Bunu ispatlayamazmisinki mal kacirma yapmis diyecektim ki bosanmadan once yapti sandim bu durumu . Seninki daha evlenmeden bosanmayi dusunmus dostum malesef su kafaya bak .Hahahahha tabi ki hayır. Evlenmeden önce kendi üzerinden babasına geçirmiş, tabi sonradan çıktı karamanın koyunu
Mihre varana kadar ne hakların vardır onda. Kanırtırsın öteki tarafta.Ben mihrimi alamayanlardanim.
Camış zamanla inançsız bir adam oldu.
Saygim sonsuzdur. Ama bunu bahane edip vermedi mehri. Artik öteki tarafta anlaşırız
Nikahta kaç kişi gelecek. Eğer gelen çok olursa ona göre olasılıkta düşer bi kaç kişi bulsa bariAcaba birini kafalayip yazdiramanmi kız
Çok geçmiş olsun şimdiden love acil şifalar diliyorum tüm hastalaraBen ramazanda pek aktıf olabılır mıyım bılemıyorum, bı hastam var onunla ılgılenecegım gıbı gozukuyor, ama sız yardırın katılabıldıgım yerlere katılırım
Katip senin sert girmelerine bayılıyorum zaten şimdi de öteki tarafta kanırtma lafına kahkaha attım gece geceMihre varana kadar ne hakların vardır onda. Kanırtırsın öteki tarafta.
Demi söyle iki üç kişi olsa iyi olur geneNikahta kaç kişi gelecek. Eğer gelen çok olursa ona göre olasılıkta düşer bi kaç kişi bulsa bari
İmama hava attılar herhalde ne bileyim benBunu ispatlayamazmisinki mal kacirma yapmis diyecektim ki bosanmadan once yapti sandim bu durumu . Seninki daha evlenmeden bosanmayi dusunmus dostum malesef su kafaya bak .
Ayrica bana mehiir olarak ev verildi deme vermemisler kidini kurallara uysalar onemseselerdi bosanirken mehrini vermeleri gerekli idi zaten ama oda fis anlasilan. Birak Allah muhtac etmesin
İmam nikahı kıyılırken kadına mihir olarak şöyle bir sistem uyguluyorlarmıs, kagıtlara herkes 90gramın uzerınde bır gram yazıyormus cekılıs yapar gıbı gelın bıtanesını cekıyormus ıcınden,cıkan mıktar gelının mıhrı olarak belırlenıyormus mesela. Damat o zaman bana 200gr kıtledıler o gunu unutabılır mıyım demıstıha bıde kuralı varmıs yanında getırıp nıkah kıyıldıgı gıbı teslım edıyormussun o mıktarı damat dıyor kı gıtmeden herkesı uyarmıstım lağn cok yazmayın bak yanıma bu kadar aldım dıye, ceketı bırakıp donecektım az kalsın benı salmıyorlardı falan dedı ay bıde manyakca evlendıgın gunun aksam yemegı var onda da kurban falan kesıyorlarmıs o kısım cok cetrefellı anlatmasam daha ıyı
Ay çok eğlenceliParan yoksa sıctın kısacasısonra vereyım senet yapayım ıslemıyor bunlara ya dedı damat
Yok katıbım babam degılGeçmiş olsun. Baban galiba.
Ah Katibim gözümün önüne geliyooo affet diyisleri altta cehennem sicagi...Mihre varana kadar ne hakların vardır onda. Kanırtırsın öteki tarafta.
Bence de. Love ı bi kaç gündür takip ediyorum. Bu tatlılıkla bulur bi kaç kişiyi de benceDemi söyle iki üç kişi olsa iyi olur gene
Bir gün değil mi altı üst otantik olur eğlenmene bakacaksınHe su yemek olayı cok ıgrenc ama, ne bu boyle ya, nıkah kıyıldı ertesı gun yemege yardırınorda yok su kıyafetlerı gıy yok bunu tak takıstır, ıgrenc yanı
Ayarlar ayarlarBence de. Love ı bi kaç gündür takip ediyorum. Bu tatlılıkla bulur bi kaç kişiyi de bence
Herkes kastedılenı yanlıs mı anladı bana mı oyle gelıyor ama yıne de tesekkurlerBence de. Love ı bi kaç gündür takip ediyorum. Bu tatlılıkla bulur bi kaç kişiyi de bence
Geçmiş olsun. Rabbim şifa versinYok katıbım babam degıl
Avukati var onun yaaaa.Bence de. Love ı bi kaç gündür takip ediyorum. Bu tatlılıkla bulur bi kaç kişiyi de bence
Guldurmeyin gözünüzü sevem herif fırça kaydı kayacakHerkes kastedılenı yanlıs mı anladı bana mı oyle gelıyor ama yıne de tesekkurler
İmam nikahının gereği bu yapılması şart aslında bölgesel değil. Benim 60gr bilezik artı alınacak ilk evin tapusuydu. Paranın yarısını ben kazanıyorum o bilezikler 60değil 120gr dedimHer bolgede yok ama galiba bu, bizim burda(izmir) yok bence hic duymadim
Avukat için demedim :) mihir kura ile belirleniyormuş ya :) ona dedimAvukati var onun yaaaa.
Daaa kac afukat bulacazzzzz