- 11 Aralık 2018
- 39.529
- 244.778
Dgs ile geçiş yapmıştır. 2 senedir sistemin içindeyiz, 2. Üniversite kapsamında başlayan birinci sınıftan başlıyor.Bir arkadaşım ikiden başladı
Ben direk işe girmek istiyorum artık ön lisanstan seneye biter girerim diye düşündüm. Şimdi dört sene daha bekleyeceğim okumaktan sıkıldımDgs ile geçiş yapmıştır. 2 senedir sistemin içindeyiz, 2. Üniversite kapsamında başlayan birinci sınıftan başlıyor.
Ben direk işe girmek istiyorum artık ön lisanstan seneye biter girerim diye düşündüm. Şimdi dört sene daha bekleyeceğim okumaktan sıkıldımCanım olur mu öyle şey ben edebiyat mezunuyum Osmanlıca Göktürkçe cagtayca Uygurca gibi dersler aldık mezun olana kadar saçlarım beyazladi şimdi açıktan okunuyor edebiyat çocuk gelisi kapanır mı Allah aşkına. Bir de devletin ana okulunu zorunlu yapma niyeti var o yüzden açıldı bu 4 yıllık İstanbul üniversitesi
Yok düşünmüyorum. Zaten dgs fikri ile başlamıştım.Bende öyle dgs düşünüyordum bide ikinci üniversite olarak bir tane yere kayıt olunca başka yere yapamam sanıyordum. ata aöfün bir işe yarayacağını düşünüyor musunuz peki.
Ben direk işe girmek istiyorum artık ön lisanstan seneye biter girerim diye düşündüm. Şimdi dört sene daha bekleyeceğim okumaktan sıkıldım
Ben direk işe girmek istiyorum artık ön lisanstan seneye biter girerim diye düşündüm. Şimdi dört sene daha bekleyeceğim okumaktan sıkıldım
Sonra neden dondurmak istemediniz pekiYok düşünmüyorum. Zaten dgs fikri ile başlamıştım.
İyice araştırmak suç mu yazmayın o zmanaYazmayayım diyorum da bu kadar cahil ve araştırma güdüsü olmayan biri lütfen benim çocuğumun öğretmeni olmasın. Yalvarıyorum.
Bir saattir milletin canı çıktı laf anlatmaktan
Kitaptan çıkıyormu sorular pekiO zaman istanbul pek size göre değil. Diğer açıköğretimler gibi üç gün çalışıp ya da çıkmış sorulara bakıp sınıf geçemezseniz, çıkmış soru yok zaten. Ciddi mesai harcayıp çalışmanız gerekir. Ayrıntı sorarlar genelde. Yani okumaktan sıkıldıysanız bitirebileceğiniz ya da 4 senede bitirebileceğiniz bir bölüm değil.
NedenAllah aşkına İstanbul ü. ile Atatütk ü. bir mi?
Ben başladığım birşeyi yarım bırakmam. Bir senem bitmiş. O kadar harcını vermişim. Çöpe gidemez. Kitaplarım var. evlendim evladım olduğunda o kitaplardan da yararlanacağım.Sonra neden dondurmak istemediniz peki
Yatay geçiş falan oluyor mu peki ata aöften orayaYok düşünmüyorum. Zaten dgs fikri ile başlamıştım.
Herkes bişey diyor çok kararsız kaldımIstanbul üniversitesi cok zor diye biliyorum. Diplomanin bir hükmü oldugunu da sanmiyorum. Bence yazik etme emegine.
Hiç düşünmediğim için araştırmadımYatay geçiş falan oluyor mu peki ata aöften oraya
İstanbul kötü diyende var görüyorsunuz sormak gayet doğal düzgün konuşun lütfen yazmayabilirsinizYazmayayım diyorum da bu kadar cahil ve araştırma güdüsü olmayan biri lütfen benim çocuğumun öğretmeni olmasın. Yalvarıyorum.
Bir saattir milletin canı çıktı laf anlatmaktan
Eğitimleri karşılaştırılımaz bile.Hocaların dünyaya bakış açıları bile farklı.
Çok teşekkür ederim en iyi bilgilendirmeyi yaptığınız için Eylül de kapanmazsa bende ona kaydolayımHiç düşünmediğim için araştırmadım
Para verdiniz emek verdiniz. Ist uni. Daha iyi evet ama bu meslekte mezun oldugun okulun bir onemi yok ki yani ayirt edici bir sey degil ogretmenlikte. Birilerini mutlu etmek icin neden emeginden vazgeçesin? Kimse tatmin olmak zorunda degil. Zaten bana kalirsa iyiliklerini dusundulleri icin degil benim dedigimi yapsın dedikleri icin sana bu baskilari yapiyorlar .Herkes bişey diyor çok kararsız kaldım
Hangisi iyi yaniEğitimleri karşılaştırılımaz bile.Hocaların dünyaya bakış açıları bile farklı.