Lüks kozmetik takıntısı

DOA çok eski marka
ve çok eskiden olan ürünlerini kullanan kişiler memnundu -belki eskiden daha yüksek etkili etken madde kullanıyorlardı, bilmiyorum

sonra bazı paylaşımları nedeniyle ben zaten hiç deneyemeden benim için marka bitti gitti, ama ben o efsane olması durumunu o eski içeriklerinin farklı olabileceğine yorumluyorum.

başka bir Türk markası için de aynısını düşünüyorum hatta içerikler değişti muhtemelen, laboratuvarda olup bakmak lazım aslında. bzen laboratuvaran çıktığıma üzülmüyor değilim

bir de siz çay ağacı vs. kullanabildiğinize göre cildiniz kurumaya meyilli değil sanırım mesela benim otoimmün bir hastalığım var ve bildiğiniz kuruyorum. tavsiye verdiğiniz kişilerden cildi kuruma meyilli olanlar çay ağacı kullanmamalı çok "harsh" o ürünler. ama centella'lı kremler onlara da iyi gelebilir, mesela.

Bu konu kesinlikle taşınmasın ya hatta başa tutturulsa ne güzel olur adagshsjslal
Ama taşındı çünkü artık ürün önerilerine dönmüş topik, öte yandan içeriklerin verimli ve bilgilendirici olduğunu inkar edemeyiz o yüzden takip et butonuna basıp takip edebilir arkadaşlar

Ben onu tavsiye etmedim sadece şuan kullandığımı söyledim. tavsiye ettiklerim full retinol ya da ilaç kullanan cilt için bariyer onarıcı. Ama tto güzel bir marka. Az da olsa sivilcelenmeyi önler diye kullanıyorum. Evet cildim kuru değil sivilceye yatkın. Hatta biraz eşşek derisi gibi leke tutmaz irite olmaz kolay kolay. Sadece 11 12 yaşımdan beri sivilce atağı yaşıyorum. Şuan hamileyim bu yüzden aşırı minimal tuttum. c vitamini de gebelik lekesi olmasın diye. O marka the purest sanırım zaten kendisi bu şimdiki yerli markaların öncüsü gibi. Ama eski formül eden kişiyi takip ediyorum tekrar arge müdürü oldu o markaya. Değişmiş içeriği. Tekrar eski haline gelir muhtemelen. Eskiden de bebakta çalışıyordu o yüzden bebak pharma denemiştim. Bende de fmf var kolsişin mahvediyor saçımı ve cildimi. Yani şuan cildimi ben bakıma borçluyum. 1 senedir de retinoid vs hayatımda yok. Yine de aman aman sivilcelerim çıkmadı. Ama kullandığım dönemki cildim yok

Clarinsin hangi maskesi acaba cam gibi yapıyor dediğiniz ?

Topiği takipteyim kaş kalemi veya kaş farı önerisi alacaktım ben de lütfen

Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim, tonik ne önerirsiniz peki ? Clarins alabilirim ama hangi maskesini alayım ? İlacı bırakacağım çünkü yüzüm aşırı kurudu ve havalar birden ısındı, lekelerim de koyulaştı, bıraksam iyi olur.

Ben tonik sevmiyorum ya boşuna verilmiş para olarak görüyorum bence bırakmayın. Kaç ay oldu ne kadar doz? Başka nasıl toparlayacak cilt. İlk zamanlar kötü olması normal. Tonik için annua 77 village 11 factory ve yine im from rice toner ya da cosrx propolis olabilir. Mishha time revolution essence olabilir. Sadece im from rice ve time revolution kullandım. Ben gerek görmüyorum ama özellikle annua çok satıyor.

Gözeneklerim kullanmayınca büyüyor sanki, çok aşırı bir sivilcem yoktu ama bu ilacı kullanınca sivilcelerim daha da arttı daha da kullanmam, yüzüm çok kurudu cildimi güçlendirmem lazım. Cosrax snail essence mi all in one cream mi iyi ?

All in one galiba mizonun. Çok hatırlamıyorum chat gptye fotoğraf atın ve sorun şu mu bu mu o daha iyi yorum yapar. Sivilce yoksa doktor neden krem tedavisi denemeden hap verdi ki sivilce artması normal bu arada. O çoğu tedavide oluyor. Bence bırakmayın bir de gratiste decubal var lip balm olarak burun kenarına vs sürülür. Bence ilk cicaplast alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…