Lüks kozmetik takıntısı

NARS hig-end değil çünkü, mid-end yani yani süper lüks değil ama bir Loreal kategorisinde de değil. Narsın ten ürünleri çok çok iyi, ama bütün makyaj narsla olmamalı diye düşünüyorumTen ürünleri kategorisinde de farklar bariz belli oluyor, misal kapatıcısi asla gözaltı çizgilerine dolmaz, renkleri de gayet iyidir vanilya rengi çoğu açık tenli Asyalıya olur... Bu da süper denilen ucuz marka ne fondoten, ne kapatıcı biliyorum bütçesi olmayanlar için kötunün iyileri var sadece.

O yüzden diyorum ki kedi sen bir Sephoraya mı gitsen...Sephoranın kendi markasını denemiş miydin??

Son düzenleme:
Sephoraya gidemem çalışanları köpek çekiyormuş diye duydum

Dogru urunu dogru cilt tipiyle kullanmayinca her marka pütürlü durur istedigi kadar pahali olsun.
Benim iki fondotenim var cilt tipim degisiyor cunku. Yazın Mac waterweight kullaniyorum puruzsuz duruyor ama kışın bazen cildim kurumuş oluyor ve onu kullanirsam puruzsuz durmuyor. Oyle zamanlarda Mac face&body kullaniyorum puruzsuz duruyor.

Ayni marka sadece farkli fondotenler cilt yapima göre degisiyor duruşu.
Ama zannetmiyorum bahsedilen marka o kadar puruzsuz dursun.

Gözenek görünümünde icepick sivilce izlerim var. Bunları kapatabilecek bir kapatıcı ya da görünümünü azaltabilecek bakım ürünleri bilen varsa yazabilir

gözenek görünümünün neden oluştuğunu anlamak çok kıymetli bu aşamada. mümkünse bunun kaynağını bulup tedavi edecek ürüne yönelmek ve bu aşamada gözeneklere dolacak cilt ürünlerinden kaçınmak daha önemli. yoksa akneye çevirebiliyor.
şu anda gözenek görünümü için kullanılabilecek en masumane içerik, niacinamide. bu içeriği kullanıyorsanız gündüzleri mutlaka ama mutlaka (kış olsa da, evde de olsanız) güneş kremi kullanmak gerekiyor.
evet, ben içerik üzerinden ilerleyecek kadar delirdim.....................

Kız siz neler biliyorsunuz böyle tövbeler olsun
Mağaramda paralarımla mutluyum

O sırada rengi tutturamadığım için bir açık bir koyu bb kremi karıştırarak kullanan ben

chrystal deodorant övmüşlerdi gebeyken. Şimdi isanadan devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…