- 23 Eylül 2023
- 3.338
- 20.631
- Konu Sahibi lutfenyardi
Bence siz önce yazdığımı güzel okuyun. Ben önceden uyardım kendisini hemde defalarca. En ufak bir cinsellik dahi istemiyorum evlenince olsun her şey dedim. Kendisi de artık tamam ama hiç sevgili gibi değiliz Hobbit evler dediğimiz yerler var kendi şehrimizde oraya gidip yemek yiyelim vs dedik. Sonrasında yatak vardı bana buraya biraz da yatalım dedi ben istemedim sonra bana yalvardı ağlamaklı şekilde sadece yatacağız sarılacağız ilerisi olmayacak dedi. Ben yine uyardım ilerisi olmasın diye. Bu kadar uyarıya rağmen yapması zorla değil mi rızam dışında sonuçta. Ben onunla yatağa yatmadan önce defalarca uyarımı yaptım ve güvenip yattım.
Hani enayi olsak, yaşlarımız lise çağında olsa cidden inanabiliriz. Ama burada yetişkin kadınlarız.
Üç küsür senedir beraber olan çift bir yatağa uzanıyor, sarılıyor, normalde bir kafede otururken de bu olay olabilir, erkeğin eli kolu rahat durmuyor diyelim, ya kalkarsın ya yana kayarsın. Kırk kere uyardım söz verdi ağladı vs nedir? Ha adam elini kolu tutar zorlar o zaman tokat atarsın. Üç senelik sevgilim yatakta uzanırken yakınlaşmak istedi şak tokatı indirdim nedir.
Yemek yemek için hobbit midir bungolov mudur nedir oraya gidildiğini hiç duymadım. Duysam inanmam.