Kocamdan soğudum boşanmak istiyorum

Yani nerdeyse herkesle ayni fikirdeym 7 aydir anneyim bebegimi bi kac saat birakip bi yere giderken vicdan azabi cekiyorum gibi oluyor gittigim yerde hizlica isimi halledip donuyorum elimden gelse arabalarin ustunden atlicam , 4 yasindaki cocuk nasil birakilir , birakildiktan sonra gittiginiz yerde nasil rahat davranilir hic anlayamadim tabi ki burda cocuk sadece kadinin mi diyen olabilir ama ben birakip gitsem gittigim yerde hep aklim cocugumda olur napiyor diye perisan olurdum. Cocuk napti siz gidince , kim bakti , telefonu bile yoktur o uasta diye dusunuyorum nasil iletisim sagladiniz? Siz simdi eve donmezseniz cocuk babayla mi kalacak ? Valla kocanizi affedersiniz , affetmezsiniz tekrar sarilmak ister misiniz hic bilemiyorum ama cocugunuzla ilgili bi degisiklik yapmaniz sart gibi duruyor
Babaannesi baktı. Tabiki her gün görüntülü konuştum. Çocuğu alabilmek için karakolluk da olduk. Kreşe başlattığı için hafta sonları aldım görüştüm pazar günü gelip aldı. Uzatmamak için buralara girmedim. Benim ne savaşlar verdigimi bilmeden böyle çıkarım yapmanız şaşırttı.Benim rahatça oturdugumu çocuğu düşünmediğimi nereden çıkardınız? İlk mahkemede velayeti almak için uğraşıyordum zaten.

Yani hayatımda ilk kez böyle bir yorum yapacağım ama siz hakkettiniz.

Umarım o baba "anne olmak hasretiyle yanan, o miniği kendi bebesi gibi büyütecek" bir hanıma denk gelip evlenir.

Doğuran mı, büyüten mi ? Anne olmak neymiş o zaman anlarsınız!
Çocuğu bırak git velayet almaya çalış. O da enteresan.
Sen al çocuğunu, babası uğraşsın velayet diye ?? Hayret bir şey gerçekten.

Bu hikayede en çok zararı çocuk görmüş.Tam olarak güvenmediğiniz evlilikte koşa koşa çocuk yapılmaz.Madem bu kadar nefret dolusunuz git gel olmaz çocuk oyuncağı değil evlilik Adam bu kadar kötü ona çocuk bırakılıp gidilmez tekrar denenmez size ne derse desin.Surekli bir yanlıştan başka yanlışa surukleniyorsunuz.Bu gidişe dur deyin,alın çocuğu açın davayı .Gökten melekler inip hayatınızı duzeltmeyecek,bunun için gayret göstermesi gereken sizsiniz
Haklısınız. Dava açık şu anda. Duruşma günü bekliyoruz.
Yani nerdeyse herkesle ayni fikirdeym 7 aydir anneyim bebegimi bi kac saat birakip bi yere giderken vicdan azabi cekiyorum gibi oluyor gittigim yerde hizlica isimi halledip donuyorum elimden gelse arabalarin ustunden atlicam , 4 yasindaki cocuk nasil birakilir , birakildiktan sonra gittiginiz yerde nasil rahat davranilir hic anlayamadim tabi ki burda cocuk sadece kadinin mi diyen olabilir ama ben birakip gitsem gittigim yerde hep aklim cocugumda olur napiyor diye perisan olurdum. Cocuk napti siz gidince , kim bakti , telefonu bile yoktur o uasta diye dusunuyorum nasil iletisim sagladiniz? Siz simdi eve donmezseniz cocuk babayla mi kalacak ? Valla kocanizi affedersiniz , affetmezsiniz tekrar sarilmak ister misiniz hic bilemiyorum ama cocugunuzla ilgili bi degisiklik yapmaniz sart gibi duruyor

Yani hayatımda ilk kez böyle bir yorum yapacağım ama siz hakkettiniz.

Umarım o baba "anne olmak hasretiyle yanan, o miniği kendi bebesi gibi büyütecek" bir hanıma denk gelip evlenir.

Doğuran mı, büyüten mi ? Anne olmak neymiş o zaman anlarsınız!
Çocuğu bırak git velayet almaya çalış. O da enteresan.
Sen al çocuğunu, babası uğraşsın velayet diye ?? Hayret bir şey gerçekten.
İnsanların yaşadığını verdiği savaşları bilmeden bu kadar ağır yorumlar yapmamalısınız. Hele ki anneliğe!

İnsanların yaşadığını verdiği savaşları bilmeden bu kadar ağır yorumlar yapmamalısınız. Hele ki anneliğe!

Alelacele evlenip pat diye çocuk yaptığınız, babasını sevmediginiz , tiksindiğiniz ve 4 yaşındaki kızı bırakıp gittiğiniz anneliğinize söz edelim diye bu konuyu açtınız bence !

Nasil kizinizi birakip gittiniz anlamadim?
O ise gitmiyor mu kim bakiyor kiza?
Babaannesi bile bakiyor olsa cocugun yeri annesinin yanidir
Tiksiniyorsaniz gidin acin davayi mahkeme size verir zaten
Tabiki çocuğun yeri annesinin yanı. Gidip kendi annesini ve kardeşini alıp getirdi oturttu eve. Dava 3 aydır açıldı. Gün verilmedi onu bekliyordum.

1) Çocuğu neden bıraktınız açıklayın. Yoksa tüm anneler burda kafada kurup durucaz
2) Tiksindiyseniz boşanın ama çocuğu muhakak alın.

Niçin sogudunuz acaba? Hangi özelliği sizi soğuttu?
Evliliğin başında ailemle her görüşmek istediğimde kavga oluyordu. Ailemin haketmedigi saygısız davranışlar yaptı. Bunları sonrasında aramızda halletsek de bazı kişilik özelliklerine tahammül edemedigimi fark ettim. Saygı yok muhabbet yok sürekli kavga eder gibi konuşur. Bencil. Benim küsmem gereken yerde o küser trip atar aylarca konusmadigimiz oldu. Hep karşıdan bekler. Daha anlatacak çok şey var da işte

Kimse ayrılmak için evlenmiyor. Evleneyim çocuk da yaparım iki yıl sonra da boşanırım dendiğini hiç sanmıyorum. Fakat zaman içerisinde herşey değişiyor. Olumlu birşeyin olumsuza dönmesi kolay fakat zaten iyi giden birşeyin kötüleştikten sonra tekrar iyileşmesi çok zor. Araya soğukluk girmiş bundan sonra düzelmez maalesef. Evliliği çocuğunuzu ve kendinizi süründürmeyin.

Çocukla ilgili konuda ne yaşadığınızı bilemem. Bence de çocuğun yeri annesinin yanıdır. Çetrefilli süreçte böyle yapmak zorunda kalmış olabilirsiniz fakat çocuğu asla bırakmayın.

Hiç ısınmamışsınız ki, olan yine masum çocuklara oluyor. Sevmediğiniz adamlardan çocuk yapmayın, bu dünyanın en bencilce hareketlerinden biri.

Hiç ısınmamışsınız ki, olan yine masum çocuklara oluyor. Sevmediğiniz adamlardan çocuk yapmayın, bu dünyanın en bencilce hareketlerinden biri.
Yani herkes büyük bir aşkla evlenmiyor. Sevgi sürdürülebilir saygı korunabilir. Bunlar elimizde olup başaramadıklarımız. Çocuk konusunda öyle haklısınız ki.

Çocukla beraber o evden çıkman mümkündü pekala neden yapmadın?evden cocukla beraber çıkmak için hangi savaşı verdin?

Çocuğa terk edilme korkusunu, bu hissi niye yaşattınız ya. Niye,niye? Küçücük kalbini kırdınız. Ne yaşadıysanız yaşadınız kendiniz. Çocuğa niye bu duyguyu yaşattınız. Al çocuğunu git, öleceksemde çocuğumla, sürüneceksemde çocuğumla demeniz gereken yerde.

Çocukla beraber o evden çıkman mümkündü pekala neden yapmadın?evden cocukla beraber çıkmak için hangi savaşı verdin?
Mümkün değildi çünkü babası izin vermedi. Evdeydi o süreçte. Ha ben zorla götürürdüm. Benim babam yok abim uzak. Yaşlı Annem ablam yaşıyor. Gelip saldırır çocuğu almaya kalkar ki yapardı. Ben çocuğumun bunları yaşamasını istemedim. Babası ona şiddet uygulayacak ona kötü davranacak insanlar değil. Babaannesi de aynı şekil.hepsi el üstünde tutar şımartır. Bu yüzden pislik çıkaramadim.

Alamadın diye en azından ben bişey söylemeyeceğim. Yok şöylemiydi böylemiydi diyede varyasyonlar üretmeyeceğim. Avukatla konuştunuzmu acaba, işiniz varmı, açın davanızı verin velayet savaşınızı asla pes etmeyin. Elbet çocuğunuza kavuşacaksınız

Alamadın diye en azından ben bişey söylemeyeceğim. Yok şöylemiydi böylemiydi diyede varyasyonlar üretmeyeceğim. Avukatla konuştunuzmu acaba, işiniz varmı, açın davanızı verin velayet savaşınızı asla pes etmeyin. Elbet çocuğunuza kavuşacaksınız
Başta ailem biraz toparlan sonra çalış dedi. İş basvurularimi yapmıştım dönüş bekliyorum. Avukat çocuğun yaşı itibariyle zaten bana verileceğini söyledi. Duruşma gününü bekliyorduk. Zor bir psikolojik süreçten geçtim. Ailem boşanmamı istemiyor. Aldatma fiziksel şiddet yok tamam ne istiyorsun kafasında. Sanırım biraz bu kafayla kabul ettim dönmeyi ama evlilik aynı evde yaşamaktan ibaret değil.

X