Lütfen bana yardıım edin ?

Dgs ile geçiş yapmıştır. 2 senedir sistemin içindeyiz, 2. Üniversite kapsamında başlayan birinci sınıftan başlıyor.
Ben direk işe girmek istiyorum artık ön lisanstan seneye biter girerim diye düşündüm. Şimdi dört sene daha bekleyeceğim okumaktan sıkıldım
Ben direk işe girmek istiyorum artık ön lisanstan seneye biter girerim diye düşündüm. Şimdi dört sene daha bekleyeceğim okumaktan sıkıldım

O zaman istanbul pek size göre değil. Diğer açıköğretimler gibi üç gün çalışıp ya da çıkmış sorulara bakıp sınıf geçemezseniz, çıkmış soru yok zaten. Ciddi mesai harcayıp çalışmanız gerekir. Ayrıntı sorarlar genelde. Yani okumaktan sıkıldıysanız bitirebileceğiniz ya da 4 senede bitirebileceğiniz bir bölüm değil.

Kitaptan çıkıyormu sorular peki

Yazmayayım diyorum da bu kadar cahil ve araştırma güdüsü olmayan biri lütfen benim çocuğumun öğretmeni olmasın. Yalvarıyorum.

Bir saattir milletin canı çıktı laf anlatmaktan
İstanbul kötü diyende var görüyorsunuz sormak gayet doğal düzgün konuşun lütfen yazmayabilirsiniz

Herkes bişey diyor çok kararsız kaldım
Para verdiniz emek verdiniz. Ist uni. Daha iyi evet ama bu meslekte mezun oldugun okulun bir onemi yok ki yani ayirt edici bir sey degil ogretmenlikte. Birilerini mutlu etmek icin neden emeginden vazgeçesin? Kimse tatmin olmak zorunda degil. Zaten bana kalirsa iyiliklerini dusundulleri icin degil benim dedigimi yapsın dedikleri icin sana bu baskilari yapiyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…