Kocamdan soğudum boşanmak istiyorum

Sevgi, saygı bittiyse o evlilik bir daha dikiş tutmaz. Hele ki tiksinme falan varsa, bu kadar olaylar geçtiyse aranızda hem çocuğun aklını karıştırmaya hem de kendinizi tekrar yıpratmaya gerek yok. İş bulup çalışın mutlaka ki dava da velayeti almak için eliniz güçlü olsun, ekonomik gelirinizin olması önemli.

Başta ailem biraz toparlan sonra çalış dedi. İş basvurularimi yapmıştım dönüş bekliyorum. Avukat çocuğun yaşı itibariyle zaten bana verileceğini söyledi. Duruşma gününü bekliyorduk. Zor bir psikolojik süreçten geçtim. Ailem boşanmamı istemiyor. Aldatma fiziksel şiddet yok tamam ne istiyorsun kafasında. Sanırım biraz bu kafayla kabul ettim dönmeyi ama evlilik aynı evde yaşamaktan ibaret değil.
Kesinlikle değil kumar, dayak, aldatma yoksa daha ne istiyorsun derler. Boşver sen onları o evin içinde nasılda yalnız olduğunu hayal kırıklığı içinde geceler boyu başını yastığa koyup gizli gizli ağladığını bir tek sen bilirsin. Hatta bazen yeri gelir acaba şuan ölsem ne olur dersin hatta hiç acısız bir anca önce ölüp gitmek istersin. Kötü evlilik işte böyle hissettirir. Avukatın varmış hiç mi hiç düşünme savaşını ver. Kızını alacaksın ve herşey çok güzel olacak...

Kesinlikle değil kumar, dayak, aldatma yoksa daha ne istiyorsun derler. Boşver sen onları o evin içinde nasılda yalnız olduğunu hayal kırıklığı içinde geceler boyu başını yastığa koyup gizli gizli ağladığını bir tek sen bilirsin. Hatta bazen yeri gelir acaba şuan ölsem ne olur dersin hatta hiç acısız bir anca önce ölüp gitmek istersin. Kötü evlilik işte böyle hissettirir. Avukatın varmış hiç mi hiç düşünme savaşını ver. Kızını alacaksın ve herşey çok güzel olacak...
Teşekkür ederim. Alacağım bunu biliyorum. Ama işte çevre baskısı acaba ben mi abartiyorum diye sorduruyor. Onun için biraz yazmak istedim. İçimi ferahlatan güç veren tek yorum oldu Allah iyilere rast getirsin sizi 🙏

Saygı sevgi üzerine birşey inşaa ettiğinizi sanmişsiniz .Yok öyle birşey..Zaten çocuğu hemen yapmışsınız hiç dusunup karar verecek zaman olmamış .2 sene çocuk olmasa belki çocuksuz ayrılırdiniz.O yüzden diyor uzmanlar ilk iki üç sene çocuk yapmayın bakın bakalım bu adamla devam edebilecek misiniz yoksa kimse çocuk düşmanı degilki.Neyse zaten ekonomik psikolojik şiddet yapan birde sakız gibi yapışan ve kadının anneligini yada cinsiyetini kullanan adam iyi adam değildir.Hani ayrılmayalım kötü yola düşersin ayrılmayalım dul kalirsin elalem ne der .Bunları diyen vampirler sizi yer omrunuzu keyfinizi sağlığınızı.Ben gurursuz insanları kadın yada erkek pek sevmem.İnsanda biraz gurur olmalı ki paspas olmasın.Sizde karar verin Zaten hiç vermemissiniz ya tiksine tiksine kusa kusa devam edin .Yada gereken neyse onu yapın.Yetişkinler kendi kararini kendi verir.Simdi gül gibi kocan var git terapiste derim ki hiçbir işe yaramaz bana 20 sene sonra beddua edersin ki sizin 20 sene geç kalmışliginizi telafi edemem .Benim fikrim ise ben sevmediğimle çay icemem.Sevmiyorumun çaresi yok

Merhaba,
5 yıllık evliyim. 4 yaşında kızım var. Eşimle çok hızlı bir tanışma nişan evlilik süreci yaşadık. Eşime karşı büyük bir aşkım yoktu fakat saygı ve sevgi üzerine bir evlilik inşaa ettik. Tabi evliliğin başında başlayan problemlerle saygı sevgi tükendi. Eşimden çok soğudum son 2 yıllık süreçte. Temmuz ayında boşanmak istediğimi söyledim. O aşarız filan desende ben artık devam edemedim(yakın dönemde çok yoğun psikolojik ve ekonomik şiddet uygulamıştı) ve annemin evine gittim fakat çocuğu almama izin vermedi. Bu süreçte sürekli beni Dava açmaya itti. Çocukla görüşmemi engellemeye çalıştı vs daha çok tiksindirdi. Pazar akşamı kızımın isteğiyle gelip konuştu ilk kez devam etmek istedi telafi edeceğini söyledi. Tamam dedim. pazartesi gelip alacaktı beni fakat ben pişman olduğumu hissettim ve kendisine bunu söyledim. Fakat kendisi yine düzelteceğim dedi ve geldim. Ama yapamıyorum o kadar tiksinmişim ki midem bulanıyor ona sarılmak bile istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu böyle sürer mi yoksa duygular değişir mi bilmiyorum. Kızım için tekrar şans verdim ama emin değilim.
Huzursuz bir evde çocuk büyümesi daha kötü olmaz mı ?

Madem istemiyorsunuz niye geldiniz eve karar verip gelmişsiniz şans mı verdiniz öyleyse bir iki gün durun

X