- 9 Şubat 2010
- 17.837
- 39.783
Nereden vuruyor yine katip ben 2 saattir yokum kaynamış ortalıkKatip senin sert girmelerine bayılıyorum zaten şimdi de öteki tarafta kanırtma lafına kahkaha attım gece gece
Tesekkur ederımÇok geçmiş olsun şimdiden love acil şifalar diliyorum tüm hastalara
İmama hava attılar herhalde ne bileyim ben. İmam soruyor verdin mi diye 3 kere verdim dediler yani. Tatlı su Müslümanı olduklarını bilemedim tabi
Aman benden uzak olsunlar, kendi paramı kazanayım, kendi hayatımın patronu olayım yeter.
Olur da
Shdkdhsjsj dusunemedım şöyan, aman oyle bı durum olsa çiğlik yapacak halım yok ya ayak uydururumBir gün değil mi altı üst otantik olur eğlenmene bakacaksınkısmette varsa tabi
Keyıflı ama cok ılgınc degıl mı? Modernlıkten yıkılan bır aıle sunları yapıyor olsun aklım almıyor
En güzelini yaparsın, gelenekler çok değerli oluyor yaşı ilerlemiş insanlar için. Eğlenceli de görünüyor. Böyle basit şeyler için kalp kırmaya değmez zaten. Nelerle uğraşmışsın bunlar oyun gibi gelir sanaShdkdhsjsj dusunemedım şöyan, aman oyle bı durum olsa çiğlik yapacak halım yok ya ayak uydururum
Vicdanı kuralları kendılerıne denk ınsanlar bulmak, valla acımıyorlarmıs8. Sayfaya geçtiniz lan, nasıl yetişeceğim ben
Ay çok eğlencelidamadın maddi gücüne göre davranıyorlardır ya vardır onun da vicdani bir kuralı. Kurban işine falan takılma, geline kestirip doğratmayacaklarına göre sen seyirci olursun tadını çıkarırsın ancak
Avkat mezdeke kostümü alınca mero demişti bak nasıl alaturkaya dönüyor diyeKeyıflı ama cok ılgınc degıl mı? Modernlıkten yıkılan bır aıle sunları yapıyor olsun aklım almıyor
Valla ugrastıklarımın yanında sunlar benı kara bıle gecırıyor, hedıyesını altınını gectım en azından eglenıyorsun gulebılıyorsunEn güzelini yaparsın, gelenekler çok değerli oluyor yaşı ilerlemiş insanlar için. Eğlenceli de görünüyor. Böyle basit şeyler için kalp kırmaya değmez zaten. Nelerle uğraşmışsın bunlar oyun gibi gelir sana
İlginç tabi, bunları bari koruyalım demişler demek kiKeyıflı ama cok ılgınc degıl mı? Modernlıkten yıkılan bır aıle sunları yapıyor olsun aklım almıyor
Gıysılerı otantık evet, şintiyan mı çintiyan mı ne ona benzer bır ısmı var, onunla yemek yıyıp el falan opup para altın hedıye topluyormussunAvkat mezdeke kostümü alınca mero demişti bak nasıl alaturkaya dönüyor diye
demek subliminal mesaj veriyor alttan alttan nikah sonrası giyilecek otantik giysiler için
Yanı koruyorlarmıs da. Ben hep bu kadar adet uygulayanları şaşak gecıyorlar sanıyordum megerse varmısİlginç tabi, bunları bari koruyalım demişler demek ki
Arnavut mu bunlarGıysılerı otantık evet, şintiyan mı çintiyan mı ne ona benzer bır ısmı var, onunla yemek yıyıp el falan opup para altın hedıye topluyormussun
Şimdi şöyle acıklayayım, babası full karadeniz ama annesinin bir tarafı göçmen bızım gıbı bulgarıstan bır tarafı arnavut. Her uc mılletten de bırseyler uyguluyorlarmıs, tatlı ıcıne para, yok kapı parası yok mıhır yok kurban yok kıyafetlı yemek el opme cart curt. Damat dıyor kı oyle gırmek kolay degıl bu aıleye valla wipeout gıbı saglı sollu adet fıskırıyor heryerlerındenArnavut mu bunlar
Değil mi bana çok eğlenceli gibi geldi
Geçmiş olsunTesekkur ederım
Göçmenlerde oluyor bu tür gelenekler yamulmuyorsamGıysılerı otantık evet, şintiyan mı çintiyan mı ne ona benzer bır ısmı var, onunla yemek yıyıp el falan opup para altın hedıye topluyormussun
Eğlencelileri kalmıştır inşallah sadeceŞimdi şöyle acıklayayım, babası full karadeniz ama annesinin bir tarafı göçmen bızım gıbı bulgarıstan bır tarafı arnavut. Her uc mılletten de bırseyler uyguluyorlarmıs, tatlı ıcıne para, yok kapı parası yok mıhır yok kurban yok kıyafetlı yemek el opme cart curt. Damat dıyor kı oyle gırmek kolay degıl bu aıleye valla wipeout gıbı saglı sollu adet fıskırıyor heryerlerınden