- 5 Ekim 2023
- 363
- 494
- 23
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Güzel sonuç aldıysanız,geliriniz de iyiyse sorun yokSevgili kızlar , benim bir zaafım var ve asla bunu aşamıyorum , kozmetik delisiyim resmen bütün paramı kozmetiğe döküyorum ve malesef hep pahalı şeyleri alıyorum. Her ay yeni bişey istiyorum dayanamayıp alıyorum bu ay 12bin tllik ürün almışım ve toplasan 5-6 ürün eder. İhtiyacım da yok ama bahsettiğim ürünler mesela doğal gül yağı , dior , nars shiseido kryolan markalarının ürünleri. Bütün param buraya gidiyor. Nolur biraz akıl verin
Yurtdışında da amaaan çok ucuz diyip bi bavul alıyosun ya da her seferinde yardırıp daha çok alıyosun ay bıde etrafıma alayım oluyor hediye de çok almayı seviyorum mesela bu bir girdappYurt dısına cıkın ve ordan alın kesinlikle daha uyguna geliyortamam cok yardımcı oldum sanırım gideyim de kartımı nasıl ödicemi düşüneyim
Sen yine iyisin, üç rujum, bir rimelim ve ufak birkaç farım var. Bir de nemlendirici kremlerim. En son ne zaman aldığımı hatırlamıyorum bileTrendyol sepetimdeki golden Rose ve flormardan utandım püü
3gun kurali vardı bir yerde istediğin ürünü 3gun almıyorsun 3 gün sonra istek azalıp daha mantıklı düşünüyormussun.Sevgili kızlar , benim bir zaafım var ve asla bunu aşamıyorum , kozmetik delisiyim resmen bütün paramı kozmetiğe döküyorum ve malesef hep pahalı şeyleri alıyorum. Her ay yeni bişey istiyorum dayanamayıp alıyorum bu ay 12bin tllik ürün almışım ve toplasan 5-6 ürün eder. İhtiyacım da yok ama bahsettiğim ürünler mesela doğal gül yağı , dior , nars shiseido kryolan markalarının ürünleri. Bütün param buraya gidiyor. Nolur biraz akıl verin
5-6 ürün gerçekten çok yüksek bir sayı. Ben de high segment ürünler kullanıyorum. Hem de yüzüme birşeyler sürmeyi çok severim. Serumlar, kremler bir yıla yakın sürede bitiyorlar. Genel olarak aktif olarak kullandığım 5-6 cilt kremi/serumu oluyor. Sizin sorununuz aldığınız ürünlerin fiyatı değil miktarı. Bunu da bütük olasılıkla duygusal açlıktan yapıyorsunuz. Duygularınızı tatmin etmenin, kendinizi mutlu etmenin farklı yolunu bulmanız uzun vadede sizin için daha faydalı olacaktır.Sevgili kızlar , benim bir zaafım var ve asla bunu aşamıyorum , kozmetik delisiyim resmen bütün paramı kozmetiğe döküyorum ve malesef hep pahalı şeyleri alıyorum. Her ay yeni bişey istiyorum dayanamayıp alıyorum bu ay 12bin tllik ürün almışım ve toplasan 5-6 ürün eder. İhtiyacım da yok ama bahsettiğim ürünler mesela doğal gül yağı , dior , nars shiseido kryolan markalarının ürünleri. Bütün param buraya gidiyor. Nolur biraz akıl verin
Onlinedan kendin de alabilirsin. Ben kendi alışverişim yapmak için üyelik almıştım zamanındaTemsilci bulamadım ya
Avonumla arkandan geliyorumYöö şahsen ben çizgimden asla şaşmadım sonuna kadar flormarı savuncam
Kullandığınız ürünle alakalıdır muhtemelen. Kapatıcılığı düşük ürünleri daha fazla kullanmaya meyilli oluyoruz.Bu arada fondateni 1 yıl bitmiyor yazanlar olmuş benimkiler neden 3 ay da bitiyor
Bu avokadolu göz kremini herkes ovuyordu, merakımdan ben de aldım. Ve bu yaşıma kadar göz cevremde bir tane bile olmayan o minik noktaciklar var ya, komedon mu deniyor, onlardan çıktı üç tane. Çok yağlı bir krem. Hiç sevmedim ve biraktim. Para resmen çop. Gittim sebamedin göz kremini aldım mis gibiKiehls avokado kremi denediniz mi
Göz çevresi kremleri çok sıkıntılı. Yağ bazlı olanlar komedon yapıyor, su bazlı olanlar göz altında ödem yapıyor. Seksen farklı marka denedim en ucuzundan en pahalısına kadar. Yok bana iyi gelen bir şey bulamadım.Bu avokadolu göz kremini herkes ovuyordu, merakımdan ben de aldım. Ve bu yaşıma kadar göz cevremde bir tane bile olmayan o minik noktaciklar var ya, komedon mu deniyor, onlardan çıktı üç tane. Çok yağlı bir krem. Hiç sevmedim ve biraktim. Para resmen çop. Gittim sebamedin göz kremini aldım mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?