• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lüks kozmetik takıntısı

Bu arada bütün özenen ve merak eden herkese bilgi olsun: Mesela Dior'un allik palletini ve tek olanlarindan da aldim. Hic özel bir yani yok. :D Hatta rengi nerdeyse fircaya sürülmüyor bile. Daha uygunlara yönelebilirsiniz gönül rahatligiyla. Ben aldim siz almayin, yazik etmeyin paraniza. :D Pahali olsun ille diyorsaniz: Charlotte Tilbury yada Pat Mcgrath daha iyi. Ama gercekten daha ucuzlarini alin. Onlarda iyi. Bu bir reklam degil. :D

Sevgili kızlar , benim bir zaafım var ve asla bunu aşamıyorum , kozmetik delisiyim resmen bütün paramı kozmetiğe döküyorum ve malesef hep pahalı şeyleri alıyorum. Her ay yeni bişey istiyorum dayanamayıp alıyorum bu ay 12bin tllik ürün almışım ve toplasan 5-6 ürün eder. İhtiyacım da yok ama bahsettiğim ürünler mesela doğal gül yağı , dior , nars shiseido kryolan markalarının ürünleri. Bütün param buraya gidiyor. Nolur biraz akıl verin :(
Güzel sonuç aldıysanız,geliriniz de iyiyse sorun yok

Yurt dısına cıkın ve ordan alın kesinlikle daha uyguna geliyor 😂 tamam cok yardımcı oldum sanırım 😂😂😂 gideyim de kartımı nasıl ödicemi düşüneyim 😒
Yurtdışında da amaaan çok ucuz diyip bi bavul alıyosun ya da her seferinde yardırıp daha çok alıyosun ay bıde etrafıma alayım oluyor hediye de çok almayı seviyorum mesela bu bir girdapp😂😂

Konu sahibi arkadasım, bızım sorunumuzun marka o bu oldugunu düsünmüyorum. Temelde duygusal bı aclık, doldurma ısteğı ve alısverıs ısteği doğuyor. Ben bi gün mide bulantısı yasamaya basladım ınankı. Ve bı sure hıc bısey alamadım, bakmak bıle ıstemedım. Cok cok abartmıstım artık avm ya da onlıne alısverıs vs gordugumde mıde bulantısı olmustu. Ama tekrar geçti, 😅 kendıme kural koyuyorum, sınır belırlıyorum ‘ önce aldıklarımı bıtırme şartı’

Bende çok seviyorum makyaj malzemesi almayı ama benim marka takıntım yok her türlü takılıyorum. Sephorayada giderim gratisede ve cilt bakimi makyaj malzemelerime bakmayı o kadar çok seviyorum ki onlara bakınca çok mutlu oluyorum bazen onları açıp izliyorum project pan yapıyorum sonra yeni bir şey çıkıyor hemen alıyorum. Yani cilt bakimi ürünüm biraz azaldı diyelim rahatsz oluyorum hemen yenilerini alıyorum ama buna ara verdim en son alisverisimi 1 ay önce yaptım ve dedim ki artık her ay paramla bir çeyrek alacağım kalan param ilede bir gram alacağım kalanı da tutucam harcamamam lazım çünkü annemgilin yanına taşınmak istiyorum zaten 3 senede para biriktirsem ooo bir tok altinim olurdu.

Sevgili kızlar , benim bir zaafım var ve asla bunu aşamıyorum , kozmetik delisiyim resmen bütün paramı kozmetiğe döküyorum ve malesef hep pahalı şeyleri alıyorum. Her ay yeni bişey istiyorum dayanamayıp alıyorum bu ay 12bin tllik ürün almışım ve toplasan 5-6 ürün eder. İhtiyacım da yok ama bahsettiğim ürünler mesela doğal gül yağı , dior , nars shiseido kryolan markalarının ürünleri. Bütün param buraya gidiyor. Nolur biraz akıl verin :(
3gun kurali vardı bir yerde istediğin ürünü 3gun almıyorsun 3 gün sonra istek azalıp daha mantıklı düşünüyormussun.

5-6 ürün gerçekten çok yüksek bir sayı. Ben de high segment ürünler kullanıyorum. Hem de yüzüme birşeyler sürmeyi çok severim. Serumlar, kremler bir yıla yakın sürede bitiyorlar. Genel olarak aktif olarak kullandığım 5-6 cilt kremi/serumu oluyor. Sizin sorununuz aldığınız ürünlerin fiyatı değil miktarı. Bunu da bütük olasılıkla duygusal açlıktan yapıyorsunuz. Duygularınızı tatmin etmenin, kendinizi mutlu etmenin farklı yolunu bulmanız uzun vadede sizin için daha faydalı olacaktır.

Ben bazı ürünlerde bir sene iki stoklu gidiyorum hiç bir şeyim bitmiyor 😂 bak canım çok makyaj malzemesi alıp birde kullanıyorsan cirkinsindir 😂😂güzel kızlar iki damla bb iki gram farla kainat güzeli olur sjjdjf cilt bakım ürünleri için de haddinden fazla stok yada güzel bir rutin yoksa yazık cidden kapitalizmin ağındaki büyük baliksin 😂 kız kullanmiyorsan sat bari .. pahalı bir marka ruj alacağıma lüks bir restaurantta yemek yemeyi tercih ederim. Bunu 18 senedir bu işlerin gurusu olmuş biri olarak söylüyorum jajdjf yolda çevirip yüzüme sürdüğüm pudrayı sorarlardi yıllar sonra o markayı tekrar buldum unutmuştum ucuzdu o dönem çok. hala uygun.

Kozmetik ve cilt bakımda içerik bakımından marka önemli ama marka da bir yere kadar. Ben hep düşünüyorum dünyanın en iyi laboratuvarlarında geliştirilmiş ürünlere ulaşma imkanına sahip zenginlerin bile cildi ortalama bizimki gibi. Demek ki dışarıdan müdahele de bir yere kadar. İnsanın yaşlanmasını durdurabilecek bir şey yok. Genç göstermek cildin genç kalması vs de genetik. Yüzüne krem bile sürmeyen anneme hastanede cildine hangi kremi kullanıyosun diye sormuşlardı sbdjdj velhasıl yapmayın etmeyin guzum

Bu arada fondateni 1 yıl bitmiyor yazanlar olmuş benimkiler neden 3 ay da bitiyor 😒
Kullandığınız ürünle alakalıdır muhtemelen. Kapatıcılığı düşük ürünleri daha fazla kullanmaya meyilli oluyoruz.

Ben krayolan supracolor kullanıyorum. İki seneye yakındır hemen hemen her gün kullanmama rağmen yarısı duruyor daha. Çünkü kapatıcılığı çok yüksek bir ürün, porselen makyajlarda kullanılıyor. Ben ıslak süngeri ürüne iki pıt bastırmadan dokundurup sonra onu bütün yüzüme yayıyorum günlük makyaj için. Özel bir makyaj yapacaksam miktarı biraz daha artırıyorum, böylece daha yüksek kapatıcılık elde ediyorum. Ama cidden meret aşırı bereketli, bitmiyor bitmiyor 😂😂😂

Kiehls avokado kremi denediniz mi
Bu avokadolu göz kremini herkes ovuyordu, merakımdan ben de aldım. Ve bu yaşıma kadar göz cevremde bir tane bile olmayan o minik noktaciklar var ya, komedon mu deniyor, onlardan çıktı üç tane. Çok yağlı bir krem. Hiç sevmedim ve biraktim. Para resmen çop. Gittim sebamedin göz kremini aldım mis gibi 🥲

Bu avokadolu göz kremini herkes ovuyordu, merakımdan ben de aldım. Ve bu yaşıma kadar göz cevremde bir tane bile olmayan o minik noktaciklar var ya, komedon mu deniyor, onlardan çıktı üç tane. Çok yağlı bir krem. Hiç sevmedim ve biraktim. Para resmen çop. Gittim sebamedin göz kremini aldım mis gibi 🥲
Göz çevresi kremleri çok sıkıntılı. Yağ bazlı olanlar komedon yapıyor, su bazlı olanlar göz altında ödem yapıyor. Seksen farklı marka denedim en ucuzundan en pahalısına kadar. Yok bana iyi gelen bir şey bulamadım.

Back
X