- 18 Ağustos 2022
- 3.215
- 10.912
- 138
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Gözenek görünümünde icepick sivilce izlerim var. Bunları kapatabilecek bir kapatıcı ya da görünümünü azaltabilecek bakım ürünleri bilen varsa yazabilir
Ahaha benim de ama şu açıdan bakın ihtiyaç duymadığımıza göre ihtiyacımız yokMakyaj ve cilt bakımına dair hiçbir şey bilmediğimi yüzüme vuran bir konu oldu
Ahaha benim de ama şu açıdan bakın ihtiyaç duymadığımıza göre ihtiyacımız yokGenetiğime binlerce şükran affetsin beni
Yanlış anlamazsan kazancını merak ettim. tamamen kişisel merak kaçta kaçını kişisel bakım, giyim vs için harcıyorsunSevgili kızlar , benim bir zaafım var ve asla bunu aşamıyorum , kozmetik delisiyim resmen bütün paramı kozmetiğe döküyorum ve malesef hep pahalı şeyleri alıyorum. Her ay yeni bişey istiyorum dayanamayıp alıyorum bu ay 12bin tllik ürün almışım ve toplasan 5-6 ürün eder. İhtiyacım da yok ama bahsettiğim ürünler mesela doğal gül yağı , dior , nars shiseido kryolan markalarının ürünleri. Bütün param buraya gidiyor. Nolur biraz akıl verin
HarikasınızValla en iyisi cilt lekeleribe sebep profesor oldum, bütün aktif bileşenleri öğrendim
Övünmeyi hiç sevmem ondan yazmamıştım ama aynen öyle çok haklısınızAhaha benim de ama şu açıdan bakın ihtiyaç duymadığımıza göre ihtiyacımız yokGenetiğime binlerce şükran affetsin beni
HarikasınızÇok özenirim hep düzenli bakım ve makyaj yapanlara
Sizi cok iyi anliyorum, cünkü bende cok seviyorum kozmetigi ve gercekten ayni dediginiz markalardan aliyorum. Ama daha uygun fiyata olanlardan da aliyorum, yani her zaman markali diye iyi olacak diye bir konu kesinlike yok. Senelerdrr makyaj yapan ve her türlü kozmetik alan biri olarak söylüyorum: Gercekten makyaj ürünlerinden en cok ne kullaniyorsaniz, onlari belirleyin ve hangi markanin ürününü begeniyorsaniz, oradan alin. Misal, Dior alligimi cok begeniyorsunuz? O bitinceye kadar baska markadan almayin ve bu sekilde alma isteginizi önleyin. Yada kendinize sinir koyun. Her ay alicaksaniz sadece bir ürün alin. 12 bin liralik ürün almayin derim :). Yavas yavas dozaji azaltin yani :). Insan hem bir noktadan sonra bikiyor. Dedigim gibi, bende öyleydim, sonra o heves gidiyor ve gercekten sadece belirli sevdiginiz ürünleri aliyorsunuz. Bende ruj ve alligi cok severim. Birde parfüm. Bu konuda da benim biraz dikkat etmem gerekiyor cünkü nis parfüm kullaniyorum onlarda ne yazik ki cok pahali. Hepimizin ayri bir derdi var gercekten.Sevgili kızlar , benim bir zaafım var ve asla bunu aşamıyorum , kozmetik delisiyim resmen bütün paramı kozmetiğe döküyorum ve malesef hep pahalı şeyleri alıyorum. Her ay yeni bişey istiyorum dayanamayıp alıyorum bu ay 12bin tllik ürün almışım ve toplasan 5-6 ürün eder. İhtiyacım da yok ama bahsettiğim ürünler mesela doğal gül yağı , dior , nars shiseido kryolan markalarının ürünleri. Bütün param buraya gidiyor. Nolur biraz akıl verin
Güzel bi harcama. Bende bayılıyorum ama o kadar lüks lere kacmıorum. Çok güzel ürünler var aynı etkıyı saglıcakSevgili kızlar , benim bir zaafım var ve asla bunu aşamıyorum , kozmetik delisiyim resmen bütün paramı kozmetiğe döküyorum ve malesef hep pahalı şeyleri alıyorum. Her ay yeni bişey istiyorum dayanamayıp alıyorum bu ay 12bin tllik ürün almışım ve toplasan 5-6 ürün eder. İhtiyacım da yok ama bahsettiğim ürünler mesela doğal gül yağı , dior , nars shiseido kryolan markalarının ürünleri. Bütün param buraya gidiyor. Nolur biraz akıl verin
Ayyy tam yerine geldim sanırım. Bu sıralar kendime güzel bir cilt bakım rutini oluşturmak istiyorum ama nereden başlamam gerektiğini, ürünleri hangi sırayla yüzüme sürmem gerektiğini bilmiyorum. Ne bileyim serumdur hyaluronik asittir falan bunlardan önerebilir misiniz bana rica etsem
Ne aliyosun o kadar özelden influencet beni fondoten alcam
Cildim kuru. Sivilce, siyah nokta gibi problemlerim yokCildinizi bilmeden kimse bi şey öneremez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?