- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
Hayvanlar bile ters iliski yapmiyor ki onlarinda disi olanlarinda organlari ayriüzgünüm ama çok büyük karaktersiz.Ters ilişki ne ya siz hayvanmısınız??günah olmasını da geçtim nekadar sağlıksız evlenmeyi düşünüp bunu sizden nasıl isteyebilir??ve sırf bunun için kabul etmediniz diye ayrılmak ne demekya yerinizde olsam 1dk düşünmem ayrılırım bu adamla evlilik mi olur??bunun yaptığı psikolojik şiddet!! şiddet yani!!size sizin istemediğiniz bir cinselliği yaşatmayı düşünecek zihniyette tecavüzcü adeta pess
Bu bir tercih.Olmayacaksa ayrılalım diyosa kesinlikle ayrılmalısın.Baştan söylemiş adam sana.Sonra ikna olur diye düşünme.İstemiyosan kesinlikle ayrıl derim, çünkü o istekten asla vazgeçmez bazı erkekler,ondan emin olabilirsin.Düzenli giden bir ilişkimiz var ve evlenme kararı aldık ama bir sorun var ters ilişki istediğini söyledi şok oldum ben istemediğimi günah olduğunu zararlı olduğunu söyledim ama sürekli istediğini söylüyor ve 3 seçenek sundu bana tek sefer denemeyi ya da evlenene kadar denemeyi evlendikten sonra yapmamayi ya da evlendikten sonra yapmayı ama ben hiç birini kabul etmedim ayrılalım o zaman diyor ben istiyorum bunu diyor
KoptumHak yolu varken b.kyolunu tercih eden biriyle aynı yolda yürüme derim
Bir çok erkekte bu istek var,buna inanabilirsin.İnançlı inançsız hiç farketmiyor.Ama bazısı o isteğini bastırıyor, bazısı bastırmıyor işte.Internete araştırma yaptığım da daha da şok oldum tüm erkeklerde bu istek varmış kimi bastırırmış kimi açığa vururmuş gerçekten bu erkekler çok mide bulandırıcı
Karıştırdıyanlışlıkla nasıl oldu?yani karıştırdı mı yoksa siz evet demiş mi bulundunuz
seni psikolojik siddete maruz bırakıyo vücut senin karar senin bi ilişki için seni bırakmayı göze alıyosa sakın durma onun yanında sen bırak naparsa yapsınIlk ben ayrılmak istedim böyle devam edersen ayrılalım diye bunun üzerine inada bindirdi şimdi de
Bunda çaresiz kalınacak ne var, evli değilsin çoluk çocuk yok ortada. Ne yapılması gerektiği besbelli neden doğru kararı erteleyip kendine eziyet ediyorsun kafanı yoruyorsun? Pisliğin en baştan kendini belli ettiğine şükret yol ver gitsin çıksın hayatından. Böyle bir insanla ömür geçirmeyi düşünüyorsan buralarda çeşit türlü başka konu açarsın evlendikten sonraDüzenli giden bir ilişkimiz var ve evlenme kararı aldık ama bir sorun var ters ilişki istediğini söyledi şok oldum ben istemediğimi günah olduğunu zararlı olduğunu söyledim ama sürekli istediğini söylüyor ve 3 seçenek sundu bana tek sefer denemeyi ya da evlenene kadar denemeyi evlendikten sonra yapmamayi ya da evlendikten sonra yapmayı ama ben hiç birini kabul etmedim ayrılalım o zaman diyor ben istiyorum bunu diyor
Ikna olmuyor ne demek ya çok saçma yol verin defolup gitsin yapmak zorunda değilsinizGerçekten başıma ağrılar girdi hiç bir şekilde ikna olmuyor
bu inat değil!!!! dikkat edersen senin istemediğin bir şeyde ısrar etmesi aslında ayrılmak istiyor fakat cesareti yok sorumluluk almamak için seni ayrılmaya zorluyor!!!!Ilk ben ayrılmak istedim böyle devam edersen ayrılalım diye bunun üzerine inada bindirdi şimdi de
Niye tüm erkeklere anket mi yapmışlar?Internete araştırma yaptığım da daha da şok oldum tüm erkeklerde bu istek varmış kimi bastırırmış kimi açığa vururmuş gerçekten bu erkekler çok mide bulandırıcı
Size istemediğiniz bişeyi yapmak için ısrar ediyorsa salın gitsinDüzenli giden bir ilişkimiz var ve evlenme kararı aldık ama bir sorun var ters ilişki istediğini söyledi şok oldum ben istemediğimi günah olduğunu zararlı olduğunu söyledim ama sürekli istediğini söylüyor ve 3 seçenek sundu bana tek sefer denemeyi ya da evlenene kadar denemeyi evlendikten sonra yapmamayi ya da evlendikten sonra yapmayı ama ben hiç birini kabul etmedim ayrılalım o zaman diyor ben istiyorum bunu diyor