Lütfen bana yardıım edin ?

Ata üni candır onlısans bıtır bı yerde calısmaya baslardın o arada lısansa basvursun zaten cogu dersten muaf olursun 3. Yıldan baslarsın ılı yılda orayı bıtırsın.

İkisinide okuduğunuza pişman mısınız peki
Hayır hiç pişman değilim. Dersleri farklı, konuları farklı.. İstanbul üniversitesinde 2.sınıfım ve bilmediğim çok şeyi öğreniyorum. Benim oldum olası okumak istediğim bir bölümdü. Farklı tercihler etrafın lafı ile farklı bölüm okudum. Kendi istediğimi düşünmedim... Gençlik işte... Şimdi fırsatım ve imkanım varken okuyorum...kendine bunu sormalısın benim istediğim bölüm bu mu?
Yoksa benim gibi sevmediğin bir işte çalışırsın.

Cok ılgınc acık ogretıme has bırsey mı muafıyetın olmaması. Normalde örgunlerde ıcerık uyusuyorsa muaf oluyorsun.
Yok istanbul üniversitesine has sanırım. Diğer açıköğretimlerde var muafiyet. İstanbul sadece 4 dersten veriyor 2. Üniversite kapsamında girenlere.

İstanbul Üniversitesi çocuk gelişim kapanma ihtimali varmış bide
Canım olur mu öyle şey ben edebiyat mezunuyum Osmanlıca Göktürkçe cagtayca Uygurca gibi dersler aldık mezun olana kadar saçlarım beyazladi şimdi açıktan okunuyor edebiyat çocuk gelisi kapanır mı Allah aşkına. Bir de devletin ana okulunu zorunlu yapma niyeti var o yüzden açıldı bu 4 yıllık İstanbul üniversitesi

İstiyorum ama ata aöf dondurup sonra pişman olmamak için iyice araştırıyorum ikisinide okusam fazladan para vereceğim

Öyle duyumlar aldım hemen başvur dediler kapanır dediler çok yoğunmuş

İstiyorum ama ata aöf dondurup sonra pişman olmamak için iyice araştırıyorum ikisinide okusam fazladan para vereceğim
Tabi fazladan vereceksin mecbur. Ben ata Aöf okurken dgs de planlıyordum. O sınava girmek yerine İstanbulada kaydımı yaptırdım.

Tabi fazladan vereceksin mecbur. Ben ata Aöf okurken dgs de planlıyordum. O sınava girmek yerine İstanbulada kaydımı yaptırdım.
Bende öyle dgs düşünüyordum bide ikinci üniversite olarak bir tane yere kayıt olunca başka yere yapamam sanıyordum. ata aöfün bir işe yarayacağını düşünüyor musunuz peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…