafetim yok ciplak yatıyorum bana sakin dokuma diye uyarıp direk dansı yapmadım elbette ki. Normal kıyafetimle yatağa uzandım oda yanıma uzandı. Penisini benim pantolonumdan
( pantolonumun beli lastikli ve geniş rahat kesimdi bu yüzden eli sandım penisiymis (eli de olsa uyarırdım)uyardım zaten ve kalktım) popo kısmıma değdirdi. Umarım anlaşılırım

Gerçekten açıklamakta mı yetersizim artık bunu düşünüyorum. Karşımdaki insanı ben üstümü çıkarıyorum kıyafetim yok ciplak yatıyorum bana sakin dokuma diye uyarıp direk dansı yapmadım elbette ki. Normal kıyafetimle yatağa uzandım oda yanıma uzandı. Penisini benim pantolonumdan
( pantolonumun beli lastikli ve geniş rahat kesimdi bu yüzden eli sandım penisiymis (eli de olsa uyarırdım)uyardım zaten ve kalktım) popo kısmıma değdirdi. Umarım anlaşılırım
El ve penisi mi ayırt edemedin ben mi doğru anladım 🙄 nasıl bir pantolonmus o öyle adam şeyini sokup degdiriyor eli sanıyorsun

Ben 25 yaşındayım. Erkek arkadaşımla aramızda 5 6 Mart gibi bi surtunme ile ilişki oldu ve bu olaydan sonra haziran ayindan beri psikolojim alt üst oldu gebelik vs var mıdır diye. Doktora gitim on kez. İlişki üstünden 4 ay 4 buçuk ay geçmişti kan ultrason ile bakıldı bisi yok dendi. Sonrasında ben okuldan mezun oldum döndüm memleketime erkek arkadaşımın da acele ettirmesi sonucu ailelerden önce anneler tanışacaktı dün ama ben iptal ettim. Kafamda oturmayan şeyler vardı. Bir türlü içim rahat etmiyordu. Sevmekte mi eksiklik vardı. Ben de acele etmek istedim ya içimde bir şey varsa ya hamileysem kan vs yanıldıysa acele ettim bende. İlişkimiz 3 buçuk senedir sürüyor. Böyle bir sey yaptığım için suan erkek arkadaşım benden ayrıldı. Ben sadece zaman istedim ondan. En azından Ocak şubat ayi gibi yapalım kafamız da rahatlar dedim ancak beklemem ben başkası ile evlenirim o zaman dedi. Sanırım sinirle. Şimdi de bana diyor ki eğer ki kesinse ben Ocak ayina kadar beklerim diyor seviyormuş. Dün öfke ile öyle demiş. Bana surekli kararsızın tekisin beni söz nişan evresinde yüz üstü bıraktın diyor. İliskdie hakaret ve küfür de olduğu zamanlar oluyordu. Şimdi ben tanışmadan vazgeçtiğim için aşırı üzgünüm onu kaybetmek istemedim ama nisan içinde acele etmek istemedim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Şimdi ne yapmayalım sizce ? Ocak ayi için tamam kesin mi demem gerekir yoksa tamamen bırakmam mı gerekir. Gece uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum. Ayrılmak da istemiyorum ama suan söz/ nişan da istemiyorum.
E bı karar verin siz ne çok mıymıy geldiniz

Ailesini mahcup etmişim ama henüz söz vs yapmadık yüzük atmadık bunlarda olabilir ama ailesi biraz dar düşünceli. Herkes tepki göstermiş işte ne iptal etmesi o zaman o kızı bırak kararsızın teki diye. Ama kendi evlatları beni böyle bi durumda acele ettirdi. Surtunme ile ilişki istemedim çok söyledim yapmayalım ben takıntısıyım diye ama yaptı. İlişki içinde de küfür vs oluyordu. O işini aldı atandı bi an önce evlenmek istiyor ama ben daha yeni mezun oldum. Acele de etmesem başkasıyla evlenir diyeb korktum bide karnımda bisi bardır diye. Ne yapacağım bana nolur yardım edin ağlamaktan burnum ve kulağım kanamaya başladı
Hamile değilsiniz,olsa basit eczane testi ile belli olabilen gebelik, hastane kontrollerinde gözden kaçmazdı. Bunu eleyin bence kafanızdan.
Diğer konularda baskı altında kaldınız diye düşünüyorum, hazır değilsiniz ki hala baski yapıyor size evlenirim vb söylemlerle. Birliktelik konusu da isteğiniz dışında,tam onayınız olmadan gerçekleşmiş zaten.
Bence siz hazır değilsiniz,küfür hakaret ve baskı altında yürütmeyin bu ilişkiyi.

Yüz üstü bıraktın vs diyince otomatik üzülüyorum yoksa elbette ortada herhangi bir şey olmadı. Bazı şeyleri erteledim sadece. Kufurde malesef var uyarıyorum ama anlamiyor
İnsanlar evlenip boşanıyor. Yüz üstü bırakmak falan ne alaka? Aklınızı başınıza toplayın. Sanki geride 3 çocuk bırakmışsınız gibi bir baskı yapılması sevimsiz. Atlı mı kovalıyormuş ardından. Bu kadar aceleye getirmek istemesi normal değil,gerćek yüzünü göstermeye başlamış, ayrılmayın diye adını koymaya çalışıyor muhtemelen, zira siz nisanlansanız baskinin dozu artacak,ailem tanıştı seninle vs diyerek.

O kadar emek verdim vs diye düşünüyor ama seviyor fakat patojenik bir sevgisi var. Öfkesini çok yoğun yaşıyor oda.
Sizi çok güzel kullanırlar bu hayatta. Niye birilerini memnun etmeye çalışıyorsunuz? Evliliğe hazır değilsiniz ama karşı taraf için evlenmeye adım atmışsınız. Sizi cinsel ilişkiye zorlamış. Siz hala haksızlık mı ediyorum kafasındasınız. Bir de sıkıntılı tipmiş.

Babanız askeri personelmiş. Acaba sert yapısı var da o yüzden mi hayır diyemiyorsunuz sevgiliniz olacak şahsa?

Sizi çok güzel kullanırlar bu hayatta. Niye birilerini memnun etmeye çalışıyorsunuz? Evliliğe hazır değilsiniz ama karşı taraf için evlenmeye adım atmışsınız. Sizi cinsel ilişkiye zorlamış. Siz hala haksızlık mı ediyorum kafasındasınız. Bir de sıkıntılı tipmiş.

Babanız askeri personelmiş. Acaba sert yapısı var da o yüzden mi hayır diyemiyorsunuz sevgiliniz olacak şahsa?
Adam çok manüpilatif bence,sevişme konusunda bile ağlamaklı olup ısrar etmiş,konu sahibinin kolay manüpile edilebileceğini çözmüş ve ordan saldırıyor her daim. Yumuşak karnını bulmuş yani,dediğimi yaptırırım kafasında.
Ki zaten istediği olmayınca sinirlenip küfür eden bir tip. Aslında haksızlığa uğrayan,yıpratılan,üzülen kendisi farkında değil.
Kesinlikle ayrılmalı bence,kendi mutluluğu için. Böyle hayat geçmez,önce can sonra canan,sizinde dediğiniz gibi başkasını mutlu etmek icin ne kadar mutlu yaşayabilir bir insan.

Lisede görmüştür. Fen veya Anadolu lisesi okumuştur kesin. Valla bir çok insan hekim değil ama bir çok şeyi biliyor. Ayol bu kız dağda mi yaşadı. Mart ayında böyle bı olay yaşamış hala gebelik şüphesi var. Onun yarı eğitiminu almamış insanlar neler biliyor neler.
Lisede nasıl hamile kalınır diye ders mi var? Bilmiyor demek ki.

Kulak aglamaktan kanamaz, lutfen su sevgililerinizin dikkatini cekmek için kullandığınız numaralari burada tüketmeyin. Kulak, enfeksiyon kaynakli kanar.

Kamu spotunu verdim ama su kulak kanamasi surtunme sebebiyle gebe kalma anksiyetesinide atama bekleyen uni mezunu bir kadina yakistiramadim. Bu denli cahil oldugunuzu dusunmuyorum, inanmiyorum da...

Sizden planlari ters tepmiş ve baska bir sebeple bu "tanistirma" meselesinden kacmis kiz vibe'i aldim.
Kulağı bilmem de çok strese girdiğimde benim de burnum kanıyor sayılır mı😬
Konu sahibi hiç sağlıklı durmuyorsunuz burdan bakınca. Her cümlede karnımda bi şey varsa deyip durmuşsunuz. Karnınızda bir şey yok. Onu bi geçin. Ama OKB hastası olabilirsiniz. Bi tedavi sürecine girmeniz faydanıza olabilir
İstemediğiniz emin olmadığınız bi
Şey yapmayın. Eş seçimi bu dünyadaki en önemli mesele bence. Çünkü hayatınızı cennete de çevirebilir cehenneme de. Önce kendinizi düşünün
Ben sevgilinizden emin olmadığınızı ve yeterince sevmediğinizi düşünüyorum. Sadece takıntınız sebebiyle hamile kaldıysam ortada kalmayım kafasındasınız

L lutfenyardi Konudan bagimsiz, dis hekimleri doktorlar gibi hemen is basina geçmiyor mu yahu? Internluk, asistanlik gibi seyler yok mu sizde? Benim bayaği asosyal bir arkadasim dis hekimliginden mezun olur olmaz bir hastanede calisiyordu, sonra uzmanligini almisti vs...

sistem nasil isliyor t
Kulağı bilmem de çok strese girdiğimde benim de burnum kanıyor sayılır mı😬
Konu sahibi hiç sağlıklı durmuyorsunuz burdan bakınca. Her cümlede karnımda bi şey varsa deyip durmuşsunuz. Karnınızda bir şey yok. Onu bi geçin. Ama OKB hastası olabilirsiniz. Bi tedavi sürecine girmeniz faydanıza olabilir
İstemediğiniz emin olmadığınız bi
Şey yapmayın. Eş seçimi bu dünyadaki en önemli mesele bence. Çünkü hayatınızı cennete de çevirebilir cehenneme de. Önce kendinizi düşünün
Ben sevgilinizden emin olmadığınızı ve yeterince sevmediğinizi düşünüyorum. Sadece takıntınız sebebiyle hamile kaldıysam ortada kalmayım kafasındasınız
Burun kanar, kulak kanamasi ekstrem bir durum.

Bize emanet olmayın zaten. Hekim değiliz çünkü. Emanet edilecekseniz de diş sorunlarınız yüzünden edilirsiniz. Bakın herkesin bir yerlerde bilgi eksikliği olabiliyor. Kimisinin cinsellik anlamında kimisinin doktor/ diş hekimi ayrımı yapmasında.
Diş hekimiyseniz daha vahim. Öğrenim hayatınız boyunca biyoloji görmüşsünüz demektir. Cidden obsesyonlardan kaynaklı olduğunu düşünmek istiyorum durumunuzun yoksa cehalet kusura bakmayın.

Ben 25 yaşındayım. Erkek arkadaşımla aramızda 5 6 Mart gibi bi surtunme ile ilişki oldu ve bu olaydan sonra haziran ayindan beri psikolojim alt üst oldu gebelik vs var mıdır diye. Doktora gitim on kez. İlişki üstünden 4 ay 4 buçuk ay geçmişti kan ultrason ile bakıldı bisi yok dendi. Sonrasında ben okuldan mezun oldum döndüm memleketime erkek arkadaşımın da acele ettirmesi sonucu ailelerden önce anneler tanışacaktı dün ama ben iptal ettim. Kafamda oturmayan şeyler vardı. Bir türlü içim rahat etmiyordu. Sevmekte mi eksiklik vardı. Ben de acele etmek istedim ya içimde bir şey varsa ya hamileysem kan vs yanıldıysa acele ettim bende. İlişkimiz 3 buçuk senedir sürüyor. Böyle bir sey yaptığım için suan erkek arkadaşım benden ayrıldı. Ben sadece zaman istedim ondan. En azından Ocak şubat ayi gibi yapalım kafamız da rahatlar dedim ancak beklemem ben başkası ile evlenirim o zaman dedi. Sanırım sinirle. Şimdi de bana diyor ki eğer ki kesinse ben Ocak ayina kadar beklerim diyor seviyormuş. Dün öfke ile öyle demiş. Bana surekli kararsızın tekisin beni söz nişan evresinde yüz üstü bıraktın diyor. İliskdie hakaret ve küfür de olduğu zamanlar oluyordu. Şimdi ben tanışmadan vazgeçtiğim için aşırı üzgünüm onu kaybetmek istemedim ama nisan içinde acele etmek istemedim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Şimdi ne yapmayalım sizce ? Ocak ayi için tamam kesin mi demem gerekir yoksa tamamen bırakmam mı gerekir. Gece uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum. Ayrılmak da istemiyorum ama suan söz/ nişan da istemiyorum.
askım lğtfen bu yazdıklarımı cok iyi dinle birebir aynı durumdaydım. şim kendi işini kurmus cok para kazanan biriyidi bende yeni mezun olmuştum magazada calısıyorum o zamanlar insana evlilik sevdiğin insanla aynı evde olma fikri o kadar hos geliyoki ama acı gerçekleri suratına urayım bi süre ssonra ne oluyor biliyomusun sen kendini eksik hissediyorsun o evin içinde mutlu olmuyorsun calısmak istiosun neden mezun lur olmaz temizlik yemek denen bu sorumluluga erken atıldım diyosun iş arkadaşlarım bekar olanlar işten sonra kahve içmeye giderken ben kostura kostura eve gidip yemek yapıyorum lütfen yeni mezun olmussun hayatının tadını cıkart hemen evlilik denen bu sorumlulugun altına girme,,, bir konuya dha değinicem eğer ailesi dar düşünceliyse asla bi insnın ailesiylede evlenirsin emin ol ne kadar hayır dersen de bu böyledir olduysa oldu bi birliktelik olmamıs bu kdar takıntılı olma arzulamıssın sevdiğin bi insn bişey yaşaıssın hamile değilsin korkma sürtünme yoluyla kimse hmile kalmaz bunu kendine yapma ne olursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X