- 25 Aralık 2020
- 5.560
- 20.323
- 298
- 41
- Konu Sahibi Aykadarguzel
DOA çok eski markadaha iyisini kullanmadınız mı? Her cilde her ürün olmuyor da bu ürünler güzel değil en iyi denileni aldım yok güneş kremi soyuyor ne işe yarıyor anlamadım c vitamini. Ginseng centella trenamix ve 2 c vitaminini kullandım. Başka kullanan arkadaşlarım da benim gibi düşünüyor. Sadece saç maskesi o da en eski hali. 7 8 senedir biliyorum markayı hep şans verdim. Olmuyor su sür daha iyi
ve çok eskiden olan ürünlerini kullanan kişiler memnundu -belki eskiden daha yüksek etkili etken madde kullanıyorlardı, bilmiyorum
sonra bazı paylaşımları nedeniyle ben zaten hiç deneyemeden benim için marka bitti gitti, ama ben o efsane olması durumunu o eski içeriklerinin farklı olabileceğine yorumluyorum.
başka bir Türk markası için de aynısını düşünüyorum hatta içerikler değişti muhtemelen, laboratuvarda olup bakmak lazım aslında. bzen laboratuvaran çıktığıma üzülmüyor değilim

bir de siz çay ağacı vs. kullanabildiğinize göre cildiniz kurumaya meyilli değil sanırım mesela benim otoimmün bir hastalığım var ve bildiğiniz kuruyorum. tavsiye verdiğiniz kişilerden cildi kuruma meyilli olanlar çay ağacı kullanmamalı çok "harsh" o ürünler. ama centella'lı kremler onlara da iyi gelebilir, mesela.