- 1 Temmuz 2009
- 5.939
- 6.395
- 773
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Cilt bakım ürünlerinde bunu anlayabilirim ama makyajda gerçekten bir deli işi. İnanılmaz paralar gidiyor. Ben kielhs göz altı kremini aldım 35 Euro’ya ki yurtdışında yaşıyorum fjdkdkd bakın hala kullanırken insallah aptal değilimdir diyorum parası sinirimi bozuyo. Benimde cildim aşırı iyidir lekelenme/ kırışıklık yok. Makyaj ürünlerimde loreal düzeyinde ucuz kullanınca da bir şey olmuyor
Ay böyle takıntıya can kurbanSevgili kızlar , benim bir zaafım var ve asla bunu aşamıyorum , kozmetik delisiyim resmen bütün paramı kozmetiğe döküyorum ve malesef hep pahalı şeyleri alıyorum. Her ay yeni bişey istiyorum dayanamayıp alıyorum bu ay 12bin tllik ürün almışım ve toplasan 5-6 ürün eder. İhtiyacım da yok ama bahsettiğim ürünler mesela doğal gül yağı , dior , nars shiseido kryolan markalarının ürünleri. Bütün param buraya gidiyor. Nolur biraz akıl verin
Şubattan beri almıyorum derkenKelin ilacı olsa başına sürer maalesef benim de aynı derdim var. Ben şubattan beri almıyorum ama. Benim parfüm takıntım var 22 şişe parfümüm var hala almak istiyorum ve çakma muadil değil. 2 çekmece dolusu da muscent ve dekant var. Lisede para biriktirip mac ruj fondöten alırdım. O zamanlar 1 tane parfüm alırdım sadece. Ve makyaj bile yapmıyorum artık evden çalışıyorum. Fondöten kullanmıyorum 5 fondöten var. 6 kapatıcı 3 pudra. Kullan kullan bitmiyor. Aynı rujdan 3 tane almışım. Bi ara cilt bakımına takmıştım. Onu azalttım. Şimdi de almayı direkt bıraktım. İnternette akımlar var no buy project pan diye. Ben ayıkladım her şeyimi. Bunlar bitmeden de almam artık
Elimdekiler bitmeden yenisini alma, ne denir ki başka. Boşandıktan sonra para harcama konusunda daha kontrolsüz davranmış olabilirsin, sonuçta o maaş yüzünden boşandınız, öfkeni parandan çıkarıyorsundur belki ama kozmetik yerine bir hobi edinsen, boncuktan ağaç yap mesela, etamin pano yap, zevkine uyan bir hobi vardır mutlaka, ona kozmetik kadar para da gitmez, hem ruhun dinlenir.Sevgili kızlar , benim bir zaafım var ve asla bunu aşamıyorum , kozmetik delisiyim resmen bütün paramı kozmetiğe döküyorum ve malesef hep pahalı şeyleri alıyorum. Her ay yeni bişey istiyorum dayanamayıp alıyorum bu ay 12bin tllik ürün almışım ve toplasan 5-6 ürün eder. İhtiyacım da yok ama bahsettiğim ürünler mesela doğal gül yağı , dior , nars shiseido kryolan markalarının ürünleri. Bütün param buraya gidiyor. Nolur biraz akıl verin
Şubattan beri almıyorum derkenŞubat biteli 10 gün olmuş zaten iyi dayanmışsınız gerçekten
Sırf o markalar daha pahalı olduğu için kendinizi onlara layık görüyorsunuzAslında sosyal medyadan gördüğüm için almıyorum , sorunum şu normal herkesin aldığı şeyleri alsam içim rahat etmiyor illa ki bu markalardan olunca almak istiyorum ve bu hiç bitmek tükenmek bilmiyor
Ben avoncuyumTrendyol sepetimdeki golden Rose ve flormardan utandım püü
Ben kendim gidemediğim zaman gidene aldırıyorum arkadaşımın annesi umreye gitti arap parfüm markaları aldım oteline gönderdimYurt dısına cıkın ve ordan alın kesinlikle daha uyguna geliyortamam cok yardımcı oldum sanırım gideyim de kartımı nasıl ödicemi düşüneyim
Sırf o markalar daha pahalı olduğu için kendinizi onlara layık görüyorsunuz
Kıyafet olsa anlarım mesela üstünüzde görünüyor ama aldığınız tonla kozmetik ürünün net bir farkı da çok ucuz ürünlerle kıyaslanmadıkça bence belli bile olmuyor
Oluyor olmaz mı , kesinlikle oluyorSırf o markalar daha pahalı olduğu için kendinizi onlara layık görüyorsunuz
Kıyafet olsa anlarım mesela üstünüzde görünüyor ama aldığınız tonla kozmetik ürünün net bir farkı da çok ucuz ürünlerle kıyaslanmadıkça bence belli bile olmuyor
O hiç doğru değil. Lüks markaların dokuları, pigmentleri, ciltte duruşları tamamen farklı. Özellikle ten makyajı tamamiyle farklı. Bir de Loreal türü markalar genelde hem alerjik testleri tam yapmıyor hem de hayvanlar üstunde testler yapilıyor.
Konu sahibesininki büyük israf, bir ara ben de alışveriş hastalığına yakalanmıştım çünkü bosluktaydim. Konu sahibesi alacaksa da alsın ama parça başına daha az fiyatlı olanlardan alsın.
Düğün makyajımda nars vs kullanıldı gayet de normaldi bana göre.Oluyor olmaz mı , kesinlikle oluyor
Temsilci bulamadım yaBen avoncuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?