Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bir gün değil mi altı üst otantik olur eğlenmene bakacaksın kısmette varsa tabi
Shdkdhsjsj dusunemedım şöyan, aman oyle bı durum olsa çiğlik yapacak halım yok ya ayak uydururum

Shdkdhsjsj dusunemedım şöyan, aman oyle bı durum olsa çiğlik yapacak halım yok ya ayak uydururum
En güzelini yaparsın, gelenekler çok değerli oluyor yaşı ilerlemiş insanlar için. Eğlenceli de görünüyor. Böyle basit şeyler için kalp kırmaya değmez zaten. Nelerle uğraşmışsın bunlar oyun gibi gelir sana

Vicdanı kuralları kendılerıne denk ınsanlar bulmak, valla acımıyorlarmıs

Keyıflı ama cok ılgınc degıl mı? Modernlıkten yıkılan bır aıle sunları yapıyor olsun aklım almıyor
Avkat mezdeke kostümü alınca mero demişti bak nasıl alaturkaya dönüyor diye
demek subliminal mesaj veriyor alttan alttan nikah sonrası giyilecek otantik giysiler için

Valla ugrastıklarımın yanında sunlar benı kara bıle gecırıyor, hedıyesını altınını gectım en azından eglenıyorsun gulebılıyorsun

Avkat mezdeke kostümü alınca mero demişti bak nasıl alaturkaya dönüyor diye
demek subliminal mesaj veriyor alttan alttan nikah sonrası giyilecek otantik giysiler için
Gıysılerı otantık evet, şintiyan mı çintiyan mı ne ona benzer bır ısmı var, onunla yemek yıyıp el falan opup para altın hedıye topluyormussun

Arnavut mu bunlar
Şimdi şöyle acıklayayım, babası full karadeniz ama annesinin bir tarafı göçmen bızım gıbı bulgarıstan bır tarafı arnavut. Her uc mılletten de bırseyler uyguluyorlarmıs, tatlı ıcıne para, yok kapı parası yok mıhır yok kurban yok kıyafetlı yemek el opme cart curt. Damat dıyor kı oyle gırmek kolay degıl bu aıleye valla wipeout gıbı saglı sollu adet fıskırıyor heryerlerınden

O Osirius arnavutların gelenekleri çok serttir sadece bunlar kaldıysa çok şanslısın, çok ilginç ve katı gelenekleri vardır. Biliyorsundur bunu zaten.
Ben arnavutların adetlerını bılıyorum ama bu kadarını ılk kez bunlarda duydum şoktadayım

Eğlencelileri kalmıştır inşallah sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…