Dgs ile lisans olarak tamamlayabilirsiniz dondurmaya gerek varmı bilemedimMerhaba arkadaşlar. Ben Atatürk Üniversitesi aöf çocuk gelişim okuyorum 1. Sınıfım. Ön lisans okuduğum bölüm. İkinci üniversite olarak seçtim. Çevremdeki çoğu insan bunu dondur İstanbul aöf çocuk gelişim lisans oku diyor. İnternette yorumlara bakıyorum istanbul üniversite sistem olsun ders olsun pek iyi yorum yapmamışlar. Sizin bilginiz var mı dondurup ona mı kayıt olmalıyım ? Atatürk Üniversitesi mezun olunca ön lisasntan bir kreşe falan girebilir miyim çok kararsız kaldım
İknci üniversite olarak ikisini okuyabilir miyim pekiYardımcı öğretmen olarak daha düşük maaşa çalışırsınız iki yıllık mezun olarak.
Ben İ.Ü’deyim şu an 2. Sınıf. Çok sorunlu değil bence. Bir Anadolu değil tabi, daha sistem tam oturmadı ama idare ediyor bence.
Bu arada dersler bence çok kolay değil, çalışmadan yapılacak bir bölüm değil. Ama keyifli. Biraz da kasıyor hocalar açıkçası.
Dgs puanları yüksek sanırım. İkisini ikinci üniversite olarak seçebilir miyim puansız. Yada ata aöften geçiş yapabilirmiyim yatay falanDgs ile lisans olarak tamamlayabilirsiniz dondurmaya gerek varmı bilemedim
Yani istanbul daha iyi diyorsunuz. Geçiş yapabilir miyim ki ata aöften. Yada ikinci üniversite olarak bunu dondurup ona kayıt olabilir miyim. Bir senem boşa gidecek notlarımda çok iyi ama hangisi iyise onu okumak isterimOkul bittiğinde öncelik lisans derecesindedir. İtü de teknikerlik okumakla samsunda lisans okumanın arasındaki fark en basiti imza yetkisidir. Hangi okul olursa olsun lisans ile önlisans kıyaslanamaz.
Adı üstünde lisans.....
Evet bende şuan ata aöfteyim çoğu notum 100. Bunu dondurup istanbula tekrar ikinci üniversite olarak puansız kayıt olabilirm dimiCanım ben edebiyat öğretmeniyim ama baktım bütün öğretmen arkadaşlarım ikinci uniyi okuyor ben de önce Atatürk'e yazilmistim sonra orayı bıraktım İstanbul a yazıldım ama eğitimde dağlar kadar fark var ben Atatürk'ün sınavlarına ders adını bilmeden girip Aa ba alıyordum bb bile dersim yoktu istabul üniversitesinde oturup 1 hafta 10 gün harıl harıl ders çalışıyorum yetişmiyor ve çokta yüksek alamiyorum. Yerinde olsam İstanbul'a gecerdim hem özel okullarda devlette ana okulu öğretmeni olarak çalışabilirsin iki yillikla olmaz bu
Önlisanstan lisansa geçiş yapılmaz.Aynı anda iki AÖF de kaydın olamaz. Bunu sildirip diğerine kayıt olmanız gerekir. Transkriptlerinizi okula verin kredi denkliği olan derslerden muaf olursunuz. Ön lisans lisans dururken zaman kaybı olur sizin için bir yıldan da birşey olmaz. Hayat oldukça uzunYani istanbul daha iyi diyorsunuz. Geçiş yapabilir miyim ki ata aöften. Yada ikinci üniversite olarak bunu dondurup ona kayıt olabilir miyim. Bir senem boşa gidecek notlarımda çok iyi ama hangisi iyise onu okumak isterim
Ona geçebilmek için ikinci üni kapsamında zaten 4 yıllık mezun ya da 4 yilliga kayıtlı olmalısın. Geçiş yok 2 yıllığı bitirince DGS ye girip geçiyorlar ama 2 den baslatiyorlar yani sen 2 yi seneye okuyacaksın sonra DGS ile girebilirsen öbür sene tekrar iki okuyacaksinYani istanbul daha iyi diyorsunuz. Geçiş yapabilir miyim ki ata aöften. Yada ikinci üniversite olarak bunu dondurup ona kayıt olabilir miyim. Bir senem boşa gidecek notlarımda çok iyi ama hangisi iyise onu okumak isterim
Bir senem boşa gidecek bi de derslerim yüksek pişman olmak istemiyorum ama benim için önemli olan sonucu. Bir meslek sahibi olmak. Örgün iktisat lisans bitirdim bende. Ata aöften gördüğüm derslerden muaf olurmuyum kaçıncı sınıftan başlarımCanım ben edebiyat öğretmeniyim ama baktım bütün öğretmen arkadaşlarım ikinci uniyi okuyor ben de önce Atatürk'e yazilmistim sonra orayı bıraktım İstanbul a yazıldım ama eğitimde dağlar kadar fark var ben Atatürk'ün sınavlarına ders adını bilmeden girip Aa ba alıyordum bb bile dersim yoktu istabul üniversitesinde oturup 1 hafta 10 gün harıl harıl ders çalışıyorum yetişmiyor ve çokta yüksek alamiyorum. Yerinde olsam İstanbul'a gecerdim hem özel okullarda devlette ana okulu öğretmeni olarak çalışabilirsin iki yillikla olmaz bu
Okula nasıl vereceğimÖnlisanstan lisansa geçiş yapılmaz.Aynı anda iki AÖF de kaydın olamaz. Bunu sildirip diğerine kayıt olmanız gerekir. Transkriptlerinizi okula verin kredi denkliği olan derslerden muaf olursunuz. Ön lisans lisans dururken zaman kaybı olur sizin için bir yıldan da birşey olmaz. Hayat oldukça uzun
Ata aöfte dgs ile 4 yıllığa tamamlasam yinede istanbulu önerirsinizOna geçebilmek için ikinci üni kapsamında zaten 4 yıllık mezun ya da 4 yilliga kayıtlı olmalısın. Geçiş yok 2 yıllığı bitirince DGS ye girip geçiyorlar ama 2 den baslatiyorlar yani sen 2 yi seneye okuyacaksın sonra DGS ile girebilirsen öbür sene tekrar iki okuyacaksin