Sakın kabul etme sunduğu seçeneklerin hepsinde ya yapacam yada yapacam diyo zaten bugün sizi tamam diyip ikna etse evlendiginizde neler yasıycağınızı tahmin edemiyomusunuz belki tamam istemem der ayrılmamak için ama aynı eve girince vay halinize bu denli sapkın istekleri olan erkekler zaten bunun gecmisini yaşamış ordan aldığı iğrenç zevkle sizden de istiyodur aksine asla inanmam simdiden ikna ediyo ki sonrasında sorun çıkarma dediğini yap...
Ben vajinismustum 1 yıl eşim sabırla hakkı olan iliskiyi yaşamak için bile bekledi beni sabırla evlilik çok başka bişey şuan bekar olduğunuz için tamam istemiyorum dediği vakit inanacak gibisiniz ama doğru eş en başından dogrusuyla bellidir
Bişey bikere dile geldimi sonu onu gerceklestirmektir ! Ya şimdi ayrılırsın yada evlenince boşanmak zorunda kalırsın karar senin ama ben sana ASLA KENDİNİ BİLE BİLE YAKMA DERİM...
Ben vajinismustum 1 yıl eşim sabırla hakkı olan iliskiyi yaşamak için bile bekledi beni sabırla evlilik çok başka bişey şuan bekar olduğunuz için tamam istemiyorum dediği vakit inanacak gibisiniz ama doğru eş en başından dogrusuyla bellidir
Bişey bikere dile geldimi sonu onu gerceklestirmektir ! Ya şimdi ayrılırsın yada evlenince boşanmak zorunda kalırsın karar senin ama ben sana ASLA KENDİNİ BİLE BİLE YAKMA DERİM...