canim bende ilk alti ay cok zorlandim hep niye evledim.bu yasta diye pisman oldum. Senin gibi 23 yasimda evlendim. 6 ay gectikten sonra yavas yavas duzeelmeye basladi. Simdi ne guzelmis evlilik oh iyiki evlendim diyorum. Sana tavsiyem esin eve gelsin diye o eve gelcegi saat guzel bir sofra kur alkol aliyorsaniz sarap falan olsun. Sende seksi bisiler giy iyice suslen. Bak bakalim nasil olcaknerden başlıyım bilemiyorum . 5 aylık evlilik. 5 aydır hır gür kavga. artık ölmek üzereyim üzüntüden. herkes aa daha cicim ayı derken neler yaşadığımızı bilmiyorlar. biz 3 gün güler 5 gün ağlarız böyle böyle 5 aya akdar getirdik ama yok yürümüyor daha.
kayınvalıdem kayınpederim görümcelerim hepsi iyi aslında. zamanında görümcemle kavgam olsada herşeyi geride bıraktık sık ık kayınvlideme giderim eşimin küçük kardeşleri beni çok sever. aramız iyi. ama ben çalışıyorum . eşimin iş yeride annesine çok yakın . hergün yemeğe çağrıyor eşimi. kahvaltıya akşam yemeğine. eşim gider 2 saatkahvaltıda 2 saat akşam yemeğinde vakit geçirir orda. artık gıcığıma gitmeye başladı . yemek yapıyorum iten eve gidip heycanlı heyccanlı eşim geliyor , annemde geç yedik tokum !! . yada sinirleniyorum yemiştir kesin orda diyorum geliyor açım evde de bişey yok ! ay bunlar artık sürekli sorun olmaya başladı aramızda . bende kayınvalideme dedim anne çağırma en azından akşam yemeğine alışsın evli olduğuna bi karısı olduğuna . bende biliyimki kocam her gece aç gelicek. dedim. tamam dedi bana ve ogün yine çağırdı eşimi . en son dün eşimle aramız çok iyiydi bende kayınvalideme gidicektim çocuklar çağırmıştı. eşimi aradım annemde yemekteyim dedi yine bozuldum ben ! . tamam dedim benmde evde işlerim var gelemiycem . buda bana kzıdı . ben burdayım diye böyle yapıyosun dimi dedi . hayır dedim işlerim vardı yarın giderim. derken akşam geldi evi birbirine kattı . tüm komşular duymuştur rezillik üstüne rezillik.. ben artık boğuluyorum.... idare edemiyorum bu olanları . beceremiyorum sanırım . 23 yaşındayım . şuan ki aklım olsa aslaaaaaaaa aslaaa evlenmezdim(( . babamın evi cennet gibiymiş . bişeyler diyin nlur ben napıyım . ben hatamı yapıyorum bırakıyım gitsin mi . ozamanda anneci oluyor iyice . zaten erkekler geç alışıyor evliliğe. bilmiyorum .. sinirlenince boşan diyip duruyor sonra sarılıyor sinirle ddedim diyo . kafayı yiycem
canim sana konus demisler ama konusmussun zaten. Bence birdaha konusman birseyi yine degistimez iyice inada biner. anca sole olur askim sen annenlerle mi yicen bizde kizlarla disarda yicez oyle israr ediyorlar bana diye. Biraz kacmak onu telaslandirabilir.nerden başlıyım bilemiyorum . 5 aylık evlilik. 5 aydır hır gür kavga. artık ölmek üzereyim üzüntüden. herkes aa daha cicim ayı derken neler yaşadığımızı bilmiyorlar. biz 3 gün güler 5 gün ağlarız böyle böyle 5 aya akdar getirdik ama yok yürümüyor daha.
kayınvalıdem kayınpederim görümcelerim hepsi iyi aslında. zamanında görümcemle kavgam olsada herşeyi geride bıraktık sık ık kayınvlideme giderim eşimin küçük kardeşleri beni çok sever. aramız iyi. ama ben çalışıyorum . eşimin iş yeride annesine çok yakın . hergün yemeğe çağrıyor eşimi. kahvaltıya akşam yemeğine. eşim gider 2 saatkahvaltıda 2 saat akşam yemeğinde vakit geçirir orda. artık gıcığıma gitmeye başladı . yemek yapıyorum iten eve gidip heycanlı heyccanlı eşim geliyor , annemde geç yedik tokum !! . yada sinirleniyorum yemiştir kesin orda diyorum geliyor açım evde de bişey yok ! ay bunlar artık sürekli sorun olmaya başladı aramızda . bende kayınvalideme dedim anne çağırma en azından akşam yemeğine alışsın evli olduğuna bi karısı olduğuna . bende biliyimki kocam her gece aç gelicek. dedim. tamam dedi bana ve ogün yine çağırdı eşimi . en son dün eşimle aramız çok iyiydi bende kayınvalideme gidicektim çocuklar çağırmıştı. eşimi aradım annemde yemekteyim dedi yine bozuldum ben ! . tamam dedim benmde evde işlerim var gelemiycem . buda bana kzıdı . ben burdayım diye böyle yapıyosun dimi dedi . hayır dedim işlerim vardı yarın giderim. derken akşam geldi evi birbirine kattı . tüm komşular duymuştur rezillik üstüne rezillik.. ben artık boğuluyorum.... idare edemiyorum bu olanları . beceremiyorum sanırım . 23 yaşındayım . şuan ki aklım olsa aslaaaaaaaa aslaaa evlenmezdim(( . babamın evi cennet gibiymiş . bişeyler diyin nlur ben napıyım . ben hatamı yapıyorum bırakıyım gitsin mi . ozamanda anneci oluyor iyice . zaten erkekler geç alışıyor evliliğe. bilmiyorum .. sinirlenince boşan diyip duruyor sonra sarılıyor sinirle ddedim diyo . kafayı yiycem
ne guzel demissin bende yemek yapmayi hic sevmiyom esim.annesinde yese vala rahatlarimBen olsam hic yemek yapmam nasilsa annende yiyorsun her gun yemegini orada ye derim. Kendime sevdigim seyleri hazirlar afiyetle yerim. Tek kisilik yaparim yapacaklarimi. Aksamda tv basinda atistiririm. Cayimi yapar kendime doldurur icerim. Onla mi ugrasicam ..
Eşinin burçu Kesin yengeçdir.eşinle burçlarınız ne?
evi birbirine kattı derken ne yaptı? şiddet varmı birde?
her kavgada boşanalım demesinden bıktım . geçenlerde yine bu yüzden kavga ettik. annesinde yemekteydi açtı niye geç açtın diye sordum ama annesinde olduğunu bilmiyordum . annemdeyim işte burda olduğumu biliyosun o yüzden bu soruyu soruyosun dimi diye kavga çıkarttı yine. birbirimize girdik. tüm apartmana rezil olduk . boşanalım diye tutturdu yine. . ilk defa tamam dedim boşanalaım dedim . sonra geldi sarıldı bana . ben ağladım . sarıldı sevdi . boşanamayız biz işte bilmem ne . sinirle söylüyorum . boşanmak diye bişey olamaz. neler neler . sevdiii sevdi . birdaha seni üzmiycem demeler((. ama şimdi yine canavara dönüştü. ben bu karakter bozukluğu olan adamla nekadar daha ne yapcam bilmiyorum . gencecik insanlarız yazık günah ya çok kötüyüm
. Ewliliğin ilk ayları bunlar çok normal ben 4 yıllık ewliyim ilk ilk 5 ay ben evlendiğime pişman olmuştum sürekli kavga sürekli annesi ve bsbasının kızacağı şeyleri bana tekrarlıyodu bende diyordum bana ne biz onlara göreni yaşayacağız bizde birer bireyiz ve benim birnerden başlıyım bilemiyorum . 5 aylık evlilik. 5 aydır hır gür kavga. artık ölmek üzereyim üzüntüden. herkes aa daha cicim ayı derken neler yaşadığımızı bilmiyorlar. biz 3 gün güler 5 gün ağlarız böyle böyle 5 aya akdar getirdik ama yok yürümüyor daha.
nerden başlıyım bilemiyorum . 5 aylık evlilik. 5 aydır hır gür kavga. artık ölmek üzereyim üzüntüden. herkes aa daha cicim ayı derken neler yaşadığımızı bilmiyorlar. biz 3 gün güler 5 gün ağlarız böyle böyle 5 aya akdar getirdik ama yok yürümüyor daha.
Yengecler anne delisi oluyor valla. Konu sahibeside gitti sanirim. Merak ettim bende simdi.
zannetmiyorum ama.
bosanicam dediginde asla korkup yalvarma.. iyice azitmasin..her kavgada boşanalım demesinden bıktım . geçenlerde yine bu yüzden kavga ettik. annesinde yemekteydi açtı niye geç açtın diye sordum ama annesinde olduğunu bilmiyordum . annemdeyim işte burda olduğumu biliyosun o yüzden bu soruyu soruyosun dimi diye kavga çıkarttı yine. birbirimize girdik. tüm apartmana rezil olduk . boşanalım diye tutturdu yine. . ilk defa tamam dedim boşanalaım dedim . sonra geldi sarıldı bana . ben ağladım . sarıldı sevdi . boşanamayız biz işte bilmem ne . sinirle söylüyorum . boşanmak diye bişey olamaz. neler neler . sevdiii sevdi . birdaha seni üzmiycem demeler((. ama şimdi yine canavara dönüştü. ben bu karakter bozukluğu olan adamla nekadar daha ne yapcam bilmiyorum . gencecik insanlarız yazık günah ya çok kötüyüm
Yengecler anne delisi oluyor valla. Konu sahibeside gitti sanirim. Merak ettim bende simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?