Ltfen yardım edin cok çaresiz kaldim

Düzenli giden bir ilişkimiz var ve evlenme kararı aldık ama bir sorun var ters ilişki istediğini söyledi şok oldum ben istemediğimi günah olduğunu zararlı olduğunu söyledim ama sürekli istediğini söylüyor ve 3 seçenek sundu bana tek sefer denemeyi ya da evlenene kadar denemeyi evlendikten sonra yapmamayi ya da evlendikten sonra yapmayı ama ben hiç birini kabul etmedim ayrılalım o zaman diyor ben istiyorum bunu diyor
Siz de ona şunu deyin önce sen dene bir arkadaşınla eger senin hoşuna giderse.bende sana izin vericem.de bakalim napicak terbiyesiz.

Açıklamanızı çok merak ediyorum ne için kararsız kaldınız

Siz de ona şunu deyin önce sen dene bir arkadaşınla eger senin hoşuna giderse.bende sana izin vericem.de bakalim napicak terbiyesiz.
Gerek kalmadı hayatımdan çıkıp gitti sıkılmış beyefendi yapamayacakmış üzülmedim aslında bisey de hissetmedim bana ne oldu anlamadım yoruldum sanırım

Sakın kabul etme sunduğu seçeneklerin hepsinde ya yapacam yada yapacam diyo zaten bugün sizi tamam diyip ikna etse evlendiginizde neler yasıycağınızı tahmin edemiyomusunuz belki tamam istemem der ayrılmamak için ama aynı eve girince vay halinize bu denli sapkın istekleri olan erkekler zaten bunun gecmisini yaşamış ordan aldığı iğrenç zevkle sizden de istiyodur aksine asla inanmam simdiden ikna ediyo ki sonrasında sorun çıkarma dediğini yap...
Ben vajinismustum 1 yıl eşim sabırla hakkı olan iliskiyi yaşamak için bile bekledi beni sabırla evlilik çok başka bişey şuan bekar olduğunuz için tamam istemiyorum dediği vakit inanacak gibisiniz ama doğru eş en başından dogrusuyla bellidir
Bişey bikere dile geldimi sonu onu gerceklestirmektir ! Ya şimdi ayrılırsın yada evlenince boşanmak zorunda kalırsın karar senin ama ben sana ASLA KENDİNİ BİLE BİLE YAKMA DERİM...
Yakmama gerek kalmadı ayrıldık sıkılmış yapamayacakmış üzülmedim de açıkçası sürekli cinsellik düşünüyordu bende yorulmuştum artık

Öyle yapıyorum utanmadan bide uzatma bitti yazma bana diyor numara mı da silmiyor

Valla sırf arkadan ilişki için ablamı aldatıyor kocası. Dün gece eve gelmedi geldiginde ağzı resmen anüs kokuyordu diyo ablam ☹️farkedildigi için de bağırmış çagirmis evden gitmiş üstüne.ahlak yoksunu pejmürde
Ablamı size bunu mu anlatiyor valah pes

Herşeyi geçtim aileler biliyor ve tanışma faslı başlayacak virüs azaldiktan sonra ve bu yüzden zor durumdayım
Anlaşamıyoruz dersin senden onemli mi
Ileride basin ağrıyacağına simdi ağrısın.. uzatmayin bnce

Öyle yapıyorum utanmadan bide uzatma bitti yazma bana diyor numara mı da silmiyor
Geçmiş olsun böyle bi pislikten kurtulmussunuz umarim sizi gerçekten hak eden iyi birisi karsiniza cikar 🙏 cunku bu pisligin asla degerinizi bilmedigi belliymis. Engelleyin gitsin 🌸

Yakmama gerek kalmadı ayrıldık sıkılmış yapamayacakmış üzülmedim de açıkçası sürekli cinsellik düşünüyordu bende yorulmuştum artık
Boşver gitsin.zaten büyük ihtimalle seninle yapmasa yapan birini bulacaktı.travestilerden falan hoşlanıyor herhalde

Yani bunu teklif etmesi olabilir herkesin anal ilişkiye bakış açısı der saygı duyarım ama böyle birsey için ayrılık lafı geçiyorsa o adamı bırak olay burada sadece cinsellik değil bence sana değer vermemesi

1 kere yaparsanız devamını isteyecektir. Asla istemediğiniz bir şeyi yapmayın. Hele ki bu tür konular fedakarlık edecek şeyler değildir. Allah korusun ileride daha canınızı sıkacak şeyler de isteyebilir.

X