- 27 Mart 2018
- 157
- 191
Siz de ona şunu deyin önce sen dene bir arkadaşınla eger senin hoşuna giderse.bende sana izin vericem.de bakalim napicak terbiyesiz.Düzenli giden bir ilişkimiz var ve evlenme kararı aldık ama bir sorun var ters ilişki istediğini söyledi şok oldum ben istemediğimi günah olduğunu zararlı olduğunu söyledim ama sürekli istediğini söylüyor ve 3 seçenek sundu bana tek sefer denemeyi ya da evlenene kadar denemeyi evlendikten sonra yapmamayi ya da evlendikten sonra yapmayı ama ben hiç birini kabul etmedim ayrılalım o zaman diyor ben istiyorum bunu diyor
Valla tebrikler okadar dogru ve mantıklı bişey yazmışsınız ki önce kendisi baksın bakalım tadına sonra sana yapsınSiz de ona şunu deyin önce sen dene bir arkadaşınla eger senin hoşuna giderse.bende sana izin vericem.de bakalim napicak terbiyesiz.
Gerek kalmadı hayatımdan çıkıp gitti sıkılmış beyefendi yapamayacakmış üzülmedim aslında bisey de hissetmedim bana ne oldu anlamadım yoruldum sanırımSiz de ona şunu deyin önce sen dene bir arkadaşınla eger senin hoşuna giderse.bende sana izin vericem.de bakalim napicak terbiyesiz.
Yakmama gerek kalmadı ayrıldık sıkılmış yapamayacakmış üzülmedim de açıkçası sürekli cinsellik düşünüyordu bende yorulmuştum artıkSakın kabul etme sunduğu seçeneklerin hepsinde ya yapacam yada yapacam diyo zaten bugün sizi tamam diyip ikna etse evlendiginizde neler yasıycağınızı tahmin edemiyomusunuz belki tamam istemem der ayrılmamak için ama aynı eve girince vay halinize bu denli sapkın istekleri olan erkekler zaten bunun gecmisini yaşamış ordan aldığı iğrenç zevkle sizden de istiyodur aksine asla inanmam simdiden ikna ediyo ki sonrasında sorun çıkarma dediğini yap...
Ben vajinismustum 1 yıl eşim sabırla hakkı olan iliskiyi yaşamak için bile bekledi beni sabırla evlilik çok başka bişey şuan bekar olduğunuz için tamam istemiyorum dediği vakit inanacak gibisiniz ama doğru eş en başından dogrusuyla bellidir
Bişey bikere dile geldimi sonu onu gerceklestirmektir ! Ya şimdi ayrılırsın yada evlenince boşanmak zorunda kalırsın karar senin ama ben sana ASLA KENDİNİ BİLE BİLE YAKMA DERİM...
Ay yat kalk şükret benceGerek kalmadı hayatımdan çıkıp gitti sıkılmış beyefendi yapamayacakmış üzülmedim aslında bisey de hissetmedim bana ne oldu anlamadım yoruldum sanırım
Ablamı size bunu mu anlatiyor valah pesValla sırf arkadan ilişki için ablamı aldatıyor kocası. Dün gece eve gelmedi geldiginde ağzı resmen anüs kokuyordu diyo ablamfarkedildigi için de bağırmış çagirmis evden gitmiş üstüne.ahlak yoksunu pejmürde
Anlaşamıyoruz dersin senden onemli miHerşeyi geçtim aileler biliyor ve tanışma faslı başlayacak virüs azaldiktan sonra ve bu yüzden zor durumdayım
Geçmiş olsun böyle bi pislikten kurtulmussunuz umarim sizi gerçekten hak eden iyi birisi karsiniza cikarÖyle yapıyorum utanmadan bide uzatma bitti yazma bana diyor numara mı da silmiyor
Boşver gitsin.zaten büyük ihtimalle seninle yapmasa yapan birini bulacaktı.travestilerden falan hoşlanıyor herhaldeYakmama gerek kalmadı ayrıldık sıkılmış yapamayacakmış üzülmedim de açıkçası sürekli cinsellik düşünüyordu bende yorulmuştum artık