- 22 Şubat 2014
- 771
- 378
C
oglum cikti geldi karni acikmis derse beni de cagir bende gelirim ama senden anlayis bekliyorum filan de.
gelin beni kiskaniyor beni kotu anne yapiyor durumuna getirme
a Canim kayinvaldene oglen oturmasina git durumu anlat anlayis bekliyorum biz bu yuzden bitme noktasina geldik bak gecen soyledim yine cagirmissin de.her kavgada boşanalım demesinden bıktım . geçenlerde yine bu yüzden kavga ettik. annesinde yemekteydi açtı niye geç açtın diye sordum ama annesinde olduğunu bilmiyordum . annemdeyim işte burda olduğumu biliyosun o yüzden bu soruyu soruyosun dimi diye kavga çıkarttı yine. birbirimize girdik. tüm apartmana rezil olduk . boşanalım diye tutturdu yine. . ilk defa tamam dedim boşanalaım dedim . sonra geldi sarıldı bana . ben ağladım . sarıldı sevdi . boşanamayız biz işte bilmem ne . sinirle söylüyorum . boşanmak diye bişey olamaz. neler neler . sevdiii sevdi . birdaha seni üzmiycem demeler ((. ama şimdi yine canavara dönüştü. ben bu karakter bozukluğu olan adamla nekadar daha ne yapcam bilmiyorum . gencecik insanlarız yazık günah ya çok kötüyüm
oglum cikti geldi karni acikmis derse beni de cagir bende gelirim ama senden anlayis bekliyorum filan de.
gelin beni kiskaniyor beni kotu anne yapiyor durumuna getirme