Lütfen bana yardıım edin ?

İyice araştırmak suç mu yazmayın o zmana
Bunları öğrenci işlerini arayıp bir dakikada öğrenebilirsiniz. Ayrıca aynı soruyu kırk kere sorup ama önlinsanlar iş buluyor lisanslar bulamıyor demek saçmalığın daniskası.
Öğretmen olacak bir insan biraz akılcı düşünür. Ayrıca size daha aöf önlisans okumak bile zor geliyor. Örgün okuyan insanlara hakaret resmen tavırlarınız. Bir işi hakkıyla yapmak var bir de böyle ite kaka sırf iş bumak için yapmak var. Öğretmenlik çok yüce bir meslek ama sizin gibi insanların zihniyeti sadece ticaret başka birşey değil. Milletin çoluğuna çocuğuna yazık yani

Biri lisans biri ön lisans ama ve istanbulda staj varmış staj her zaman avantajdır

Biri lisans biri ön lisans ama ve istanbulda staj varmış staj her zaman avantajdır
Ben de uzaktan egitime girecegim. Ist uni de tek bir dersten kalsan donem uzuyor dediler. Onermediler. Tabii ki ben de diplomamda ist uni yazsin isterim. Ama emek vermisken bunu da cope atip yeni bastan baslamam.

Kitaptan çıkıyormu sorular peki
Başka nereden çıkacak ki? Bu arada kitabımız yok bizim, dersler pdf ve videolardan takip ediliyor.

Benim ortalamam 4.0 şu an. Nasıl çalıştığımı anlatayım. Önce konuyu okuyup özet çıkartıyorum, sonra videoyu izleyip özetin özeti gibi önemli yerleri bot alıyorum. Bütün konuları bitirdikten sonra her konu için soru cevap çalışması yapıyorum. Her ders için yaklaşık 200 soru çıkıyor. Günde yaklaşık 2 saat ayırıyorum ders çalışmaya bazen daha fazla. Ders yayınlanmasıyla sınav arasında 7 hafta var. 6 hafta konu bitirmek, son bir hafta soru çalışması yapmak şeklinde ilerliyorum.

Kaç soru soruyorlar ve çalıştığınuz yerlerden çıkıyor mu

Anladığım kadarıyla dersler zor
En başta onu söyledim zaten size. Dersler zor, hocalar kaliteli genelde, ders materyalleri genel anlamda kaliteli, sınavlar kolay değil, çalışmadan geçilecek bir bölüm değil. Ha bir de 1.8 barajı var, okulu uzatmak için bire bir.

İnşallah eylülde bölüm kapanmaz bende başvururum.Çocuğunuz falan varken zorlanmıyorsunuz çalışmaya sanırım bende yeni evliyim çocuğum olursa zorlanmam herhalde
Çocuğum yok canım çocuğum olursa ilerde işime yarayacak.
Ben evlendiğim zaman hem ata aöf hem İstanbul üniversitesinde okuyordum. Atadan mezun oldum. İstanbulda alttan ders bırakmadan geçtim. Düğünümü de yaptım. Önemli olan istemek.
İstanbul Üni. Zor finalde 40 almak zorundasın alamazsan o dersi geçemezsin istersen vizen 100 olsun.

Nasıl yani barajı geçmek mi lazım sınıf ortalaması falan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…