- 28 Mart 2020
- 21.282
- 64.531
Açıkogretim okuyor iste mesele buEğitimleri karşılaştırılımaz bile.Hocaların dünyaya bakış açıları bile farklı.
Hangisini seçersen seç umarım başarılı olursunÇok teşekkür ederim en iyi bilgilendirmeyi yaptığınız için Eylül de kapanmazsa bende ona kaydolayım
Bunları öğrenci işlerini arayıp bir dakikada öğrenebilirsiniz. Ayrıca aynı soruyu kırk kere sorup ama önlinsanlar iş buluyor lisanslar bulamıyor demek saçmalığın daniskası.İyice araştırmak suç mu yazmayın o zmana
Biri lisans biri ön lisans ama ve istanbulda staj varmış staj her zaman avantajdırPara verdiniz emek verdiniz. Ist uni. Daha iyi evet ama bu meslekte mezun oldugun okulun bir onemi yok ki yani ayirt edici bir sey degil ogretmenlikte. Birilerini mutlu etmek icin neden emeginden vazgeçesin? Kimse tatmin olmak zorunda degil. Zaten bana kalirsa iyiliklerini dusundulleri icin degil benim dedigimi yapsın dedikleri icin sana bu baskilari yapiyorlar .
İnşallahHangisini seçersen seç umarım başarılı olursun
Birinci sınıftan başladın dimi canım sen bi de son kez bunu sorayımHangisini seçersen seç umarım başarılı olursun
Ben de uzaktan egitime girecegim. Ist uni de tek bir dersten kalsan donem uzuyor dediler. Onermediler. Tabii ki ben de diplomamda ist uni yazsin isterim. Ama emek vermisken bunu da cope atip yeni bastan baslamam.Biri lisans biri ön lisans ama ve istanbulda staj varmış staj her zaman avantajdır
Başka nereden çıkacak ki? Bu arada kitabımız yok bizim, dersler pdf ve videolardan takip ediliyor.Kitaptan çıkıyormu sorular peki
Evet birinci sınıftan başladım. İlk yıl ortak dersleri görüyorsun 4 ders var. Asıl dersler 2.sınıfta başlıyorsunBirinci sınıftan başladın dimi canım sen bi de son kez bunu sorayım
Siz hangisini okuyorsunuzBen de uzaktan egitime girecegim. Ist uni de tek bir dersten kalsan donem uzuyor dediler. Onermediler. Tabii ki ben de diplomamda ist uni yazsin isterim. Ama emek vermisken bunu da cope atip yeni bastan baslamam.
Kaç soru soruyorlar ve çalıştığınuz yerlerden çıkıyor muBaşka nereden çıkacak ki? Bu arada kitabımız yok bizim, dersler pdf ve videolardan takip ediliyor.
Benim ortalamam 4.0 şu an. Nasıl çalıştığımı anlatayım. Önce konuyu okuyup özet çıkartıyorum, sonra videoyu izleyip özetin özeti gibi önemli yerleri bot alıyorum. Bütün konuları bitirdikten sonra her konu için soru cevap çalışması yapıyorum. Her ders için yaklaşık 200 soru çıkıyor. Günde yaklaşık 2 saat ayırıyorum ders çalışmaya bazen daha fazla. Ders yayınlanmasıyla sınav arasında 7 hafta var. 6 hafta konu bitirmek, son bir hafta soru çalışması yapmak şeklinde ilerliyorum.
Şuan kaçıncı sınıfsınEvet birinci sınıftan başladım. İlk yıl ortak dersleri görüyorsun 4 ders var. Asıl dersler 2.sınıfta başlıyorsun
Her dersten 20 soru. Her yeri satır atlamadan çalıştığım için doğal olarak çalıştığım yerden çıkıyor.Kaç soru soruyorlar ve çalıştığınuz yerlerden çıkıyor mu
2.sınıfımŞuan kaçıncı sınıfsın
Anladığım kadarıyla dersler zorHer dersten 20 soru. Her yeri satır atlamadan çalıştığım için doğal olarak çalıştığım yerden çıkıyor.
İnşallah eylülde bölüm kapanmaz bende başvururum.Çocuğunuz falan varken zorlanmıyorsunuz çalışmaya sanırım bende yeni evliyim çocuğum olursa zorlanmam herhalde2.sınıfım
2 yıl sonra kısmetse ilk mezunlar olacağız
En başta onu söyledim zaten size. Dersler zor, hocalar kaliteli genelde, ders materyalleri genel anlamda kaliteli, sınavlar kolay değil, çalışmadan geçilecek bir bölüm değil. Ha bir de 1.8 barajı var, okulu uzatmak için bire bir.Anladığım kadarıyla dersler zor
Daha girmedim girecegim ben deSiz hangisini okuyorsunuz
Çocuğum yok canım çocuğum olursa ilerde işime yarayacak.İnşallah eylülde bölüm kapanmaz bende başvururum.Çocuğunuz falan varken zorlanmıyorsunuz çalışmaya sanırım bende yeni evliyim çocuğum olursa zorlanmam herhalde
Nasıl yani barajı geçmek mi lazım sınıf ortalaması falan varmıEn başta onu söyledim zaten size. Dersler zor, hocalar kaliteli genelde, ders materyalleri genel anlamda kaliteli, sınavlar kolay değil, çalışmadan geçilecek bir bölüm değil. Ha bir de 1.8 barajı var, okulu uzatmak için bire bir.