- 19 Kasım 2018
- 4.117
- 7.009
- 158
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Katılıyorum size. Ben de zamanında bircok farklı marka denemis biri olarak en basitiyle devam ediyorum şimdi. Ha, sebamedinki genclestirmiyor. Çizgileri de azaltmiyor bir yaştan sonra ama en azından komedon yapmıyor ve nemlendiriyor sadece.Göz çevresi kremleri çok sıkıntılı. Yağ bazlı olanlar komedon yapıyor, su bazlı olanlar göz altında ödem yapıyor. Seksen farklı marka denedim en ucuzundan en pahalısına kadar. Yok bana iyi gelen bir şey bulamadım.
Sudocrem sürün 3 hafta sonra silinirGözenek görünümünde icepick sivilce izlerim var. Bunları kapatabilecek bir kapatıcı ya da görünümünü azaltabilecek bakım ürünleri bilen varsa yazabilir
Yan gelirlerle 70-80 arası ama tamamı bana kalıyor evli değilimYanlış anlamazsan kazancını merak ettim. tamamen kişisel merak kaçta kaçını kişisel bakım, giyim vs için harcıyorsun
O meşhur catherine arley pudra mı yoksa???Ben bazı ürünlerde bir sene iki stoklu gidiyorum hiç bir şeyim bitmiyorbak canım çok makyaj malzemesi alıp birde kullanıyorsan cirkinsindir güzel kızlar iki damla bb iki gram farla kainat güzeli olur sjjdjf cilt bakım ürünleri için de haddinden fazla stok yada güzel bir rutin yoksa yazık cidden kapitalizmin ağındaki büyük baliksin kız kullanmiyorsan sat bari .. pahalı bir marka ruj alacağıma lüks bir restaurantta yemek yemeyi tercih ederim. Bunu 18 senedir bu işlerin gurusu olmuş biri olarak söylüyorum jajdjf yolda çevirip yüzüme sürdüğüm pudrayı sorarlardi yıllar sonra o markayı tekrar buldum unutmuştum ucuzdu o dönem çok. hala uygun.
Gördüğün gibi ben koşarak uzaklaştımYöö şahsen ben çizgimden asla şaşmadım sonuna kadar flormarı savuncam
Valla benim içimin gideceği bir konu o yüzden cok yüzeysel okuyorum okumadan olmuyor cok okuyup öğrenmekte istemiyorum içimde kalmaması adınaMilleti zorla günaha sokuyorlar arkadaşım jhfdvhh gece gece nerden çıkti bu konu
İndirimde bişi bulursan link atGördüğün gibi ben koşarak uzaklaştım
Valla benim içimin gideceği bir konu o yüzden cok yüzeysel okuyorum okumadan olmuyor cok okuyup öğrenmekte istemiyorum içimde kalmaması adına
Kendinize kota koyun. Ürünler bitmeden yenisini almayın.Sevgili kızlar , benim bir zaafım var ve asla bunu aşamıyorum , kozmetik delisiyim resmen bütün paramı kozmetiğe döküyorum ve malesef hep pahalı şeyleri alıyorum. Her ay yeni bişey istiyorum dayanamayıp alıyorum bu ay 12bin tllik ürün almışım ve toplasan 5-6 ürün eder. İhtiyacım da yok ama bahsettiğim ürünler mesela doğal gül yağı , dior , nars shiseido kryolan markalarının ürünleri. Bütün param buraya gidiyor. Nolur biraz akıl verin
Öyle yapacağım artık yaaaa ciddenKendinize kota koyun. Ürünler bitmeden yenisini almayın.
Kazancın 1/5 i yani, cildin güzelse fondötene gerek yok aslında cilt bakım ürünleri dışında diğerlerinden tasarruf edebilirsin. Cildi güzel kişilerde fondoten tamamen alışkanlık ve ekstra güzellik katmıyor.Yan gelirlerle 70-80 arası ama tamamı bana kalıyor evli değilim
Lorealin güneş kremini denemiştim ,yüzümde kaşıntı yaptı meğer içeriğinde parfüm varmış.O hiç doğru değil. Lüks markaların dokuları, pigmentleri, ciltte duruşları tamamen farklı. Özellikle ten makyajı tamamiyle farklı. Bir de Loreal türü markalar genelde hem alerjik testleri tam yapmıyor hem de hayvanlar üstunde testler yapilıyor.
Konu sahibesininki büyük israf, bir ara ben de alışveriş hastalığına yakalanmıştım çünkü bosluktaydim. Konu sahibesi alacaksa da alsın ama parça başına daha az fiyatlı olanlardan alsın.
Nars. Tek kelimeKonu sahibi bana concealer önerisi yap bari ama koyu halkalar için harbiden güzel kapatan grileştirme olmadan kapatacak bir şey olsun ve mağaza satışı olan bir yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?