Bunu kolay kolay söylemem ama yazdıklarınız 25 yaşında üniversite mezunu birisi için çok düzensiz ve devrik, okurken insanı yoruyor.
Belki zihniniz karışık olduğu için yazıya yansımıştır...
Sizin ne istediğiniz belli değil ki. Önce ona bir karar verin. Bu adamı istiyor musunuz? İstiyorsanız , siz henüz evliliğe hazır değilseniz o da evlilik İstiyor ise sonlandırın. Yok ben de istiyorum diyorsanız süreye ihtiyacınız olduğunu net bir şekilde anlatın. Anlamazsa da asıl siz onu salın gitsin. Bakın sayfada erken evlendiğini düşündüğü için mutsuz olan bir üyenin daha yeni açtığı bir konu var. Öyle plan program yapıp son gün iptal etmekle nereye kadar süreci götürebilirsiniz nikah günü gelip çattığında nasıl erteleyeceksiniz?
Ayrıca ilişki için sizi zorladığından bahsederken sonradan aslında çok da zorlamadı falan gibisinden bir şeyler yazmışsınız. Istiyorsanız bir sorun çıktığında karşı tarafa suç atmayı bırakmalısınız istemiyorsanız renginiz net olmalı istemiyorum saygı duymak zorundasın nokta.
Karar vermekte ve kararlarınızın arkasında durmakta ciddi sorun yaşıyor gibi duruyorsunuz öncelikle bunu geliştirmelisiniz yoksa hayatınız birilerini suçlayarak ve pişmanlıklarla geçer