Bugün bunu isteyerek tehdit ediyorsa evlendikten sonra daha kötüsünü isteyip başka şeylerle tehdit eder. Yol yakınken dönünDüzenli giden bir ilişkimiz var ve evlenme kararı aldık ama bir sorun var ters ilişki istediğini söyledi şok oldum ben istemediğimi günah olduğunu zararlı olduğunu söyledim ama sürekli istediğini söylüyor ve 3 seçenek sundu bana tek sefer denemeyi ya da evlenene kadar denemeyi evlendikten sonra yapmamayi ya da evlendikten sonra yapmayı ama ben hiç birini kabul etmedim ayrılalım o zaman diyor ben istiyorum bunu diyor
Sizi neden istemediginiz bir şey de zorluyor bencillik ve kendi zevki için sizi resmen kullanmaya çalışıyor siz yolverin gitsin böylesin den esde olmaz sevgilideGerçekten başıma ağrılar girdi hiç bir şekilde ikna olmuyor
neyin inadı yaa bu konuda sizinle iddalasmak ne demek adam hala sizi zorluyor bir dakika bile geçirme böyle biri ile bugün bunda ısrar eden yarın sizden daha fazla şeyler isticek emin olun 1 dk bile ziyan etmeyin bu insanlaIlk ben ayrılmak istedim böyle devam edersen ayrılalım diye bunun üzerine inada bindirdi şimdi de
Ayrılll... Tek seferle kalmaz o.. İstemediğin bişeyi asla yapma, yaptırma.. Kendine saygını kaybedersin..Düzenli giden bir ilişkimiz var ve evlenme kararı aldık ama bir sorun var ters ilişki istediğini söyledi şok oldum ben istemediğimi günah olduğunu zararlı olduğunu söyledim ama sürekli istediğini söylüyor ve 3 seçenek sundu bana tek sefer denemeyi ya da evlenene kadar denemeyi evlendikten sonra yapmamayi ya da evlendikten sonra yapmayı ama ben hiç birini kabul etmedim ayrılalım o zaman diyor ben istiyorum bunu diyor
Arkadaşımın ablası sırf bu nedenden dolayı boşandı. Sizin ki baştan belli etmiş. Size uymuyorsa ayrılın.Herşeyi geçtim aileler biliyor ve tanışma faslı başlayacak virüs azaldiktan sonra ve bu yüzden zor durumdayım
İkna etmeye çalışmak ne ya ben sizin yerinizde olsam çoktan yol vermiştimGerçekten başıma ağrılar girdi hiç bir şekilde ikna olmuyor
üzgünüm ama çok büyük karaktersiz.Ters ilişki ne ya siz hayvanmısınız??günah olmasını da geçtim nekadar sağlıksız evlenmeyi düşünüp bunu sizden nasıl isteyebilir??ve sırf bunun için kabul etmediniz diye ayrılmak ne demekDüzenli giden bir ilişkimiz var ve evlenme kararı aldık ama bir sorun var ters ilişki istediğini söyledi şok oldum ben istemediğimi günah olduğunu zararlı olduğunu söyledim ama sürekli istediğini söylüyor ve 3 seçenek sundu bana tek sefer denemeyi ya da evlenene kadar denemeyi evlendikten sonra yapmamayi ya da evlendikten sonra yapmayı ama ben hiç birini kabul etmedim ayrılalım o zaman diyor ben istiyorum bunu diyor
siz de onunkine şişe sokun.Bu benim hayalimdi falan dersiniz.Düzenli giden bir ilişkimiz var ve evlenme kararı aldık ama bir sorun var ters ilişki istediğini söyledi şok oldum ben istemediğimi günah olduğunu zararlı olduğunu söyledim ama sürekli istediğini söylüyor ve 3 seçenek sundu bana tek sefer denemeyi ya da evlenene kadar denemeyi evlendikten sonra yapmamayi ya da evlendikten sonra yapmayı ama ben hiç birini kabul etmedim ayrılalım o zaman diyor ben istiyorum bunu diyor
ay madem öyle gitsin erkeklere soksun karşılığında da ona sokarlar.Memnun olur belki böyleInternete araştırma yaptığım da daha da şok oldum tüm erkeklerde bu istek varmış kimi bastırırmış kimi açığa vururmuş gerçekten bu erkekler çok mide bulandırıcı
Durumunuz müsait değildir belki ama ben olsam aileme çat diye söylerdim o utansın sonuçta sizin ayıbınız değil bu.Dedikleri gibi ilerde sırf o yüzden yani yaptınız diye bir hastalık kapınca annenize ne diyeceksiniz.yani tabi belki de söylemezsiniz ama yani sizin yanlış bir tarafınız yok burada.Sırf ayrılalım dedim diye böyle bir şart koşuyor ve aileme nasıl anlatıcam bunu bilmiyorum bahar ayında tanışma faslı falan olacak aileler biliyor
bence yatıp kalkıp şükredin hazır evlenmeden söylemiş niyetini.Hem şimdi buna olur bile deseniz daha ilerde yine başka bir sorun çıkabilirHerşeyi geçtim aileler biliyor ve tanışma faslı başlayacak virüs azaldiktan sonra ve bu yüzden zor durumdayım
Ayrıl kardeşim o ne öyle şartlı evlilik gibi senet imzalatsın bari ilerde çok basın ağrır sapık gibi adam onun hayaliyle yaşıyor galibaDüzenli giden bir ilişkimiz var ve evlenme kararı aldık ama bir sorun var ters ilişki istediğini söyledi şok oldum ben istemediğimi günah olduğunu zararlı olduğunu söyledim ama sürekli istediğini söylüyor ve 3 seçenek sundu bana tek sefer denemeyi ya da evlenene kadar denemeyi evlendikten sonra yapmamayi ya da evlendikten sonra yapmayı ama ben hiç birini kabul etmedim ayrılalım o zaman diyor ben istiyorum bunu diyor
Her halükarda arkanı kollayacaksın o zaman. istemiyorsan istemiyorsundur bunun pazarlığı olmaz. Doğuştan atanmış cinsiyeti kadın olmayan bireylere ağır ilgi duyduğunu düşündürdü. Homofobik olduğu için bu ilgisini açıkça ifade edemiyor fakat bu şekilde uygulamaya çalışıyor.Düzenli giden bir ilişkimiz var ve evlenme kararı aldık ama bir sorun var ters ilişki istediğini söyledi şok oldum ben istemediğimi günah olduğunu zararlı olduğunu söyledim ama sürekli istediğini söylüyor ve 3 seçenek sundu bana tek sefer denemeyi ya da evlenene kadar denemeyi evlendikten sonra yapmamayi ya da evlendikten sonra yapmayı ama ben hiç birini kabul etmedim ayrılalım o zaman diyor ben istiyorum bunu diyor
yanlışlıkla nasıl oldu?yani karıştırdı mı yoksa siz evet demiş mi bulundunuz1 kere ilk denemelerimizde yanlışlıkla yaşadım bunu o acıyı tarif edemem gözlerimden yas geldi ogün eşimle küstüm konuşmadımkesinlikle zevk alınacak bisey degil ayrıca bu yüzden ayrılmak istiyorsa biptirsin gitsin
Kendini atese atma boyle bisey icin asla ama asla atma onu sevgisine tukureyim bu sartla bu sebeple sevecekse aman sevmesin istemez allaha yakin bize uzak olsun bos verin 2 dakikalik sey icin deymez emin olun o kisiden size hayri yok ve sunu da unutma 1 kere oldu mu onun hep devami olur ama ondan onemlisi kendi kendinizi atese atiyorsunuz amman diyim sakınnn!!!Ilk ben ayrılmak istedim böyle devam edersen ayrılalım diye bunun üzerine inada bindirdi şimdi de