- 29 Nisan 2016
- 1.417
- 4.239
- 133
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Evet ikisini de kullandım, cilt serumunu hâlâ kullanıyorim ama göz altı için farklı bir arayıştayım. Teşekkür ederimm.Caudalie markasının serumlarına bakın , bir de en iyi göz kremi olarak da lierac markasının göz kremine bakın macera aramayın :)
30 yaşındayım cilt yaşım 19Sen bu işi biliyorsun kızımmmm Caudalie leke serumu da ınanılmaz2.marka neyin nesi ben bilmiyorum.
Kiehls avokado kremi denediniz miEvet ikisini de kullandım, cilt serumunu hâlâ kullanıyorim ama göz altı için farklı bir arayıştayım. Teşekkür ederimm.
Bir de ph formula ya da genosys marka var. Bütçem var diyorsanız en iyileri bunlarEvet ikisini de kullandım, cilt serumunu hâlâ kullanıyorim ama göz altı için farklı bir arayıştayım. Teşekkür ederimm.
Yani üst segment olarak pek çok ürün var. benim şimdiye kadar en çok hayran kaldığım marka ph formula ve genosys oldu. Kliniklerde bulunuyor.Sen bu işi biliyorsun kızımmmm Caudalie leke serumu da ınanılmaz2.marka neyin nesi ben bilmiyorum.
Kötü bir forumdaşım desenize :)Topik konu sahibesini engelleme topiği değil mi şimdi azmettirmeyelimgòz kreminde kesinlike shiseido ve murad. Dermalogicayı da çok çok begenmiştim.
Denedim. Diğer tavsiyelerinize de bakacağım, teşekkür ederimm.Kiehls avokado kremi denediniz mi
Renk renk almıyorum da mesela bi fondötene 2-3 bin vermek zorundayımŞu baza altı dolduruculardan mısın? Belli başlı ürünler vardır tektir yani hadi rujdur fardır renk ürünleri daha fazla olsun. Bitir tamam bi daha al bi fondoten ne kadar sürede bitebilir? Bir rimel? Yığmasan o kadar gitmez bence. Ve bunları da doğal yapmaya çalışan markalar var aslında onlara yönelsen için de rahat olur. Paran da bu kadar gitmez.
İnstagramda bu ürünleri yazın aramaya size en yakın klinikten alabilirsinizDenedim. Diğer tavsiyelerinize de bakacağım, teşekkür ederimm.
Renk renk almıyorum da mesela bi fondötene 2-3 bin vermek zorundayım
Değilsin ulen diysesim geldi.Renk renk almıyorum da mesela bi fondötene 2-3 bin vermek zorundayım
Değilsin ulen diysesim geldi.Renk renk almıyorum da mesela bi fondötene 2-3 bin vermek zorundayım
Abi aloo nabıyonuz. Yapma dememiz gerekiyioTopik konu sahibesini engelleme topiği değil mi şimdi azmettirmeyelimgòz kreminde kesinlike shiseido ve murad. Dermalogicayı da çok çok begenmiştim.
gulyagi aldim demissin. Eminönü'nde bir yer var kapının önünde press makinalari var neyi koysan yağini cikartiyor, gözünün önünde. eminim senin aldığından da cok daha ucuzdur ve icinde kimyasal vs yok. direkt kutulanıyor.Aslında sosyal medyadan gördüğüm için almıyorum , sorunum şu normal herkesin aldığı şeyleri alsam içim rahat etmiyor illa ki bu markalardan olunca almak istiyorum ve bu hiç bitmek tükenmek bilmiyor
Kredi kartlarınızın hepsini kapatın sorun çözülecektir :)Aslında sosyal medyadan gördüğüm için almıyorum , sorunum şu normal herkesin aldığı şeyleri alsam içim rahat etmiyor illa ki bu markalardan olunca almak istiyorum ve bu hiç bitmek tükenmek bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?