- 12 Ocak 2021
- 4.650
- 19.000
- 158
- 30
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Düğün makyajımda nars vs kullanıldı gayet de normaldi bana göre.
Ünlülere de mesela en pahalı ürünleri kullanıyorlar ama fotoyu yakınlaştırınca pütürlü görüntü belli oluyor. Bu işin uzmanı değilim ama kendi gördüğüm kadarıyla o kadar para verilecek bir fark yok
Yöö şahsen ben çizgimden asla şaşmadım sonuna kadar flormarı savuncamKonu sahibini alışveriş için engelleyecekken yorum yapanların kartlarda patlayacak anlaşılan
Konu sahibini alışveriş için engelleyecekken yorum yapanların kartlarda patlayacak anlaşılan
Ne yaptınız kızlar yaa konu sahibine akıl vermeye girmişken şu an acaba cildimle ilgili bir ürün sorsam mı diye düşünüyorum
Sephoraya gidemem çalışanları köpek çekiyormuş diye duydumNARS hig-end değil çünkü, mid-end yani yani süper lüks değil ama bir Loreal kategorisinde de değil. Narsın ten ürünleri çok çok iyi, ama bütün makyaj narsla olmamalı diye düşünüyorumTen ürünleri kategorisinde de farklar bariz belli oluyor, misal kapatıcısi asla gözaltı çizgilerine dolmaz, renkleri de gayet iyidir vanilya rengi çoğu açık tenli Asyalıya olur... Bu da süper denilen ucuz marka ne fondoten, ne kapatıcı biliyorum bütçesi olmayanlar için kötunün iyileri var sadece.
O yüzden diyorum ki kedi sen bir Sephoraya mı gitsen...Sephoranın kendi markasını denemiş miydin??
Ne yaptınız kızlar yaa konu sahibine akıl vermeye girmişken şu an acaba cildimle ilgili bir ürün sorsam mı diye düşünüyorum
Çok mantıklı benceBen kendim gidemediğim zaman gidene aldırıyorum arkadaşımın annesi umreye gitti arap parfüm markaları aldım oteline gönderdim
Düğün makyajımda nars vs kullanıldı gayet de normaldi bana göre.
Ünlülere de mesela en pahalı ürünleri kullanıyorlar ama fotoyu yakınlaştırınca pütürlü görüntü belli oluyor. Bu işin uzmanı değilim ama kendi gördüğüm kadarıyla o kadar para verilecek bir fark yok
Flormardan aldığım kapatıcı durduğu yerde oksitlendi. Tupturuncu oldu. O günden sonra hiçbir şey almıyorumYöö şahsen ben çizgimden asla şaşmadım sonuna kadar flormarı savuncam
Gözenek görünümünde icepick sivilce izlerim var. Bunları kapatabilecek bir kapatıcı ya da görünümünü azaltabilecek bakım ürünleri bilen varsa yazabilir
Kız siz neler biliyorsunuz böyle tövbeler olsunDogru urunu dogru cilt tipiyle kullanmayinca her marka pütürlü durur istedigi kadar pahali olsun.
Benim iki fondotenim var cilt tipim degisiyor cunku. Yazın Mac waterweight kullaniyorum puruzsuz duruyor ama kışın bazen cildim kurumuş oluyor ve onu kullanirsam puruzsuz durmuyor. Oyle zamanlarda Mac face&body kullaniyorum puruzsuz duruyor.
Ayni marka sadece farkli fondotenler cilt yapima göre degisiyor duruşu.
Ama zannetmiyorum bahsedilen marka o kadar puruzsuz dursun.
O sırada rengi tutturamadığım için bir açık bir koyu bb kremi karıştırarak kullanan benDogru urunu dogru cilt tipiyle kullanmayinca her marka pütürlü durur istedigi kadar pahali olsun.
Benim iki fondotenim var cilt tipim degisiyor cunku. Yazın Mac waterweight kullaniyorum puruzsuz duruyor ama kışın bazen cildim kurumuş oluyor ve onu kullanirsam puruzsuz durmuyor. Oyle zamanlarda Mac face&body kullaniyorum puruzsuz duruyor.
Ayni marka sadece farkli fondotenler cilt yapima göre degisiyor duruşu.
Ama zannetmiyorum bahsedilen marka o kadar puruzsuz dursun.
chrystal deodorant övmüşlerdi gebeyken. Şimdi isanadan devamYorumlar şaka mıKonu sahibi gidip bir on binlik daha ürün alacak sizin yüzünüzden
Burda konunun ehli insanlar var gibi, o zaman hadi bana da bir el atın. Gerçekten ama gerçekten doğal, içinde en ufak zararlı bir şey içermeyen bir koltuk altı ürünü arıyorum. Önereceğiniz bir marka varsa çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?