Ben bisey kaybetmem kendisi kayıp eder kendi kararı sonu ayrılık zatenNe kadar sapkin bir karakter... size istemediginiz birseyi diretiyor ve bunun icin bugunden baslamis sizi tehdit etmeye. Bunla durdugunuz hata.
Hak yolu varken b.kyolunu tercih eden biriyle aynı yolda yürüme derim
Eğer siz bu konuda kararlıysanız karşısında net olun. Sizi gerçekten sevmişse zaten durumu kabul edecektir. Yok sırf bu yüzden sizden ayrılacaksa lütfen ailenize ne söyleyeceğinizden çok bu adama neden bu kadar vakit harcadım diye düşünün. Muhakkak ailenize makul bi sebep bulursunuz. Zor bi durum gerçekten ama sanırım başka yol görünmüyor.Sırf ayrılalım dedim diye böyle bir şart koşuyor ve aileme nasıl anlatıcam bunu bilmiyorum bahar ayında tanışma faslı falan olacak aileler biliyor
Valla sırf arkadan ilişki için ablamı aldatıyor kocası. Dün gece eve gelmedi geldiginde ağzı resmen anüs kokuyordu diyo ablamBaşlarım öyle erkege! O ne öyle ya olacak ya olacak tarzi cumleler. Senin vücudun senin tercihlerin kimse buna karışamaz, kimse seni yönlendiremez, zorlada güzellik olmaz. Istemiyorsan eğer asla ve asla izin verme arkadan ilişki nedir ya??? Bu kadar midesiz mi bu erkekler
Neden bosanmıyor ablanızValla sırf arkadan ilişki için ablamı aldatıyor kocası. Dün gece eve gelmedi geldiginde ağzı resmen anüs kokuyordu diyo ablam ☹farkedildigi için de bağırmış çagirmis evden gitmiş üstüne.ahlak yoksunu pejmürde
Valla sırf arkadan ilişki için ablamı aldatıyor kocası. Dün gece eve gelmedi geldiginde ağzı resmen anüs kokuyordu diyo ablam ☹farkedildigi için de bağırmış çagirmis evden gitmiş üstüne.ahlak yoksunu pejmürde
Çok üzüldüm ablanıza allah yardım etsinNeden bosanmıyor ablanız
Valla sırf arkadan ilişki için ablamı aldatıyor kocası. Dün gece eve gelmedi geldiginde ağzı resmen anüs kokuyordu diyo ablam ☹farkedildigi için de bağırmış çagirmis evden gitmiş üstüne.ahlak yoksunu pejmürde
Tehdit ediyorNeden bosanmıyor ablanız
Benim ablam degıl,Çok üzüldüm ablanıza allah yardım etsin
Gerçekten goklerden gelecek o yüce kudrete ihtiyacı varÇok üzüldüm ablanıza allah yardım etsin
Ask ve anlayıs gıbı ıkı guzel duyguyu bu ılıskımsiye katmayalım bana kalırsaTehdit ediyoröldürürüm senide çocukları da diyor .dahası ailesinin öyle de bir geçmişi var yapmaz değil yani ben olsam öldürmezsen adam degilsin lan derdim ama işte mizaç tahammül aşk anlayışı farklı demek ki
B.kBen senin biyik kokusu aldim demeni beklerken beni cok sasirtan bi yorum geldi
YaniAsk ve anlayıs gıbı ıkı guzel duyguyu bu ılıskımsiye katmayalım bana kalırsa
Öyle haklisiniz kiAsk ve anlayıs gıbı ıkı guzel duyguyu bu ılıskımsiye katmayalım bana kalırsa
Bu konu sayesinde diyetim kolaylaştı.B.kkokusu bıyık kokusunu bastırdı