Ltfen yardım edin cok çaresiz kaldim

Sakın kabul etme sunduğu seçeneklerin hepsinde ya yapacam yada yapacam diyo zaten bugün sizi tamam diyip ikna etse evlendiginizde neler yasıycağınızı tahmin edemiyomusunuz belki tamam istemem der ayrılmamak için ama aynı eve girince vay halinize bu denli sapkın istekleri olan erkekler zaten bunun gecmisini yaşamış ordan aldığı iğrenç zevkle sizden de istiyodur aksine asla inanmam simdiden ikna ediyo ki sonrasında sorun çıkarma dediğini yap...
Ben vajinismustum 1 yıl eşim sabırla hakkı olan iliskiyi yaşamak için bile bekledi beni sabırla evlilik çok başka bişey şuan bekar olduğunuz için tamam istemiyorum dediği vakit inanacak gibisiniz ama doğru eş en başından dogrusuyla bellidir
Bişey bikere dile geldimi sonu onu gerceklestirmektir ! Ya şimdi ayrılırsın yada evlenince boşanmak zorunda kalırsın karar senin ama ben sana ASLA KENDİNİ BİLE BİLE YAKMA DERİM...

Bugün bunu isteyerek tehdit ediyorsa evlendikten sonra daha kötüsünü isteyip başka şeylerle tehdit eder. Yol yakınken dönün

Ilk ben ayrılmak istedim böyle devam edersen ayrılalım diye bunun üzerine inada bindirdi şimdi de
neyin inadı yaa bu konuda sizinle iddalasmak ne demek adam hala sizi zorluyor bir dakika bile geçirme böyle biri ile bugün bunda ısrar eden yarın sizden daha fazla şeyler isticek emin olun 1 dk bile ziyan etmeyin bu insanla

Ayrılll... Tek seferle kalmaz o.. İstemediğin bişeyi asla yapma, yaptırma.. Kendine saygını kaybedersin..

Sart varsa ask yoktur. Asksiz evlilik, iskencedir. Ailenize bana buyuk 1 yanlis yapti diyebilirsiniz. Anlayacaklardir bitmesi gerektigini. Kesinlikle ayrilmaniz faydaniza olur derim.

Herşeyi geçtim aileler biliyor ve tanışma faslı başlayacak virüs azaldiktan sonra ve bu yüzden zor durumdayım
Arkadaşımın ablası sırf bu nedenden dolayı boşandı. Sizin ki baştan belli etmiş. Size uymuyorsa ayrılın.

üzgünüm ama çok büyük karaktersiz.Ters ilişki ne ya siz hayvanmısınız??günah olmasını da geçtim nekadar sağlıksız evlenmeyi düşünüp bunu sizden nasıl isteyebilir??ve sırf bunun için kabul etmediniz diye ayrılmak ne demekya yerinizde olsam 1dk düşünmem ayrılırım bu adamla evlilik mi olur??bunun yaptığı psikolojik şiddet!! şiddet yani!!size sizin istemediğiniz bir cinselliği yaşatmayı düşünecek zihniyette tecavüzcü adeta pess

siz de onunkine şişe sokun.Bu benim hayalimdi falan dersiniz.

Internete araştırma yaptığım da daha da şok oldum tüm erkeklerde bu istek varmış kimi bastırırmış kimi açığa vururmuş gerçekten bu erkekler çok mide bulandırıcı
ay madem öyle gitsin erkeklere soksun karşılığında da ona sokarlar.Memnun olur belki böyle

Sırf ayrılalım dedim diye böyle bir şart koşuyor ve aileme nasıl anlatıcam bunu bilmiyorum bahar ayında tanışma faslı falan olacak aileler biliyor
Durumunuz müsait değildir belki ama ben olsam aileme çat diye söylerdim o utansın sonuçta sizin ayıbınız değil bu.Dedikleri gibi ilerde sırf o yüzden yani yaptınız diye bir hastalık kapınca annenize ne diyeceksiniz.yani tabi belki de söylemezsiniz ama yani sizin yanlış bir tarafınız yok burada.

Herşeyi geçtim aileler biliyor ve tanışma faslı başlayacak virüs azaldiktan sonra ve bu yüzden zor durumdayım
bence yatıp kalkıp şükredin hazır evlenmeden söylemiş niyetini.Hem şimdi buna olur bile deseniz daha ilerde yine başka bir sorun çıkabilir

Ayrıl kardeşim o ne öyle şartlı evlilik gibi senet imzalatsın bari ilerde çok basın ağrır sapık gibi adam onun hayaliyle yaşıyor galiba

Her halükarda arkanı kollayacaksın o zaman. istemiyorsan istemiyorsundur bunun pazarlığı olmaz. Doğuştan atanmış cinsiyeti kadın olmayan bireylere ağır ilgi duyduğunu düşündürdü. Homofobik olduğu için bu ilgisini açıkça ifade edemiyor fakat bu şekilde uygulamaya çalışıyor.

yanlışlıkla nasıl oldu?yani karıştırdı mı yoksa siz evet demiş mi bulundunuz

Ilk ben ayrılmak istedim böyle devam edersen ayrılalım diye bunun üzerine inada bindirdi şimdi de
Kendini atese atma boyle bisey icin asla ama asla atma onu sevgisine tukureyim bu sartla bu sebeple sevecekse aman sevmesin istemez allaha yakin bize uzak olsun bos verin 2 dakikalik sey icin deymez emin olun o kisiden size hayri yok ve sunu da unutma 1 kere oldu mu onun hep devami olur ama ondan onemlisi kendi kendinizi atese atiyorsunuz amman diyim sakınnn!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…