O zaman bir sene kalmış bitirin okulunuzu niye soruyorsunuz ki madem önlisanslar iş bulup lisanslar bulamıyorsa.Çevremde çoğu lisans bitiren işsiz ön lisans bitiren işe giriyor
Öyle valla. Bu benim 3. Üniversitem her birinde sistemi baştan öğreniyorum.Valla ben üni bitireli 5 sene oldu o zaman değişmiş bazı uygulamalar. Ki maşallah ülkemizde sınav sisteminin değişim hızına yetişilmiyor
Muafiyet yok istanbulda. Muaf olacam diye girip şoka girecek kadın.Ata üni candır onlısans bıtır bı yerde calısmaya baslardın o arada lısansa basvursun zaten cogu dersten muaf olursun 3. Yıldan baslarsın ılı yılda orayı bıtırsın.
Allah kolaylık versin ben bir daha okul yüzü görmek falan istemiyorum. Sistem çok sıkıntılı. İnsanları gereksiz yere strese sokuyorÖyle valla. Bu benim 3. Üniversitem her birinde sistemi baştan öğreniyorum.
Hayır hiç pişman değilim. Dersleri farklı, konuları farklı.. İstanbul üniversitesinde 2.sınıfım ve bilmediğim çok şeyi öğreniyorum. Benim oldum olası okumak istediğim bir bölümdü. Farklı tercihler etrafın lafı ile farklı bölüm okudum. Kendi istediğimi düşünmedim... Gençlik işte... Şimdi fırsatım ve imkanım varken okuyorum...kendine bunu sormalısın benim istediğim bölüm bu mu?İkisinide okuduğunuza pişman mısınız peki
Cok ılgınc acık ogretıme has bırsey mı muafıyetın olmaması. Normalde örgunlerde ıcerık uyusuyorsa muaf oluyorsun.Muafiyet yok istanbulda. Muaf olacam diye girip şoka girecek kadın.
İstanbul üniversitesi diğer açıklardan farklı. Bence stajın olması da çok iyiBunu bilmiyordum örgünler yapıyor sanıyordum
Yok istanbul üniversitesine has sanırım. Diğer açıköğretimlerde var muafiyet. İstanbul sadece 4 dersten veriyor 2. Üniversite kapsamında girenlere.Cok ılgınc acık ogretıme has bırsey mı muafıyetın olmaması. Normalde örgunlerde ıcerık uyusuyorsa muaf oluyorsun.
O zamana kadar kapanadabilir amaAta üni candır onlısans bıtır bı yerde calısmaya baslardın o arada lısansa basvursun zaten cogu dersten muaf olursun 3. Yıldan baslarsın ılı yılda orayı bıtırsın.
Canım olur mu öyle şey ben edebiyat mezunuyum Osmanlıca Göktürkçe cagtayca Uygurca gibi dersler aldık mezun olana kadar saçlarım beyazladi şimdi açıktan okunuyor edebiyat çocuk gelisi kapanır mı Allah aşkına. Bir de devletin ana okulunu zorunlu yapma niyeti var o yüzden açıldı bu 4 yıllık İstanbul üniversitesiİstanbul Üniversitesi çocuk gelişim kapanma ihtimali varmış bide
İstiyorum ama ata aöf dondurup sonra pişman olmamak için iyice araştırıyorum ikisinide okusam fazladan para vereceğimHayır hiç pişman değilim. Dersleri farklı, konuları farklı.. İstanbul üniversitesinde 2.sınıfım ve bilmediğim çok şeyi öğreniyorum. Benim oldum olası okumak istediğim bir bölümdü. Farklı tercihler etrafın lafı ile farklı bölüm okudum. Kendi istediğimi düşünmedim... Gençlik işte... Şimdi fırsatım ve imkanım varken okuyorum...kendine bunu sormalısın benim istediğim bölüm bu mu?
Yoksa benim gibi sevmediğin bir işte çalışırsın.
Öyle duyumlar aldım hemen başvur dediler kapanır dediler çok yoğunmuşCanım olur mu öyle şey ben edebiyat mezunuyum Osmanlıca Göktürkçe cagtayca Uygurca gibi dersler aldık mezun olana kadar saçlarım beyazladi şimdi açıktan okunuyor edebiyat çocuk gelisi kapanır mı Allah aşkına. Bir de devletin ana okulunu zorunlu yapma niyeti var o yüzden açıldı bu 4 yıllık İstanbul üniversitesi
3. Sınıftan baslayamazsin DGS ile 2 den başlanıyor başlayanlar oldu biliyorum hem dersler denk değil içerik olarak ben ikisinde de 1 i okudum iyi biliyorumO zamana kadar kapanadabilir ama
Staj varsa tabi çok iyi. Bende ya ikisini okuyayaım yada istanbula geçeyim o zaman.İstanbul üniversitesi diğer açıklardan farklı. Bence stajın olması da çok iyi
Direk başvuru yaparsam 2 den başlıcam ama dimi3. Sınıftan baslayamazsin DGS ile 2 den başlanıyor başlayanlar oldu biliyorum hem dersler denk değil içerik olarak ben ikisinde de 1 i okudum iyi biliyorum
Tabi fazladan vereceksin mecbur. Ben ata Aöf okurken dgs de planlıyordum. O sınava girmek yerine İstanbulada kaydımı yaptırdım.İstiyorum ama ata aöf dondurup sonra pişman olmamak için iyice araştırıyorum ikisinide okusam fazladan para vereceğim
Hayır birden başlayacaksın. Yok öyle ikiden başlamak. Dgs ile gelenler 2’den başlıyor.Direk başvuru yaparsam 2 den başlıcam ama dimi
Bende öyle dgs düşünüyordum bide ikinci üniversite olarak bir tane yere kayıt olunca başka yere yapamam sanıyordum. ata aöfün bir işe yarayacağını düşünüyor musunuz peki.Tabi fazladan vereceksin mecbur. Ben ata Aöf okurken dgs de planlıyordum. O sınava girmek yerine İstanbulada kaydımı yaptırdım.
Bir arkadaşım ikiden başladıHayır birden başlayacaksın. Yok öyle ikiden başlamak. Dgs ile gelenler 2’den başlıyor.