Sevindim doktorun öyle demesine zaten cevapların konuşma tarzın gayet normal görünüyor hatta acaba bizimle dalga mı geçiyor diye düşündüm bir önceki konun için özellikle:) bu konun için yorumum da şu şekilde; kafanı toplamadan, bir önceki konuyu hayatından tamamen çıkarmadan böyle büyük kararlar verme ki yaşın henüz küçük mis gibi işin var çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmıyorsan işe başla çalış, yeni arkadaş çevresi edinmeni tavsiye ederim en azından senden başka yaşantıları görebilmen için, kendi kabuğundan çık, cinselliği tabu olmaktan çıkarman lazım gidip herkesle seviş demiyorum ama bunun ne kadar normal olduğunu, senin yaşında ki bir çok genç kadının bunu yaşadığını ve yaşayan herkesin de hemen hamile kalmadığını görmen lazım. şuan ki zamanda yaşın da evlenmek için küçük bence daha çok zamanın var. Çok önceden bir tanıdığım şöyle demişti; “evlenince hiçbir şey daha iyi olmaz. İnsanlar kendini kandırır sadece evlendiğinde herşey olduğundan daha kötü olur” buna şöyle bakabilirsin, sevgiliyken çook mutlusundur evlenince sadece mutlu olursun. Sevgiliylen ufak problemin vardır evlenince büyük problemin olur.