Ltfen yardım edin cok çaresiz kaldim

Hayvanlar bile ters iliski yapmiyor ki onlarinda disi olanlarinda organlari ayri

Bu bir tercih.Olmayacaksa ayrılalım diyosa kesinlikle ayrılmalısın.Baştan söylemiş adam sana.Sonra ikna olur diye düşünme.İstemiyosan kesinlikle ayrıl derim, çünkü o istekten asla vazgeçmez bazı erkekler,ondan emin olabilirsin.

Internete araştırma yaptığım da daha da şok oldum tüm erkeklerde bu istek varmış kimi bastırırmış kimi açığa vururmuş gerçekten bu erkekler çok mide bulandırıcı
Bir çok erkekte bu istek var,buna inanabilirsin.İnançlı inançsız hiç farketmiyor.Ama bazısı o isteğini bastırıyor, bazısı bastırmıyor işte.

bu teklif bana yapılsa kendimi mal gibi hissederdim. cidden mal gibi hani alınıp satılan kullanılan mallar var ya işte onlardan.

Senden istediğini alınca zaten ayrılacak, Evlenme vaadiyle seni kandırıyor..

Ilk ben ayrılmak istedim böyle devam edersen ayrılalım diye bunun üzerine inada bindirdi şimdi de
seni psikolojik siddete maruz bırakıyo vücut senin karar senin bi ilişki için seni bırakmayı göze alıyosa sakın durma onun yanında sen bırak naparsa yapsın

Bu eylemi isteyeni de istemeyeni de yargılamıyorum ama bunun için ayrılalım diyen adamdan ayrılın gerçekten ciddi söylüyorum.

Herkes aynı şeyi yazmış ama ben de yazayım. Böyle bir şey için seni ayrılıkla tehdit eden adama bas tekmeyi giderse yolu açık olsun yitmezse edebiyle otursun. Nişanlı bile değilsin kimseye açıklama yapman gerekmiyor. Çok sıkıştırırlarsa arkadaşının evine götürmeye kalkıştı gelmezsem ayrılacağını söyledi ben de bıraktım de.

Bunda çaresiz kalınacak ne var, evli değilsin çoluk çocuk yok ortada. Ne yapılması gerektiği besbelli neden doğru kararı erteleyip kendine eziyet ediyorsun kafanı yoruyorsun? Pisliğin en baştan kendini belli ettiğine şükret yol ver gitsin çıksın hayatından. Böyle bir insanla ömür geçirmeyi düşünüyorsan buralarda çeşit türlü başka konu açarsın evlendikten sonra

Ilk ben ayrılmak istedim böyle devam edersen ayrılalım diye bunun üzerine inada bindirdi şimdi de
bu inat değil!!!! dikkat edersen senin istemediğin bir şeyde ısrar etmesi aslında ayrılmak istiyor fakat cesareti yok sorumluluk almamak için seni ayrılmaya zorluyor!!!! böylece bu ilişki senin yüzünden bitti diyecek...tamamen narsist kişilik bozukluğu....

Iyy pislik herifler.
Bok yoluna girmek yetmiyor.
Dil dudak girişiyor.
Öggg sonra beni ya da çocuğumu o ağızla öpecek hemi?
Ağzı yamulasica!

Konu sahibi şutla gitsin.

Internete araştırma yaptığım da daha da şok oldum tüm erkeklerde bu istek varmış kimi bastırırmış kimi açığa vururmuş gerçekten bu erkekler çok mide bulandırıcı
Niye tüm erkeklere anket mi yapmışlar?
Delikse vajinadaki de delik
Neden illa dışkı deliği?
İğrençlikten başka birşey değil. Bana bu şartı koyan adamı anında şutlarım. Sevgisi değil fantezileri ön planda. Aileme de ahlaksız taraflarıını gördüm istemiyorum derim bu kadar basit. Bahanelerin arkasına sığınma

Size istemediğiniz bişeyi yapmak için ısrar ediyorsa salın gitsin

Bu 3 secenegin birbirinden farki neymis? Hepsi sacma otesi.
Siz istemiyorum dedikce secenek sunan adam evlenince bu konuda sizi zorlayacaktir.

Bizim komşunun kızı yapmış ters ilişki, kız sonra bilerek çocuğun üstüne dışkılayınca çocuk korkmuş daha istememiş.
Sizde dışkılayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…